Router wireless TP-Link TL-MR3020

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
100,25 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.67 lei/luna
2 buc resigilate in stoc
Pret resigilat: 85,00 lei

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TL-MR3020

Garantie: 24
Garantia este oferita de catre producator

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

  • Routere Wireless TP-LINK Router wireless TP-Link TL-MR3020

    Ambalaj original deschis

    Pret resigilat: 85,00 lei
  • Routere Wireless TP-LINK Router wireless TP-Link TL-MR3020

    Ambalaj original deschis

    Pret resigilat: 85,00 lei

Descriere Router wireless TP-Link TL-MR3020 de la TP-LINK

Ce face acest produs

Impartaseste libertatea 3G/4G. Alimentat de la laptop sau de la adaptorul de alimentare, TL-MR3020 permite utilizatorilor sa partajeze cu usurinta o conexiune mobila 3G/3.75G cu familia si prietenii in tren, in camping, la hotel, aproape oriunde exista acoperire 3G/4G. Conectand un modem USB 3G/4G la router, se creeaza instantaneu un hotspot Wi-Fi 3G/4G

 *Daca dispozitivul dumneavoastra curent nu suporta tehnologia 4G, realizati upgrade-ul manual.

Design pentru calatorii si port mini USB

Acest router este remarcabil datorita designului pentru calatorii si port-ului mini USB, care poate fi conectat la un laptop sau la adaptorul de alimentare pentru a fi utilizat ca sursa de alimentare. Atat timp cat aveti laptopul cu dvs., TL-MR3020 poate fi alimentat, o retea wireless fiind automat creata pentru partajarea conexiunii cu dispozitive ca iPad™, iTouche™, telefoane Android™, e-readere Kindle™, si o intreaga serie de alte dispozitive echipate cu Wi-Fi.

Testarea compatibilitatii

Compatibilitatea este cel mai important aspect de luat in considerare atunci cand achizitionezi un dispozitiv 3G/4G de orice fel. Vrem sa ne asiguram ca tu vei avea cea mai buna experienta asa ca am pus la punct un proces prin care verificam periodic compatibilitatea routerelor 3G/4G cu majoritatea dispozitivelor de tip modem ale furnizorilor de Internet din Romania. Echipele noastre urmaresc constant aparitia de modemuri 3G/4G si introduc de indata cele mai noi modemuri aparute pe piata in procesul intern de realizare si testare a compatibilitatii cu routerele 3G/4G TP-LINK. Nu esti sigur ca noul tau modem este compatibil cu routerul 3G/4G TP-LINK? Contacteaza oricand echipa locala de suport completand formularul aflat in link-ul  http://www.tp-link.ro/support/contact/ si poti afla astfel informatii despre compatibilitatea dispozitivelor sau poti fi informat cand vor fi publicate rezultatele testelor de compatibilitate intre noul model de modem 3G pe care il detii si routerele 3G/4G de la TP-LINK.

Configurare rapida a securitatii

Datorita butonului de configurare a securitatii TL-MR3020 permite utilizatorilor sa configureze instantaneu securitatea prin simpla apasare a butonului WPS de pe router creand automat a conexiune securizata WPA, mult mai sigura in comparatie cu criptarea WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa tineti minte vreo parola!

IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda

Latimea de banda a conexiunii mobile este limitata. Datorita functiei IP QoS, TL-MR3020 permite utilizarea optima a latimii de banda si asigura controlul latimii de banda in situatia aglomerarii, prevenind abuzul. Atunci cand partajati conexiunea broadband mobila cu ceilalti, puteti decide cum este partajata latimea de banda in functie de cerintele dumneavoastra.

Usor de utilizat

TL-MR3020 poate fi instalat rapid si simplu aproape oriunde. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati modemul USB la router, sa cautati SSID-ul wireless pe computer si apoi sa va conectati la acesta. Utilizatorii pot fi online, navigand pe internet in cel mai scurt timp, cu ajutorul ghdului de utilizare furnizat pe CD, chiar si utilizatorii incepatori pot configura cu usurinta conexiunea wireless la internet.

Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
    • Viteza transfer wireless
      150 Mbps
  • Hardware
    • Port USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.