Braun Prajitor de paine MultiToast HT 400, 2 Felii, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine MultiToast HT 400, 2 Felii, Alb de la Braun

Un inceput de zi crocant si delicios

Prin designul atragator, functiile versatile si usurinta in folosire, prajitorul de paine MultiToast va fi oaspetele de onoare al fiecarui mic dejun.Un prajitor de paine de la Braun este absolut indispensabil. Impresioneaza prin designul modern si este atat de convenabil si usor de folosit. Prajitoarele de paine Braun au mai multe functii si ofera rezultate excelente: de la paine prajita crocanta la chifle delicioase. Decongelarea sau incalzirea painii, de exemplu, se realizeaza usor folosind functia de decongelare sau incalzire. Spatiile largi ale prajitorului cuprind orice.

 

Siguranta maxima

Functia automata de oprire, care este actionata daca painea se blocheaza in prajitor, butonul pentru oprirea procesului de prajire in orice moment si carcasa rece realizeaza o functionare a prajitorului mai sigura ca niciodata.

 

Extrem de convenabil

Prajitorul de paine de la Braun are multiple talente, printr-o gama variata de functii: centrare automata a painii, functie de reincalzire si decongelare. Prin controlul electronic al rumenirii puteti obtine usor rezultatele dorite.

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate 2 felii de paine
Functie decongelare Da
Functii speciale Functie reincalzire
Accesorii incluse Tava pentru firimituri
Culoare Alb

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.