ASUS Router wireless AX1800 Dual Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
302,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.08 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RT-AX1800U

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless AX1800 Dual Band WiFi 6 de la ASUS

Router AX1800 Dual Band WiFi 6 (802.11ax) care suporta tehnologia MU-MIMO si OFDMA, cu securitate de retea AiProtection Classic powered by Trend Micro™, compatibil cu sistemul ASUS AiMesh WiFi.

  • Standard Wi-Fi de generatie noua- Standard Wi-Fi 802.11ax care suporta tehnologia MU-MIMO si OFDMA pentru o eficienta si un debit mai bune.
  • Conectare in felul tau- Poti partaja internetul de la dongle 3G/4G la router prin conectarea dongle-ului intr-un port USB.
  • Viteza Wi-Fi ultra-rapida- RT-AX1800U suporta 1024-QAM pentru conexiuni wireless mult mai rapide. Cu o viteza totala de retea de aproximativ 1800Mbps - 574 Mbps pe banda de 2,4 GHz si 1201 Mbps pe banda de 5GHz.
  • Capacitate si eficienta sporite- Suporta nu numai MU-MIMO, ci si tehnica OFDMA pentru a aloca eficient canalele, pentru a comunica cu mai multe dispozitive simultan.
  • Protectie pentru reteaua dvs. casnica - Aiprotection powered by Trend Micro™, blocheaza amenintarile de securitate pe internet pentru toate dispozitivele dvs. inteligente conectate.
  • Partener mai bun cu sistemul Mesh - Compatibil cu sistemul WiFi ASUS AiMesh pentru o acoperire perfecta a intregii locuinte.

 

Pregatiti-va casa pentru WiFi 6 (802.11ax)

Numarul tot mai mare de dispozitive personale conectate si de dispozitive IoT a dus la o crestere generala a densitatii retelelor, care impinge limitele actualului standard WiFi. Cel mai recent standard WiFi 6(802.11ax) ofera tehnologii de viitor, o eficienta mai mare a retelei, viteze WiFi mai mari, o acoperire mai mare si o durata de viata imbunatatita a bateriei pentru dispozitivele conectate, oferind o experienta de retea semnificativ mai buna pentru utilizatori.

*Este nevoie de dispozitive compatibile cu standardul 802.11ax pentru a va bucura de avantajele aduse de standardul WiFi 6(802.11ax).

 

Viteza WiFi de ultima generatie

RT-AX1800U este un router WiFi 2x2 dual-band care ofera o latime de banda de 80 MHz si 1024-QAM pentru conexiuni wireless mult mai rapide. Cu o viteza totala de retea de aproximativ 1800Mbps - 574Mbps pe banda de 2,4GHz si 1201Mbps pe banda de 5GHz - RT-AX1800U este de 1,5 ori mai rapid decat routerele 802.11ac 2x2 dual-band.

 

Construit pentru case cu mai multe dispozitive

Cu o combinatie revolutionara de tehnologie OFDMA si MU-MIMO, tehnologia 802.11ax ofera o capacitate de retea si o eficienta de pana la 4 ori mai mari in mediile cu trafic dens. Generatia anterioara 802.11ac WiFi poate gestiona doar un singur dispozitiv pe fiecare canal de retea, ceea ce reprezinta o utilizare ineficienta a latimii de banda disponibile. Suportul OFDMA din standardul WiFi 6(802.11ax) imparte fiecare canal in subcanale mici, permitand ca semnalele de la mai multe dispozitive* sa fie grupate si transmise simultan, reducand latenta pentru o experienta WiFi mai fluida si mai receptiva.

 

O durata de viata mai buna a bateriei pentru dispozitivele dvs.

Target Wake Time (TWT) permite RT-AX1800U sa programeze intervale desemnate pentru ca dispozitivele sa transmita date. Acest lucru le permite acestora sa intre in stare de veghe atunci cand nu este nevoie sa astepte semnalul routerului, reducand consumul de energie de pana la 7X pentru o durata de viata a bateriei semnificativ imbunatatita*.

 

WiFi care merge mai departe

Cu cel mai recent standard WiFi 6(802.11ax) cu tehnologie OFDMA, RT-AX1800U ofera o raza de semnal WiFi mai mare si o acoperire mai buna prin impartirea fiecarui canal in subcanale mai mici. Aceste subcanale au o latime de banda mai mica care le permite sa calatoreasca pana la 80% mai departe, rezultand o conexiune WiFi mai buna in toata casa ta*.

 

Protectie pentru reteaua dvs. de acasa

RT-AX1800U incorporeaza ASUS AiProtection, un sistem de securitate de retea de nivel comercial, bazat pe Trend Micro™ Smart Home Network. Cu AiProtection, toate dispozitivele conectate sunt protejate, chiar daca acestea nu au o capacitate antivirus proprie - cum ar fi dispozitivele IoT. AiProtection blocheaza atacurile comune bazate pe internet inainte ca acestea sa ajunga in retea, iar daca un dispozitiv infectat este detectat in retea, AiProtection il blocheaza instantaneu pentru a impiedica trimiterea de catre acesta a informatiilor personale catre serverele rau intentionate.

 

Sistem WiFi puternic pentru intreaga casa.

Asa cum va doriti.

In cele mai multe cazuri, RT-AX1800U poate furniza un sistem WiFi fluid si fiabil in fiecare parte a casei dvs. Dar acoperirea WiFi poate fi afectata de multi factori - dispunerea camerei, materialele de constructie si chiar mobilierul. ASUS AiMesh este o noua functie inovatoare a routerului care rezolva aceste probleme: creeaza o retea WiFi pentru intreaga casa folosind mai multe routere ASUS. AiMesh este puternica, flexibila si puteti utiliza un mix de modele de routere ASUS - protejandu-va astfel investitia! AiMesh va ofera un control centralizat care va economiseste timp si o capacitate de roaming fara intreruperi. AiMesh este WiFi-ul pe care va puteti baza - pentru toate dispozitivele dumneavoastra, tot timpul!

 

  • Transformati-va routerele ASUS intr-un sistem WiFi pentru intreaga locuinta cu o simpla actualizare de firmware
  • Amestecati si combinati modelele preferate din routerele ASUS selectate
  • Creati o retea WiFi fie cu un singur SSID, fie cu mai multe SSID-uri
  • Toate functiile routerului functioneaza pe intregul sistem WiFi

 

Optiuni de conectivitate

RT-AX1800U are un port Gigabit WAN, trei porturi Gigabit LAN si un port USB 2.0*. Televizorul inteligent, consolele de jocuri, dispozitivele de stocare NAS, internetul de rezerva si multe altele pot avea acum propriile porturi dedicate, facand din RT-AX1800U hub-ul dvs. digital solid pentru casa.

 

Control si optimizare robusta cu ASUSWRT

Cu interfata de interfata a tabloului de bord ASUSWRT, configurati, monitorizati si controlati aplicatiile de retea, totul intr-o singura zona intuitiva. Cu o configurare rapida, detectare a mai multor dispozitive si setari flexibile, ASUSWRT valorifica la maximum performanta retelei dvs.

*Trasmiterea reala a datelor si acoperirea WiFi vor varia in functie de conditiile de retea si de factorii de mediu, inclusiv volumul de trafic al retelei, materialul si constructia cladirii, precum si de supraincarcarea retelei, au ca rezultat o viteza reala mai mica de transmisie a datelor si o acoperire wireless mai mica.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      3 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.