Rama foto digitala BRAUN DigiFrame 1593 4GB (15"/4:3), Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
694,01 lei
Pret 36 Rate Optimo: 25.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BR21243

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Rama foto digitala BRAUN DigiFrame 1593 4GB (15"/4:3), Negru de la Braun

Rama foto digitala independenta de PC, cu un design negru elegant, in format 4: 3

 

"Indragostiti de imagistica" ar fi un mod de a descrie filozofia din spatele modelelor BRAUN DigiFrame cu 12" (30,48 cm) si 15" (38,1 cm). Datorita formatelor 4: 3, puteti afisa imaginile in cel mai bun mod posibil, fara a le decupa sau distorsiona. Acest lucru face ca modelele de 12" si cele de 15" sa fie exceptiile in lumea versatila a ramei digitale. Varietatea variatiilor de design la modelele de 15" completeaza impresia ca aceste cadre DigiFrames sunt ceva special. Cu noul DigiFrame 1593 4GB, Braun se bazeaza fara probleme pe modelele sale de succes DF 1590, DF 1591 si DF 1591 4GB si pe caracteristicile lor puternice. Noul DigiFrame 1593 4GB nu numai ca are memoria interna de 4GB dovedita, dar acum, de asemenea, isi completeaza interiorul confortabil cu o iesire audio pentru difuzoare externe sau casti. Instantaneele sau cele mai frumoase fotografii de familie (in format JPEG, BMP sau PNG) pot fi insotite si de muzica de fundal corespunzatoare. De asemenea, poate fi activata si redarea automata a prezentarii de diapozitive. 

 

Cu memoria sa interna si capacul pentru intrarile pentru cardul SD si stick-ul USB ca protectie impotriva furtului, modelul 1593 4GB este potrivit si pentru prezentari in zona B2B. Rama foto independenta de PC, cu un design elegant, negru mat, este echipata cu un ecran LCD de inalta calitate, de 15 "(aprox. 38 cm) cu iluminare din spate cu LED-uri in format 4: 3. Acest lucru inseamna ca imaginile pot fi afisate fara a fi decupate. Modelul 1593 isi desavarseste proprietatile cu redarea de videoclipuri in format MPEG1, MPEG2 si MPEG4, precum si in formatele H.264, RM, RMVB, MOV, MJEPG, DivX. Acestea pot fi redate pana la o rezolutie de 1080p (Full HD). In plus, DF 1593 4GB prin intermediul unei intrari HDMI si este echipat in mod ideal pentru noua generatie de date. DigiFrame 1593 4GB utilizeaza ca surse de date un slot pentru carduri SD (SD, SDHC si MMC) si o gazda USB 2.0 pentru stick-uri de memorie. Navigarea confortabila si multilingva a meniului OSD si telecomanda IR furnizata permit controlul intuitiv al luminozitatii si contrastului, precum si al functiilor de ceas si calendar. Reglarea orei de pornire/oprire poate fi, de asemenea, programata. In plus, secventele de text in curs de desfasurare pot fi integrate in imagini cu ajutorul functiei ticker. De indata ce rama foto este conectata la alimentare, dispozitivul porneste automat. In plus fata de protectia antifurt Kensington, DigiFrame 1593 4GB este pregatit pentru VESA (75x75mm) , fiind astfel echipat pentru montarea pe perete.

 

Cu noul DigiFrame 1593 4GB, Braun se bazeaza fara probleme pe modelele sale de succes DF 1590, DF 1591 si DF 1591 4GB si pe caracteristicile lor puternice. Noul DigiFrame 1593 4GB nu numai ca dispune de memoria interna de 4GB dovedita, dar acum isi completeaza interiorul confortabil cu o iesire audio pentru difuzoare externe sau casti. Instantaneele sau cele mai frumoase fotografii de familie (in format JPEG, BMP sau PNG) pot fi, de asemenea, copiate in copie de rezerva cu muzica de fundal corespunzatoare. De asemenea, poate fi activata redarea automata a prezentarii de diapozitive. Datorita memoriei sale interne si acoperirii intrarilor pentru card SD si stick USB ca protectie impotriva furtului, modelul 1593 4GB este potrivit si pentru prezentari in zona B2B.

 

Rama foto independenta de PC, cu un design elegant, negru mat, este echipata cu un ecran LCD de inalta calitate, de 15" (aprox. 38 cm) cu iluminare din spate cu LED-uri in format 4:3. Acest lucru permite afisarea imaginilor fara crosetare. Modelul 1593 isi desavarseste caracteristicile cu redarea de videoclipuri in formatele MPEG1, MPEG2 si MPEG4, precum si in formatele H.264, RM, RMVB, MOV, MJEPG, DivX. Acestea pot fi redate pana la o rezolutie de 1080p (Full HD). In plus, DF 1593 4GB dispune de o intrare HDMI si, prin urmare, este echipat in mod ideal pentru noua generatie de date.

 

DigiFrame 1593 4GB utilizeaza un slot pentru carduri SD (SD, SDHC si MMC), precum si o gazda USB 2.0 pentru stick-uri de memorie ca surse de date. Navigarea comoda si multilingva prin meniul OSD, precum si telecomanda IR inclusa permit controlul intuitiv al luminozitatii si contrastului, precum si al functiei de ceas si calendar. Timpii de pornire si de oprire pot fi, de asemenea, programati. In plus, secventele de text recurente pot fi integrate in imagini cu ajutorul functiei de defilare. De indata ce rama foto este conectata la sursa de alimentare, dispozitivul porneste automat. Pe langa antifurt Kensington, DigiFrame 1593 4GB IS 4GB DigiFrame 1593 4GB este pregatit VESA (75x75mm) si este echipat pentru montare pe perete.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip display LCD LED
Format 4:3
Diagonala display 15 inch
Rezolutie 1024 x 768
Fisiere suportate

JPEG

PNG

BMP

JPG

MP3

AAC

MOV

RMVB

MPEG-4

MPEG-1

MJPEG

MPEG-2

DIVX

RM

Functii

Calendar

Difuzor integrat

Ajustare luminozitate

Ajustare contrast

Ceas Programabil

Slideshow

Rezolutie video Full HD
Tip card de memorie

SD

SDHC

MMC

Conectivitate

USB

Cititor de carduri

Jack audio 3.5 mm

HDMI

Tip alimentare La retea
Tip montare De sine statator
Orientare Orizontala
Compatibilitate VESA 75 x 75
Continut pachet

Telecomanda

Adaptor alimentare

1 x Rama foto digitala

Culoare Negru

DIMENISUNI

Dimensiuni ( W x D x H) 366 x 292 x 35 mm
Greutate 1 Kg
Vezi mai mult

  • General
    • Diagonala ecran
      15"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.