ESPERANZA Pompa de san electrica ECM001B,150 ml, 2 moduri de lucru: de stimulare si de aspirare, display LCD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
100,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.68 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ECM001B

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Pompa de san electrica ECM001B,150 ml, 2 moduri de lucru: de stimulare si de aspirare, display LCD de la ESPERANZA

Ca proaspata mamica, exista numeroase ocazii in care o pompa de san iti poate salva timp si iti poate usura viata: la inceput, imediat dupa nastere, cand ai nevoie sa stimulezi lactatia, apoi in primele zile, in care trebuie sa faci fata “ furiei laptelui”, prin detensionarea periodica a sanilor, iar mai apoi, pentru momentele in care efectiv nu mai ai putere sa te trezesti noaptea la fiecare apel, sau cand trebuie neaparat sa pleci de acasa si urmeaza ca altcineva sa ii ofere micutului un biberon cu lapte matern. Pe masura ce bebelusul creste, situatiile in care laptele muls devine necesar se inmultesc, caci este posibil sa incepi serviciul mai devreme sau sa iti doresti o seara pe saptamana impreuna cu prietenele tale, fara ca pentru asta sa fie nevoie sa intarci.
 
Pentru toate aceste situatii speciale, si pentru multe altele, specialistii au inventat pompele de san si merita investitia fara nici o retinere, mai ales daca urmeaza sa folosesti acest tip de dispozitiv mai des de o data pe zi.
 
Daca, de exemplu, bebelusul refuza sanul, sau o anumita particularitate a mamelonului il impiedica sa il apuce eficient, mulsul si oferirea laptelui matern in biberon ramane singura alternativa. Deoarece vei folosi pompa de mai multe ori pe zi, iti recomandam acest model de pompa electrica fara sa stam pe ganduri: este mai rapid, mai eficient, adesea mai confortabil si este conceput in asa fel incat sa imite tiparul de supt al bebelusului: cateva suctiuni rapide la inceput, care sa declanseze reflexul de ejectie, urmate de o pompare mai lenta, dar mai intensa.
 
Datorita designului unic, laptele va curge direct in biberon; nu trebuie decat sa deconectezi pompa si sa atasezi tetina speciala, iar masa bebelusului este gata. Garnitura de silicon are un efect similar unei veritabile pernute de masaj, ajutand la declansarea reflexului de ejectie a laptelui si eliminand orice durere pe durata mulsului. Designul este compact, curatarea usoara, iar asamblarea rapida si intuitiva.
 
In momentul pornirii, pompa functioneaza automat in modul stimulare, cel care imita suptul bebelusului si ajuta la cresterea secretiei de oxitocina si automat la eliminarea laptelui.
 
Pompa de san ofera 5 setari ale nivelului de stimulare si 9 setari de nivel de putere de pompare. Puteti sa le folositi pentru a ajusta performanta pompei de san in functie de nevoile dvs. individuale. Pompa de san Esperanza este foarte silentioasa chiar si atunci cand lucrati in modul de putere de sus, astfel incat sa nu va treziti copilul in timp ce extrageti laptele. Cele 3 moduri de alimentare disponibile (o priza USB, baterii si o sursa de alimentare) va vor permite sa utilizati pompa de mama acasa, la un spital, la serviciu sau in miscare.
 
PARAMETRI TEHNICI
 
Pompa de san BETITA
 
3 tipuri de surse de alimentare: incarcare USB / incarcare pe retea / 4 baterii AA de 1,5 V (baterii alcaline NU sunt incluse)
Tensiune (intrare): 100-240 V (AC ~) 50/60 Hz
Tensiune: 5 V 
presiune maxima de aspiratie: 0,32 bar
utilizare Interval: 30 minute ON / 30 minute OFF
2 moduri de lucru: de stimulare si de aspirare
nivelurile de aspiratie 9
nivele  stimulare 5
display LCD mare
super silentioasa in timpul folosirii
biberon pentru lapte de 150ml
aspirare de inalta eficienta
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.