Router Wireless ASUS RT-AX59U, AX4200, Dual-Band, Quad-Core 2.0GHz CPU, 128MB/512MB Flash/RAM, Gigabit, AiProtection Pro, Adaptive QoS, Instant Guard, VPN Fusion, IPTV, OFDMA, MU-MIMO, Beamforming, Port forwarding, AiMesh, suport montare pe perete

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
572,42 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RT-AX59U

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless ASUS RT-AX59U, AX4200, Dual-Band, Quad-Core 2.0GHz CPU, 128MB/512MB Flash/RAM, Gigabit, AiProtection Pro, Adaptive QoS, Instant Guard, VPN Fusion, IPTV, OFDMA, MU-MIMO, Beamforming, Port forwarding, AiMesh, suport montare pe perete de la ASUS

 

Bucurati-va de WiFi rapid si fiabil in toata casa dvs. inteligenta cu routerul RT-AX59U WiFi 6. Acesta este complet compatibil cu standardele si dispozitivele WiFi anterioare, astfel incat puteti ramane conectat fara griji pentru toate activitatile dvs. pe internet.

 

 

 

 

 

Conceput pentru a se potrivi stilului tau

Fie ca este vorba de o casa sau de o cafenea, pe un birou sau pe un perete, toti se pot bucura de designul ultra-minimalist al modelului RT-AX59U, deoarece se integreaza in mod optim intr-o mare varietate de interioare de casa si medii de afaceri. Suportul inovator pentru picior poate servi si ca suport de montare pe perete pentru o instalare fara probleme.

 

 

 

 

Puternic

Performanta WiFi 6

Bucurati-va de performante wireless de neegalat in toata casa dvs. inteligenta cu routerul dual band RT-AX59U. Puternicul procesor quad-core si tehnologia WiFi 6 ii ofera o capacitate de pana la 4X mai mare pentru mai multe dispozitive. Cu suport pentru latimea de banda a canalului de 160 MHz*, acesta ofera viteze de 3X** mai rapide si o conectivitate mai fiabila pentru toate activitatile tale cu latime de banda mare. Eficienta imbunatatita a transmisiei de date reduce, de asemenea, consumul de energie de pana la 7X, pentru o durata de viata mai buna a bateriei dispozitivelor dvs***.

*Latimea de banda de 160 MHz poate fi indisponibila in banda de 5 GHz in unele regiuni/tari, din cauza restrictiilor de reglementare. Iar pentru a beneficia de caracteristicile routerului WiFi 6, sunt necesare dispozitive WiFi 6 compatibile.

**Datele compara viteza 3x3 11ax pe o latime de banda de 5 GHz 160 MHz cu modulatie 1024QAM cu viteza 3x3 11ac pe 5 GHz 80 MHz cu modulatie 256QAM.

***Este nevoie de dispozitive compatibile cu 802.11ax pentru a beneficia de avantajele aduse de standardul WiFi 802.11ax.

 

 

 

Configurare si gestionare usoara

RT-AX59U va usureaza munca de gestionare a retelei de acasa. Este usor de configurat si de urmarit ceea ce se intampla, prin intermediul aplicatiei mobile intuitive ASUS Router sau a interfetei web puternice. Aveti chiar mai multe de explorat, inclusiv setari VPN complete, functii de control parental, diagnosticare vizualizata a conexiunii si multe altele.

 

 

 

 

Extindeti-va cu usurinta reteaua WiFi

Cu tehnologia ASUS AiMesh, este usor sa combini mai multe routere ASUS compatibile AiMesh pentru a crea o retea WiFi pentru intreaga casa, cu control centralizat. Poti chiar sa folosesti un singur SSID pentru intreaga ta retea de acasa sau de la birou, cu o acoperire fara intreruperi si eliminarea zonelor moarte!

 

 

 

ASUS RT-AX59U dispune de AiProtection Pro, dezvoltat de Trend Micro™, cu protectie actualizata automat impotriva amenintarilor de pe internet pentru toate dispozitivele tale conectate si datele tale personale.
   

V-ati saturat de reclamele intruzive sau de continutul necorespunzator de pe internet? ASUS Safe Browsing* va ajuta sa blocati continutul nedorit printr-o singura atingere - nu este nevoie de aplicatii suplimentare! Puteti atribui pur si simplu un filtru de securitate dispozitivelor dvs. si bloca continutul rau intentionat, reclamele sau chiar continutul explicit din rezultatele motoarelor de cautare pentru a va proteja copiii online.

*Intrebuintand Safe Browsing, recunoasteti si sunteti de acord ca standardul pentru continutul blocat si filtrat este stabilit de un furnizor DNS tert.

   
Aflati mai multe despre activitatea online a copiilor dvs. si personalizati setarile pentru diferite grupe de varsta cu ajutorul controalelor parentale robuste ale modelului RT-AX59U. De asemenea, puteti programa in mod flexibil accesul la internet cu un singur clic sau puteti acorda copiilor dvs. timp suplimentar de conectare online pentru a le recompensa comportamentul bun.
   

Atunci cand sunteti departe de casa, aplicatia mobila ASUS Instant Guard va ofera acces securizat la internet printr-un singur clic prin intermediul routerului*, datorita tehnologiei sale de tunelare VPN criptata. Aceasta va poate chiar permite sa partajati cu usurinta aceasta conexiune de retea privata cu familia si prietenii dvs. printr-un link URL.

*Routerul trebuie sa aiba o adresa IP WAN publica.

 

VPN pentru acasa

Bucurati-va de conexiuni VPN sigure la serviciile de streaming sau jocurile preferate cu RT-AX59U. Atat prin intermediul aplicatiei ASUS Router, cat si prin interfata web, puteti gestiona cu usurinta conexiunile VPN, inclusiv OpenVPN si WireGuard, pentru a satisface mai multe dintre scenariile VPN. De asemenea, puteti rula simultan atat o conexiune VPN, cat si o conexiune obisnuita la internet cu VPN Fusion, fara a interfera cu experienta de navigare a altor utilizatori.

*Coperirea, vitezele si calitatea serviciilor VPN pot varia in functie de regiuni/tari, furnizori de servicii de internet sau furnizori de servicii VPN.

 

 

 

VPN pentru munca

Pentru cei care lucreaza la distanta, functiile VPN integrate in ASUS RT-AX59U ofera conexiuni rapide si criptate la retelele corporative, fara a fi nevoie sa instalati un software VPN pe fiecare dispozitiv.

 

 

 

Conectivitate versatila

Pe langa porturile gigabit WAN si LAN, RT-AX59U este prevazut si cu doua porturi USB* pentru serverele media de acasa, partajarea mai usoara a fisierelor, partajarea imprimantelor si stocarea NAS. Ca un bonus, RT-AX59U poate oferi acces de rezerva la retea atunci cand serviciile dvs. de internet sunt inaccesibile. Puteti seta portul USB ca WAN de rezerva, conectandu-l la un modem USB 4G/5G, sau puteti utiliza telefonul Android ca hotspot mobil.

*Un hard disk extern poate avea nevoie de un adaptor de alimentare extern pentru a functiona cu aceste functii USB.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.