Router wireless Xiaomi Gigabit Mi Router AX9000 Tri-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
950,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 34.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DVB4304GL

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless Xiaomi Gigabit Mi Router AX9000 Tri-Band WiFi 6 de la Xiaomi

 

Trei benzi separate

Joc fara intrerupere

In comparatie cu routerele traditionale dual-band, acest router tri-band ofera o banda suplimentara dedicata sporturilor electronice, permitandu-le jucatorilor sa se bucure de o latime de banda de viteza foarte mare fara interferente de la alte dispozitive.

 

Banda de jocuri de 5GHz

Banda de jocuri de ultra mare viteza de 4804Mbps ofera o viteza de retea foarte mare, latenta foarte redusa si o putere de iesire stabila a puterii de lupta.

Banda de divertisment de 5GHz

Banda exclusiva de mare viteza va permite sa va bucurati de diverse tipuri de continut, cum ar fi emisiuni TV, transmisiuni in direct si videoclipuri, fara lag sau tamponare excesiva.

Banda pentru locuinte inteligente de 2,4 GHz

Cu un efect mai bun de penetrare a peretilor, chiar si o lampa inteligenta de pe balcon poate fi conectata in siguranta si pornita/oprita la comanda dvs.

 

 

Latime de banda de 160MHz

Viteza dubla si latime de banda dubla in comparatie cu   cea mai comuna latime de banda de 80 MHz*,   satisface cerintele de conectare de mare viteza ale mai multe dispozitive.

*Banda de 5GHz_Game suporta 4×4 160MHz

 

 

Densitate mai mare de transfer de date 4K QAM

Cu dispozitivele care accepta 4K QAM, viteza Wi-Fi creste cu inca 20%*.

*Cand este utilizat cu un terminal care accepta tehnologia 4K QAM, rata teoretica a benzii 5GHz_Game este cu 20% mai mare decat cea a tehnologiei 1024QAM. Rata reala va varia in functie de terminal si de mediu.

 

 

Pastrati viteza chiar si cu mai multe dispozitive

OFDMA imbunatateste eficienta fiecarei transmisii, iar MU-MIMO creste capacitatea totala de transmisie. Cele doua sunt combinate impreuna pentru a obtine o viteza mai mare si o intarziere mai mica atunci cand sunt utilizate mai multe dispozitive in acelasi timp.

 

 

 

 

Procesor emblematic hexa-core Qualcomm®.

Putere maxima de calcul, putere maxima de lupta

Echipat cu CPU Qualcomm® quad-core de 2,2 GHz + NPU dual-core de 1,7 GHz,

cipul emblematic este proiectat pentru o transmitere eficienta a datelor si raspunde cerintelor stricte ale retelelor de sporturi electronice.

 

 

12 amplificatoare de semnal independente de inalta performanta

Amplificatorul de semnal independent poate spori in mod eficient puterea de transmisie a semnalului si, in acelasi timp, poate imbunatati sensibilitatea de receptie a semnalului.

 

 

12 antene de mare castig

Fiecare grup de antene contine trei antene cu castig ridicat, una de 2,4 GHz si doua de 5 GHz, pentru a asigura o acoperire mai larga a semnalului.

 

 

Port ethernet pentru jocuri de 2,5 Gbps

Dispozitivele cu fir se pot bucura, de asemenea, de retele de mare viteza pentru jocuri.

 

 

Memorie mare de 1GB

Suporta conectarea simultana a 248 de dispozitive*, casa inteligenta, laptopuri, aparate stereo, console de jocuri, mentinand toata lumea multumita.

 

 

Port USB 3.0 de mare viteza

Conectati-va la un hard disk, schimbati discul cloud privat de familie de mare viteza in cateva secunde, accepta acordul SAMBA, smartphone-uri, televizoare si PC-uri.

 

 

 

Efecte de iluminare personalizate pentru jocuriLumina in forma de X cu 16 milioane de culori, astfel incat va puteti alege culoarea preferata. De asemenea, suporta cinci moduri de efecte de lumina, cum ar fi Respiratie, Curcubeu si Cer instelat.

 

 

Racire activa

Conducta de aer cu design profesional de simulare termica, ventilator ultra-silentios care regleaza automat viteza ventilatorului in functie de temperatura. Ventilatorul ramane silentios pe timp de noapte si disipeaza eficient caldura in timpul utilizarii intense pentru a asigura o performanta stabila.

 

 

 

Retea Mesh tri-banda

Configurarea cu un singur clic a retelei Mesh, banda de frecventa exclusiva pentru backhaul, fara pierderi de viteza in retea*.

*Cand doua Mi Router AX9000 sunt conectate in retea, rata teoretica de transfer a nodului Mesh ramane neschimbata.

 

 

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4 x
    • Porturi WAN
      1 x
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000/2500 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Tri Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      5Ghz: 4808Mbps
      5GHz: 2402Mbps
      2.4Ghz: 1148Mbps
    • Securitate
      WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE
    • Dimensiuni
      270 × 270 × 174 mm
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      12 x
    • Port USB
      1x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.