ASUS Router wireless Gigabit, TUF Gaming AX3000 Dual-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
498,98 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TUF-AX3000

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless Gigabit, TUF Gaming AX3000 Dual-Band WiFi 6 de la ASUS

TUF Gaming AX3000 V2 Dual Band WiFi 6 Gaming Router cu modul de joc mobil, 3 pasi de redirectionare a porturilor, port 2.5Gbps, AiMesh pentru WiFi mesh, AiProtection Pro pentru securitatea retelei

  • WiFi 6 ultrarapid - Bucura-te de viteze de pana la 3000 Mbps si de o eficienta de retea de 4X cu OFDMA si canale de 160 MHz.
  • Adevarate viteze multi-Gigabit cu fir - Conexiuni LAN agregate de 2 Gigabit, port cu fir de 2,5Gbps si WiFi 6.
  • Redirectionare usoara a porturilor in 3 pasi - Open NAT simplifica redirectionarea porturilor, eliminand configurarea manuala frustranta si complicata.
  • 7. Suport ASUS AiMesh - Creati o retea mesh flexibila si fara intreruperi pentru intreaga locuinta cu routerele compatibile AiMesh.
  • Durabilitate testata si functionare stabila - TUF Gaming AX3000 V2 este construit pentru a fi durabil si este supus unor teste verificate pentru a asigura o functionare fiabila si stabila.

 

TUF Gaming AX3000 V2

TUF Gaming AX3000 V2 este conceput pentru a va oferi conexiuni wireless si prin cablu stabile si rapide in medii cu densitate de dispozitive. Este un router de care beneficiaza toate dispozitivele tale, de la laptopuri, smartphone-uri si console de jocuri pana la toate dispozitivele IoT din casa ta.

 

4X Capacitate. De 2,5 ori mai rapida.

WiFi 6 ofera viteze wireless mai rapide cu tehnologiile OFDMA, colorare BSS si MU-MIMO si, de asemenea, sporeste eficienta retelei, astfel incat toate dispozitivele dvs. sa primeasca partea lor echitabila de latime de banda WiFi. Este perfect pentru retelele aglomerate cu multe dispozitive WiFi diferite, cum ar fi laptopurile, smartphone-urile si dispozitivele inteligente pentru casa.

 

Adevarate viteze multi-Gigabit cu fir

TUF Gaming AX3000 V2 poate debloca o latime de banda de internet de pana la 2Gbps prin portul de 2,5Gbps si agregarea a doua servicii de internet separate de 1Gbps folosind porturile LAN1 si LAN2.*

*Link Aggregation (802.3ad) se refera la combinarea debitului de transfer al mai multor dispozitive.

 

WiFi care merge mai departe

Am proiectat TUF Gaming AX3000 V2 pentru a va oferi cea mai larga acoperire WiFi posibila. Foloseste OFDMA, o noua tehnologie din WiFi 6 care permite semnalelor sa calatoreasca mai departe decat in WiFi 5. Cu o configuratie 2x2 MIMO, impreuna cu alte imbunatatiri precum beamforming, care concentreaza semnalul spre fiecare dispozitiv, TUF Gaming AX3000 V2 ajunge in fiecare colt.

 

Retea Mesh fara fir flexibila si scalabila

Daca aveti nevoie de mai multa acoperire sau de noi functii, puteti adauga pur si simplu un alt router compatibil la reteaua AiMesh in orice moment!

 

Stabil si durabil

TUF Gaming AX3000 V2 este proiectat pentru a oferi performante WiFi maxime. Amplasarea orificiilor de ventilatie si designul radiatorului imbunatatesc racirea pentru o stabilitate sporita, iar antenele fixe si protectiile metalice ale porturilor sporesc durabilitatea fizica.

 

Un router. Toate tipurile de jocuri.

TUF Gaming AX3000 V2 ofera gamerilor caracteristici diferite pentru diferite tipuri de jocuri.

 

Comutati modurile pentru o viata usoara

Optimizati ceea ce faceti cu diferite moduri si stimulati sarcina pe care o aveti de indeplinit!

 

Jocuri si VPN simultan

VPN Fusion va permite sa folositi atat un VPN, cat si o conexiune obisnuita la internet - simultan! Astfel, chiar daca alti utilizatori ai retelei trebuie sa foloseasca un VPN, va puteti bucura in continuare de viteze maxime de joc.

 

Clasa comerciala - Securitate pentru casa dumneavoastra

Securitatea retelei casnice este cruciala atunci cand aveti mai multe dispozitive conectate, si cu atat mai mult atunci cand exista dispozitive fara capabilitati antivirus, cum ar fi dispozitivele IoT. TUF Gaming AX3000 V2 include AiProtection Pro gratuit pe viata, inclusiv cel mai recent protocol de securitate WPA3 si controale parentale avansate. Fiecare dispozitiv este protejat cu TUF Gaming AX3000 V2 si puteti supraveghea tot ce se intampla in retea prin intermediul aplicatiei mobile practice.

 

Mai multa confidentialitate, oriunde

Instant Guard va ofera acces securizat la internet cu un singur clic prin intermediul TUF Gaming AX3000 V2 de oriunde din lume, datorita tehnologiei VPN de tunelare a datelor criptate. Cu TUF Gaming AX3000 V2, va puteti lua reteaua de acasa cu dvs. oriunde mergeti - si spuneti adio VPN-urilor terte bazate pe web!

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General
  • Hardware
    • Antena
      4 x antena externa

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.