Reportofon stereo Olympus DM-770, 8GB, ghidare vocala avansata, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
895,78 lei
Pret 36 Rate Optimo: 32.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DM-770

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Reportofon stereo Olympus DM-770, 8GB, ghidare vocala avansata, Argintiu de la Olympus

Creat pentru sprijin neconditionat, DM 770 ofera caracteristici profesionale pentru utilizarea tactila fara a privi. Ghidarea vocala in sapte limbi (EN, FR, DE, ES, IT, RU si SV) in combinatie cu Distinctive Button Contours asigura functionarea numai prin atingere.

La fel ca modelul predecesor, DM 670, modelul DM 770 include sistemul TRESMIC pentru inregistrari stereo impecabile. Cele doua microfoane stereo sunt sustinute de un microfon omni directional   aceasta combinatie de microfoane inseamna ca inregistrarile   in special cele ale vocii umane   vor fi redate in mod echilibrat. Astfel, fiecare curs este inregistrat in cel mai mic detaliu. In cazul in care este un mediu zgomotos, "Scene Select" si caracteristica "Zoom" ajuta la imbunatati situatiei de inregistrare.

Caracteristica "ZOOM" sporeste directivitatea microfoanelor interne pentru a capta un sunet mai concentrat in sali de clasa mari. Cu sase scene diferite, reportofonul ofera o setare implicita pentru diferite scene de utilizare. In afara de acest lucru, cu o greutate de 72gr, DM 770 este aproape de fulg si are o greutate cu 40 50% mai mica decat smartphone urile cu cele mai bune vanzari la nivel mondial (din 2015). In plus, slotul pentru card microSD extern furnizeaza localizarea si transferul de date catre calculator, independent de internet. In combinatie cu versiunea avansata a Olympus Sonority Software "Audio Notebook Plug In", elevii pot utiliza reportofonul digital (DVR), ca un ajutor de zi cu zi, la universitate si scoala.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Audio
Design Standard
Utilizare Uz casnic
Transfer de date USB
Display Monocrom
Tehnologie Digital
Interfata Jack 3.5 mm
Intrari audio 1
Fisiere suportate MP3, WAV, PCM
Capacitate stocare 8 GB
Tip card de memorie MicroSD, MicroSDHC
Functii Indicator baterie
Difuzor incorporat Nu
Numar microfoane 1
Culoare Argintiu

DIMENSIUNI

Inaltime 39.6 mm
Latime 14.4 mm
Grosime 105.9 mm
Greutate 72.9 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.