Tenda Router wireless RX212PRO; AX3000, Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
294,30 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.79 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RX12 PRO

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless RX212PRO; AX3000, Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 de la Tenda

RX12 Pro este un router Wi-Fi 6 Gigabit destinat persoanelor care doresc sa se bucure de avantajele tehnologiilor avansate. Este construit pe baza tehnologiei Wi-Fi+, care permite extinderea zonei de acoperire wireless pentru a satisface necesitatile de conectivitate a locuintelor cu suprafata mare. RX12 Pro corespunde standardului IEEE 802.11ax (Wi-Fi 6) si asigura viteze de transfer wireless dual-band de pana la 2976 Mbps, respectiv de pana la 574 Mbps la 2.4 GHz si de 2402 Mbps la 5 GHz. Este prevazut cu cu 4 amplificatoare FEM care sporesc puterea semnalului si distanta de transmisie. Procesorul Broadcom 6756, quad-core 1.7 GHz, asigura putere de procesare si operare stabila iar tehnologiile OFDMA si MU-MIMO permit conectarea mai multor dispozitive in acelasi timp.
 

 

 

Tenda

Tenda
O uimitoare experienta de utilizare wireless
Router Wi-Fi 6 Gigabit dual-band AX3000

Tenda

 

 

 

Tenda

Putere de procesare si stabilitate superioare

Procesorul Broadcom quad-core 1,7 GHz, cu care este echipat routerul, asigura viteze foarte mari de transfer wireless a datelor, de pana la 2976 Mbps dual-band si stabilitate superioara a conexiunii.
Unknown Image RX12 Pro
 
 
DMIPS 12600
Unknown Image Alte routere AX3000
 
 
DMIPS 4600
 

 

 

Tenda

Conectivitate wireless de calitate, fara intreruperi

Cele doua benzi, de 2,4 GHz si 5 GHz, au fost actualizate la cea mai recenta generatie pentru a asigura o excelenta experienta de utilizare pentru jocurile online, vizionarea de filme 4K si decarcarea rapida de date.
Tenda

RX12 Pro

TendaTendaTenda
 

 

 

Tenda

Semnal Wi-Fi de puetere in intreaga locuinta

Cele 4 module de imbunatatire a semnalului, de inalta performanta si cele 5 antene externe de putere de 6 dBi sporesc puterea semnalului si extind acoperirea Wi-Fi in locuinta.
 

 

 

Tenda

Acoperire extinsa prin Wi-Fi+

RX12 Pro dispune de tehnologia Wi-Fi+, putand fi interconectat cu usurinta, fara configurari suplimentare, in retele de viteza tip whole-home, atunci cand este necesara acoperirea Wi-Fi a unor zone mai mari.
Tenda
TendaTendaTenda
Tenda
TendaTendaTenda
Tenda
TendaTendaTenda
 

 

 

Tenda

Diagnoza inteligenta printr-un singur buton

Atunci cand reteaua se blocheaza, convorbirile se opresc sau apar alte intreruperi, puteti initia procedura de optimizare printr-o singura atingere de buton in interfata de administrare web, prin intermediul careia routerul realizeaza rapid o operatiune de verificare si depanare a retelei.
Stare Wi-Fi
Conexiune port WAN
Detectare ping
Detectare viteza
Stare router
 

 

 

Tenda

Banda larga de 160 MHz - adevarata putere a tehnologiei Wi-Fi 6

RX12 Pro dispune de o viteza de transfer wireless dual-band de pana la 2976 Mbps si de o banda cu latime mare, de 160 MHz, ceea ce permite dispozitivelor care utilizeaza, de asemenea, aceasta banda, sa se conecteze la un canal de comunicare cu mai putine interferente si sa exploateze la maxim de capabilitatile acestuia.
RX12 Pro
 
 
2976 Mbps
AX1800
 
 
1775 Mbps
 

 

 

Tenda

Experienta de utilizare imbunatatita pentru jocurile multi-player

Tehnologiile OFDMA si MU-MIMO permit conectarea mai multor utilizatori in aceeasi banda simultan, cu semnal puternic, reducand intarzaierile si intreruperile.
Tenda
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      3 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General
    • Frecventa
      5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      1000 MB/s
    • Alimentare
      100 - 240 V / 50 - 60Hz
    • Securitate
      64/128-bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES) SSID Broadcast Enable/Disable Wireless MAC Filtering
    • Dimensiuni
      267x166x222
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.