ASUS Repeater semnal wireless AC1900, 4 antene interne, Dual-band

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Repeater semnal wireless AC1900, 4 antene interne, Dual-band de la ASUS

RP-AC68U este un repeater dual-band de clasa AC1900, echipat cu 3 antene interne transmitatoare si 4 receptoare (configuratie 3x4) ce ofera viteze de transfer Wi-Fi de pana la 1300 Mbps pe banda de frecvente de 5GHz si pana la 600 Mbps pe banda de frecvente de 2.4GHz, pentru o viteza totala de pana la 1900 Mbps. Acesta poate fi instalat foarte usor, printr-o simpla apasare a butonului WPS, si este echipat cu un port USB 3.0 de viteza mare ce suporta conexiuni AiCloud pentru a va oferi acces wireless foarte rapid la toate fisierele stocate pe un dispozitiv extern USB. Cele cinci port-uri gigabit va permit sa transformati orice dispozitiv dotat cu o conexiune de retea pe fir, cum a fi o consola de jocuri sau un televizor inteligent, intr-un dispozitiv cu suport wireless. Indicatoarele de stare LED inteligente va ofera imediat toate informatiile de care ati putea avea nevoie.
   

Conectivitate Wi-Fi mai rapida, acoperire extinsa!

RP-AC68U este echipat cu antene interne de tip MIMO foarte puternice, ce ajuta la eliminarea zonelor ”moarte” din punct de vedere al acoperirii de semnal si imbunatatesc aria de acoperire a retelei. Acesta functioneaza ca un repetitor de semnal foarte puternic, putand astfel extinde acoperirea retelei wireless in orice colt al casei, chiar si acele zone dificile din punct de vedere al accesului beneficiind de acoperire si acces Internet foarte stabil. Oferind viteze de transfer 802.11ac foarte ridicate, de pana la 1900 Mbps, este solutia ideala pentru a va extinde reteaua Wi-Fi 802.11ac existenta. Dispozitivul ofera acces Internet foarte stabil, indiferent ce dispozitiv ati folosi, fie ca este vorba despre notebook-uri, tablete, smartphone-uri, console de jocuri sau televizoare inteligente.

   

Bucura-te de viteze de transfer wireless foarte ridicate

Echipat cu cea mai recenta tehnologie 802.11ac, RP-AC68U ofera viteze de acces AC foarte ridicate, de pana la 1300 Mbps in banda de 5GHz ti pana la 600 Mbps in banda de 2.4GHz — pentru o rata de transfer combinata de 1900 Mbps! Aceasta solutie wireless de inalta performanta va permite sa va bucurati de o experienta deosebit de cursiva in jocurile online, navigare mai rapida pe internet si indeplinirea cu succes a altor sarcini ce necesita o latime de banda extinsa fara a beneficia de o conexiune pe fir.

   

Setare ultra-rapida si conectivitate fara probleme

Procesul de instalare al dispozitivului de extindere a ariei de acoperire wireless RP-AC68u nu necesita un CD si nici macar o tastatura sau un mouse. O singura apasare a butonului WPS si instalarea s-a realizat cu succes. Dispozitivul asigura un nivel optim de performanta pentru experiente deosebite la navigarea pe Internet. Pentru optiuni avansate de administrare, puteti conecta dispozitivul RP-AC68U la un PC prin intermediul cablului Ethernet si accesa direct pagina de configurare, sau puteti folosi in acelasi scop o tableta sau un smartphone, fara a avea nevoie de un disc de configuratie sau de o aplicatie de control.

   

Indicator de putere a semnalului pentru un proces de instalare foarte usor

Pentru a va permite sa va bucurati de cele mai bune rezultate, RP-AC68U trebuie sa se afle in raza de acoperire a unui router cu un semnal stabil, si trebuie plasat intre router si locatia in care aveti nevoie de un semnal wireless imbunatatit. RP-AC68U functioneaza in parametrii optimi atunci cand primeste un semnal wireless puternic din partea router-ului – puteti verifica acest lucru folosind indicatorul de putere de semnal de pe panoul din spate.

   

Toate datele tale intr-un singur loc —ASUS AiCloud

Conecteaza solutii de stocare USB la port-ul USB 3.0 si transforma modelul RP-AC68U intr-un server de cloud personal cu ajutorul lui ASUS AiCloud, ce permite accesare si transmiterea de continut oriunde te-ai afla. AiCloud este o aplicatie gratuita pentru dispozitivele iOS si Android™, functionand impreuna cu RP-AC68U pentru a va oferi cea mai buna flexibilitate si portabilitate.

   

Modul Punte Media (Media Bridge)

Viteza superioara retelelor pe fir pentru orice dispozitiv.

In modul Punte Media, RP-AC68U adauga o conexiune Wi-Fi oricarui dispozitiv echipat cu o conexiune Ethernet, inclusiv televizoare inteligente, player-e multimedia, console de jocuri si PC-uri. Indicatoarele LED de stare de pe panoul din spate va ofera indicatii imediate asupra puterii semnalului pentru benzile de frecvente de 2.4GHz si 5GHz.

   

Modul punct de Acces (Access Point)
 

Accelereaza-ti reteaua wireless la
viteze foarte ridicate pe banda de 5GHz.

RP-AC68U poate adauga o banda rapida si stabila de 5GHz unui router ce dispune in mod nativ de o singura banda de 2.4GHz, accelerand-o pana la 1300 Mbps pentru jocuri online foarte cursive, streaming de continut video 4K UHD si viteze de descarcare mai ridicate. In cazul retelelor 5GHz deja existente, RP-AC68U adauga o retea pe 5GHz suplimentara, astfel incat veti putea conecta si mai multe dispozitive pentru o si mai mare libertate de actiune wireless.

   

ASUS ExpressWay amplifica performantele

ASUS ExpressWay utilizeaza capabilitatile dual-band ale modelului RP-AC68U pentru a crea o conexiune super-eficienta, cu un nivel imbunatatit de performanta si fiabilitate. In modul de functionare normal, RP-AC68U utilizeaza benzile de 2.4GHz si 5GHz simultan pentru conectarea la diverse dispozitive si la routere-e. Atata timp cat cel putin unul dintre dispozitive – sau router-ul vostru – suporta functionarea pe banda de 5GHz, ExpressWay poate dedica o banda conexiunii la router iar cealalta banda conexiunii la dispozitivul vostru. Aceasta va ofera un plus semnificativ de performanta pentru sarcinile ne necesita o latime de banda extinsa, cum ar fi streaming-ul video HD sau jocurile online, si reduce in acelasi timp sansele de a pierde conexiunea datorita interferentelor.

   

Roaming Assist- bucura-te intotdeauna de cea mai stabila conexiune!

Cu ajutorul solutiei noastre foarte intuitive Roaming Assist, nu va mai trebui niciodata sa schimbi manual conexiunile active intre RP-AC68U si router-ul tau ASUS in timp ce te plimbi prin casa. Odata activata aceasta functie, dispozitivul tau se va conecta in mod automat la semnalul Wi-Fi cel mai puternic, fie ca este transmis de un router sau de o solutie de extindere a acoperirii de retea (range extender). Aceasta iti asigura cea mai stabila conexiune indiferent unde te-ai afla in casa1.

Eficienta functiei Roaming Assist variaza in functie de conditiile de mediu. Aceasta functie exclusiva ASUS functioneaza doar in cazul router-elor ASUS.

Vezi mai mult

  • General
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      4
    • Port USB
      5 x RJ-45 10/100 BASE-T
      Rata de transfer (Mbps): 600 + 1300

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.