Priza inteligenta PANASONIC KKX-HNA101FXW

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Prize Smart Home

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Priza inteligenta PANASONIC KKX-HNA101FXW de la Panasonic

Priza inteligenta PANASONIC KKX-HNA101FXW. Suporta pana la 2400W, poate fi controlata prin aplicatie sau poate fi declansat de un senzor in caz de suprasarcina electrica. Dimensiuni (W x D x H): 64 mm x 59 mm x 114 mm, greutate:175 g
Exista o multime de optiuni cu privire la modul de utilizare a sistemului inteligent Panasonic cu ajutorul aplicatiei. Aveti posibilitatea sa folositi dispozitivele inteligente cand sunteti  la locul de munca sau in vacanta.


Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.