MERCUSYS Router wireless MR60X Dual-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
165,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.08 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MR60X

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless MR60X Dual-Band WiFi 6 de la MERCUSYS

 

Actualizeaza reteaua ta cu Wi-Fi 6

Cel mai recent standard Wi-Fi 6 pune in aplicare o tehnologie avansata, conceputa pentru a oferi conexiuni stabile si simultane. Extinde gama Wi-Fi si mentine transmisiile de date rapide si neintrerupte, satisfacand cererea pentru o experienta wireless de inalta performanta.

   

Nivelul vitezei creste cu pana la 40%

Imbinand 1024-QAM si OFDM, routerul MR60X ofera viteze rapide Gigabit de pana la 1500 Mbps pentru toate dispozitivele cu Wi-Fi - 1201 Mbps pe 5 GHz si 300 Mbps pe 2,4 GHz. Nu mai ai probleme de lag atunci cand te joci jocuri online sau urmaresti video-uri 4K.

   

Conecteaza de 4 × mai multe dispozitive simultane
Mai multe stream-uri, mai multe dispozitive, mai multa distractie

Tehnologia cu Wi-Fi 6 imbunatateste, de asemenea, capacitatea retelei pentru a raspunde mai bine cererii retelei tale de acasa. Cu MU-MIMO si OFDMA, routerul MR60X transmite date catre / de la mai multe dispozitive in acelasi timp, ajungand la o capacitate de pana la 4 ori mai mare, crescand foarte mult eficienta de transmisie a dispozitivelor si randamentul intregii retele, in aceleasi conditii.

   

Acoperire imbunatatita    

Cele 4 Antene High-Gain cu castig ridicat, care dispun de tehnologie wireless avansata, ofera semnale puternice in toata casa ta. Beamforming detecteaza dispozitivele conectate si concentreaza puterea semnalului wireless catre ele, facand conexiunile mai stabile.

   

Protectie generala a securitatii

Cel mai recent standard de securitate, WPA3, ofera  protectie completa si imbunatatita Wi-Fi pentru a-ti apara dispozitivele si informatiile private impotriva atacurilor cu forta bruta..

  • Protectie impotriva atacurilor Brute-Force

Previne atacurile de tipul de password-guessing si ofera protectie robusta chiar si atunci cand folosesti o parola slaba

  • Datele tale sunt in siguranta

Suportul Forward Secrecy previne snooping-ul oricaror date in cazul in care acestea au fost comprimise printr-un atac cibernetic

  • Securitate avansata a criptarii datelor

Criptarea pe 128 de biti, considerata ca fiind impenetrabila, creeaza o aparare activa impotriva amenintarilor la adresa securitatii si a intrusilor

   

Mai putine interferente Wi-Fi


BSS Color marcheaza cadrele de date de la diferite AP-uri, ceea ce ajuta la minimizarea interferentei semnalelor provenite de la vecinii tai, pentru a imbunatati eficienta transmisiei.

 

 

   

Economiseste energie

Viteze rapide de 1,5 Gbps - semnal optim Wi-Fi 6 cu viteze de pana la 1,5 Gbps (1201 Mbps pe banda de 5 GHz si 300 Mbps pe banda de 2,4 GHz)

   

Smart Connect combina doua benzi intr-una

Echipat cu Wi-Fi 6 de ultima generatie, atat 5 GHz, cat si 2,4 GHz sunt actualizate la ultima generatie. Smart Connect combina benzile de 2,4 GHz si 5 GHz intr-un singur SSID Wi-Fi si ajuta dispozitivele sa aleaga in mod inteligent cea mai buna banda disponibila, care are semnalul mai puternic si viteza mai mare. Astfel, dispozitivele tale functioneaza intotdeauna intr-un mod optim atunci cand te plimbi prin casa.

   

 

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      3
    • Porturi WAN
      1
  • General
    • Frecventa
      2.4 - 5
    • Dual Band
      Da
    • Securitate
      WEP
      WPA / WPA2-Personal
      WPA2 / WPA3-Personal
    • Dimensiuni
      208.8 × 171.6 × 41.7 mm
  • Hardware
    • Antena
      4 x Antene externe

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.