ASUS Router Wireless RT-AX5400, AX5400, Dual-Band, Tri-Core 1.5GHz CPU, AiProtection Pro, Adaptive QoS, VPN Fusion, IPTV, OFDMA, MU-MIMO, Beamforming, Link Aggregation, Port forwarding, AiMesh

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
633,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 23.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RT-AX5400

Garantie: 36L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless RT-AX5400, AX5400, Dual-Band, Tri-Core 1.5GHz CPU, AiProtection Pro, Adaptive QoS, VPN Fusion, IPTV, OFDMA, MU-MIMO, Beamforming, Link Aggregation, Port forwarding, AiMesh de la ASUS

Viteza convingatoare, Conectivitate fiabila

Cu o protectie cuprinzatoare a retelei VPN incorporata, asigurata de tehnologia de securitate avansata ASUS, RT-AX5400 va poate depasi cu siguranta imaginatia privind experienta de retea si functioneaza perfect cu dispozitivele WiFi existente! Haideti sa ne pregatim pentru conectivitate ultra-securizata si performanta puternica!

   

WiFi de mare viteza

RT-AX5400 utilizeaza WiFi 6 pentru a oferi internet mai rapid si mai stabil pentru multimea tot mai mare de dispozitive inteligente din casa dvs. Viteza mai rapida, eficienta si capacitatea mai mare a retelei va elibereaza sa conectati cat mai multe dispozitive de care aveti nevoie, bucurandu-va in acelasi timp de viteze WiFi de top.

   

O experienta de navigare mai sigura

Internetul poate contine continut nepotrivit, reclame intruzive sau alte pericole si riscuri pentru siguranta. ASUS Safe Browsing va ajuta sa blocati continutul nedorit printr-o singura atingere - nu este nevoie de aplicatii suplimentare. Filtrarea sa usoara bazata pe DNS nu va afecta performanta routerului. Poate filtra chiar si continutul explicit din rezultatele motoarelor de cautare pentru a va proteja copiii online.

   

Asigurati securitatea WiFi gratuit cu Instant Guard

WiFi-ul public gratuit pe care il gasiti in cafenele, restaurante, hoteluri, aeroporturi si asa mai departe este rareori sigur, iar hackerii pot capta cu usurinta orice informatie digitala pe care o trimiteti pe internet. Aplicatia mobila ASUS Instant Guard va ofera acces securizat la internet printr-o singura atingere prin intermediul routerului RT-AX5400, adaugand o securitate solida ca o stanca la orice conexiune WiFi publica pe care o utilizati. Aplicatia noastra recent actualizata va permite chiar sa partajati cu usurinta aceasta conexiune de retea fara griji cu familia si prietenii dvs. printr-un link URL.

   

Securitate completa pentru reteaua dvs. de acasa

Pe langa cel mai recent protocol de securitate WPA3, ASUS RT-AX5400 dispune si de AiProtection Pro powered by Trend Micro™, cu semnaturi de securitate automate, actualizate in mod regulat, pentru a va proteja dispozitivele si datele personale impotriva amenintarilor de pe internet.

   

Controale parentale la indemana dumneavoastra

Aflati mai multe despre activitatea online a copiilor dvs. si personalizati setarile pentru diferite grupe de varsta cu ajutorul controalelor parentale robuste ale RT-AX5400. De asemenea, puteti programa in mod flexibil accesul la internet cu un singur clic sau puteti acorda copiilor dvs. timp suplimentar de conectare online pentru a le rasplati comportamentul bun.

   

Conexiune criptata la distanta

Routerul ASUS RT-AX5400 permite lucratorilor la distanta sa acceseze in siguranta retelele corporative fara a fi nevoie sa instaleze software VPN pe fiecare dispozitiv. Puteti crea diferite tipuri de conexiuni VPN, inclusiv PPTP, L2TP, OpenVPN sau WireGuard. Cu VPN Fusion, puteti, de asemenea, sa atribuiti diverse dispozitive la diferite tuneluri VPN, pastrand in acelasi timp o conexiune obisnuita la internet pentru utilizarea obisnuita.

   

Functii simple, dar complete

Aplicatia mobila ASUS Router, usor de utilizat, ofera o configurare si gestionare simpla pentru routerul RT-AX5400. Aveti si mai multe de explorat, cu functii actualizate, inclusiv setari VPN complete, o noua programare a timpului de control parental, diagnosticare vizualizata a conexiunii si multe altele.

   

Controale avansate

Daca doriti sa profitati de capacitatile avansate ale RT-AX5400, puternica sa interfata web va ofera acces la rapoarte de stare instantanee si la setari detaliate prin intermediul unui tablou de bord practic. O puteti utiliza pentru a monitoriza traficul web, pentru a configura setarile QoS ale routerului, pentru a gestiona porturile, pentru a configura functiile de securitate si multe altele.

   

Retele AiMesh wireless flexibile si scalabile

Routerul dvs. va lasa cu puncte moarte WiFi? RT-AX5400 este compatibil cu ASUS AiMesh, o tehnologie unica de retea mesh care creeaza o retea pentru intreaga locuinta folosind mai multe routere ASUS. Cu un control centralizat usor si roaming fara intreruperi, chiar si cei neexperti il pot configura cu orice routere cu capacitate AiMesh pe care le detineti. Spuneti adio zonelor moarte WiFi!

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4 x
    • Porturi WAN
      1 x
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 574 Mbps
      5 GHz - 4804 Mbps
    • Alimentare
      19V with max. 1.75 A
    • Dimensiuni
      161.05 x 226.23 x 160.23 mm
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      4 x
    • Port USB
      1x USB 3.2 Gen 1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.