Multimedia player auto Pioneer SPH-EVO62DAB-208, dedicat Peugeot 208 / 2008 (model an: 2012 - 2019), DAB/DAB+, Bluetooth, Spotify, Android Auto, Apple CArPlay, WebLink, USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Multimedia player auto Pioneer SPH-EVO62DAB-208, dedicat Peugeot 208 / 2008 (model an: 2012 - 2019), DAB/DAB+, Bluetooth, Spotify, Android Auto, Apple CArPlay, WebLink, USB de la Pioneer

Cel mai inteligent upgrade pentru Peugeot 208/2008
Imbunatatiti-va actualul Peugeot 208/2008 cu ajutorul nostru receptor multimedia SPH-EVO62DAB-208, personalizat pentru a se potrivi perfect in interior. Bucurati-va de o plimbare cu adevarat conectata, datorita platformelor de conectare pentru smartphone-uri Apple CarPlay ™ si Android Auto ™ pentru a ramane concentrat pe drum. Chiar si navigarea este gratuita si usoara datorita aplicatiilor de la terti precum Waze si Google Maps.

In plus, ascultati emisiunile preferate de radio cu un sunet clar, datorita radioului digital. Alegand pentru Pioneer, cumparati intotdeauna cu incredere: toate produsele noastre au certificarea de produs aprobata pentru marcarea digitala: au fost testate si aprobate in mod independent.

In cele din urma, gama SPH-EVO dispune de toate caracteristicile pentru a va imbunatati in mod semnificativ experienta de sunet in masina: Egalizatorul grafic cu 13 benzi si alinierea timpului automat va asigura ca veti auzi diferenta!
 
DAB +
Bucurati-va de confortul ascultarii posturilor de radio preferate intr-o calitate digitala transparenta, datorita unui tuner digital incorporat.
 
Wi-Fi
Cu Wi-Fi® incorporat va puteti bucura de conectivitate wireless special conceputa pentru a sustine o conexiune de date fara cablu intre smartphone-ul dumneavoastra si receptorul.
 
Bluetooth
Respecta legile de conducere locala cu Bluetooth integrat (HFP). Apelarea fara maini, transmisia audio wireless (A2DP) cu cautare de artisti, albume si melodii, sincronizare simpla si control audio (AVRCP), tehnologia wireless Bluetooth® a facut viata in vehicul mai sigura si mai convenabila.
 
Intrare USB
Conectati orice dispozitiv cu un cablu de interfata USB pentru a incarca dispozitivul sau pentru a asculta un sunet curat si clar.
 
EQ-ul grafic cu 13 benzi
Reglati-va in detaliu iesirea audio pentru o experienta muzicala adaptata preferintelor.
 
FLAC
Bucurati-va de fisierele audio digitale fara pierderi FLAC din vehiculul dumneavoastra cu iesire de redare la calitate CD, fara a fi nevoie sa se converteasca.
 
Iluminare multicolor
Potriviti afisajul si iluminarea tastelor la iluminarea interioara a vehiculului dumneavoastra cu o serie de combinatii de culori nesfarsite.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Multimedia player auto
Zona montare Consola centrala
Format Dedicat
Conectivitate

AUX

RCA

USB

Bluetooth

Wi-Fi

Conector ISO

Formate audio suportate

MP3

WMA

AAC

FLAC

WAV

Formate video suportate

JPEG

MPEG4

MKV

FLV

H264

Tip display Touchscreen
Compatibilitate telefon

iOS

Android

Functii tuner

RDS

DAB

DAB+

Functii Bluetooth

Recunoastere vocala

Hands Free

Call Audio streaming

Egalizator EQ13
Functii

Microfon incorporat

Radio FM

Egalizator

Iluminare RGB

Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Diagonala display 6.8 inch
Putere audio maxima (W) 4 x 50
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.