MERCUSYS Router wireless MR90X Dual-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
487,09 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MR90X

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless MR90X Dual-Band WiFi 6 de la MERCUSYS

VITEZE OPTIME WIFI 6 - Viteze WiFi 6 optime de pana la 6 Gbps pentru navigare, streaming si descarcari mai rapide, toate in acelasi timp.

PORT MULTI-GIG de 2,5 Gbps - Depaseste blocajul de 1G si condu-ti dispozitivele la performante maxime.

MAI MULTE DISPOZITIVE, MAI MULTA DISTRACTIE - Suporta 4×4 MU-MIMO si OFDMA pentru a reduce congestia si a cvadrupla debitul mediu.

WiFi CARE MERGE MAI DEPARTE - Antenele multidirectionale 8× cu castig ridicat si Beamforming sporesc conexiunile stabile in toata casa ta pentru semnale WiFi puternice in fiecare colt.

PROTECTIE DE SECURITATE GENERALA - Cea mai recenta tehnologie WPA3 ofera o securitate WiFi imbunatatita.

CONEXIUNI GIGABIT WIRED - Folositi la maximum accesul la internet si transferati date la viteze ametitoare pentru performante maxime

ECONOMIE DE ENERGIE ECO-FRIENDLY - Target Wake Time (TWT) reduce consumul de energie pentru dispozitivele dvs. mobile si IoT in timpul transmisiunilor de date

MAI PUTIN INTERFERENTA WIFI - Minimizeaza interferentele semnalelor vecine pentru a imbunatati eficienta transmisiei cu colorarea BSS

SMART CONNECT - Alege in mod inteligent cea mai buna banda disponibila pentru fiecare dispozitiv

 

 

 

WiFi super rapid pana la 6 Gbps

Inarmat cu canale de 160 MHz si 1024-QAM,1 MR90X ofera conexiuni wireless mult mai rapide. Vitezele ajung pana la 6000 Mbps - 4804 Mbps pe 5 GHz si 1148 Mbps pe 2,4 GHz. 2 MR90X este de 2,3× mai rapid decat routerul 802.11ac 4×4 dual band.

 

 

Conectati 4× mai multe dispozitive

Streaming-ul sau jocurile pe mai multe dispozitive ofera mai multa distractie fara a reduce performanta. MR90X suporta OFDMA si 4×4 MU-MIMO pentru a va alimenta WiFi-ul, permitand mai multor clienti sa transmita in acelasi timp. Acest lucru ofera o capacitate si o eficienta de retea de 4× mai mare in mediile cu trafic dens.

 

 

Reduceti interferentele cauzate de WiFi-ul vecinilor dvs.

Interferentele cauzate de retelele wireless din apropiere pot cauza probleme cu semnalul dumneavoastra, mai ales daca locuiti intr-un apartament sau in apropierea vecinilor. MR90X suporta Colorarea BSS pentru a marca cadrele de date de la diferite AP-uri. Acest lucru ajuta la minimizarea interferentelor de semnal de la vecinii dvs. pentru a imbunatati eficienta transmisiei.

 

 

Economie de energie ecologica

Target Wake Time reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile si IoT in timpul transmisiunilor de date pentru a prelungi durata de viata a bateriei dispozitivelor dvs.

 

 

WiFi merge mai departe cu 8 antene de mare castig

Opt antene puternice de mare castig, inarmate cu tehnologie wireless avansata, ofera semnale puternice in toata casa ta. Beamforming detecteaza dispozitivele conectate si concentreaza puterea semnalului wireless catre acestea, ceea ce face conexiunile mai stabile.

 

 

Viteze multi-Gig,

Cu fir si fara fir

Un port de 2,5 Gbps si un port de 1 Gbps permit utilizarea deplina a vitezelor gigabit de la ISP-ul local. Depasiti blocajul de 1G si conduceti-va dispozitivele la performante maxime. Suportul WAN/LAN va ofera o flexibilitate remarcabila pentru a adapta ambele porturi la nevoile retelei dvs.

 

 

 

Procesorul robust cu patru nuclee reduce la minimum tamponarea si decalajul

Alimentat de un procesor Quad-core robust de 1,6 GHz, MR90X gestioneaza un debit masiv de date, permitand ca numeroase sarcini cu latime de banda intensiva sa ruleze fara probleme in acelasi timp si permite conexiuni stabile pentru pana la 256 de dispozitive.

   

Smart Connect atribuie automat dispozitivele la cea mai buna banda

Smart Connect permite ca fiecare dintre benzile wireless ale MR90X sa utilizeze aceleasi setari wireless. MR90X echilibreaza cererea de retea si aloca dispozitivele dvs. benzii cu cel mai bun semnal si cea mai buna viteza. Acest lucru face ca dispozitivele dvs. sa functioneze intotdeauna in mod optim atunci cand va plimbati prin casa.

   

Cea mai recenta versiune WPA3 va protejeaza reteaua personala

Cel mai recent standard de securitate, WPA3, ofera o protectie imbunatatita si cuprinzatoare a retelei WiFi pentru a va apara dispozitivele si informatiile private impotriva atacurilor de forta bruta.

Protejati-va impotriva atacurilor Brute-Force

Ofera o protectie robusta chiar si atunci cand utilizati o parola slaba

Secretizarea avansata a transmiterii

Impiedica spionajul datelor chiar daca un spargator de securitate compromite cheile secrete ale unei sesiuni

Criptare incasabila de 128 de biti

Creeaza o aparare activa impotriva amenintarilor de securitate si a intrusilor

 

Protejati-va copiii atunci cand sunt online

Gestionati cu usurinta timpul si continutul online al copiilor dvs. pentru a crea un mediu online sanatos pentru toti.

 

Creati profiluri de utilizator

Creati un profil pentru fiecare membru al familiei pe care doriti sa il gestionati. Atribuiti dispozitive profilului pentru a stabili controale de acces si limite de timp pentru acestea.

   

Limitele de timp online

Stabiliti limite zilnice privind timpul pe care copiii dvs. il petrec online si impiedicati-i sa acceseze internetul de pe dispozitivele lor in timp ce isi fac temele sau dupa ora de culcare.

   

Blocati site-urile web nepotrivite

Pur si simplu setati o lista neagra pentru a bloca site-urile nepotrivite pentru copiii dumneavoastra.

   

Pauza Conexiune Internet

Suspendati conexiunea la internet a membrilor familiei pentru a lua o pauza din lumea virtuala si a va bucura 

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      2 x
    • Porturi WAN
      2 x
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      4804 MB/s
    • Securitate
      WPA / WPA2-Personal
      WPA2 / WPA3-Personal
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.