Xiaomi Router Wireless AC1200

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
130,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.79 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DVB4330GL

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless AC1200 de la Xiaomi

Fibra optica full gigabit pentru banda larga de mare viteza de peste 100Mbps

Routerul Xiaomi AC1200 include un port WAN gigabit si doua porturi LAN gigabit, atingand cu usurinta viteze de retea de 100Mbps si peste. In comparatie cu porturile de 100 de megabiti, va permite sa utilizati mai bine fiecare megabit de latime de banda.

   

Procesor dual-core pentru viteze de internet mai rapide

Dispuneti de un procesor dual-core quad-threaded cu o viteza de ceas single-core de pana la 880 MHz. Performante puternice care suporta cu usurinta porturile ethernet gigabit si transmisia de date Wi-Fi gigabit dual-band pentru o experienta online mai fluida.

   

1167Mbps wireless dual-band pentru conexiuni la Internet mai rapide si mai fluide

Benzile duble simultane, 2,4 GHz si 5 GHz, reduc intarzierile cauzate de canalele partajate si ofera viteze de conectare wireless de pana la 1167 Mbps.

Banda de 2,4GHz transmite pe distante mai mari pentru o acoperire mai buna si o performanta mai buna prin pereti; banda de 5GHz utilizeaza tehnologia 802.11ac pentru a reduce interferentele si a creste viteza de conectare, pentru o experienta mai fluida atunci cand vizionati videoclipuri HD si jucati jocuri online.

   

Integrarea dual-band cu un singur SSID Wi-Fi elimina confuziile

Routerul Xiaomi AC1200 suporta integrarea dual-band, combinand benzile de 2,4 GHz si 5 GHz sub un singur SSID Wi-Fi.

Nu va mai faceti griji cu privire la care Wi-Fi sa va conectati. Banda de 2,4GHz ofera o transmisie mai buna prin pereti, in timp ce banda de 5GHz ofera viteze mai mari, iar dispozitivul dual-band selecteaza automat banda optima.

   

Patru antene performante pentru un semnal bun prin pereti

Cele patru antene externe omnidirectionale de inalta performanta, testate cu precizie, au fost proiectate si dispuse cu atentie pentru a maximiza performanta de transmisie, chiar si in medii mai complexe.

   

Amplificatorul de semnal integrat asigura un semnal Wi-Fi bun pe o zona de acoperire larga

Cipurile wireless de 2,4 GHz si 5 GHz dispun fiecare de un amplificator de putere (PA) integrat si de un amplificator de zgomot redus (LNA). Amplificatorul de putere (PA) consolideaza in mod eficient puterea de transmisie a semnalului, in timp ce amplificatorul de zgomot redus (LNA) poate creste sensibilitatea receptorului de semnal. Acest lucru permite ca semnalul sa fie transmis pe distante mai mari, sa treaca mai bine prin pereti si sa acopere o suprafata mai mare.

   

Memoria mare de 128 MB suporta conexiuni stabile pentru pana la 128 de dispozitive terminale

In era locuintelor inteligente, mai multe dispozitive au nevoie de o conexiune de retea stabila. Routerul Xiaomi AC1200 utilizeaza 128MB de memorie RAM pentru a oferi o transmisie stabila a datelor si pentru a asigura o conexiune stabila pentru fiecare dispozitiv conectat.

   

Suporta IPv6

IPv6 dispune de un spatiu de adrese mai mare, ceea ce face posibil Internetul obiectelor. Routerul Xiaomi AC1200 accepta IPv6 si este pregatit pentru viitoarea implementare IPv6 pe scara larga.

   

Algoritmul inteligent de corectie a erorilor imbunatateste semnalele slabe pentru o mai mare stabilitate si eficienta

Banda de 5GHz accepta algoritmi de corectie a erorilor LDPC (low-density parity-check). Acest lucru reduce interferentele in timpul transmiterii datelor si creste semnificativ acoperirea semnalului Wi-Fi pentru o transmisie mai eficienta a datelor.

   

Setari rapide si convenabile pentru Internet

Setari de internet rapide si usor de utilizat, suficient de simple pentru a fi utilizate de generatiile mai in varsta. Puteti optimiza conexiunea pentru un dispozitiv inteligent Xiaomi cu aplicatia Mi Home/Xiaomi Home atunci cand dispozitivul este conectat la internet, astfel incat nu este nevoie sa introduceti manual o parola.

   

Aplicatia inteligenta ofera control de la distanta si o gama larga de functii

Aplicatia Mi Home/Xiaomi Home include functii utile, cum ar fi optimizarea dispozitivelor si limitarea inteligenta a vitezei, si va permite sa va gestionati cu usurinta routerul si orice dispozitive conectate, astfel incat sa le puteti controla de la distanta, de oriunde.

   

Carcasa ecologica protejeaza mediul inconjurator

Carcasa exterioara si ambalajul routerului Xiaomi Router AC1200 sunt fabricate din materiale reciclabile si ecologice, reducand astfel daunele aduse mediului inconjurator, astfel incat sa putem proteja planeta noastra pretioasa.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      2 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General
    • Frecventa
      5 GHz
    • Standarde
    • Alimentare
      12V / 1 A
    • Securitate
      WPA-PSK/WPA-PSK2 encryptions
    • Dimensiuni
      201 x 122 x 174 mm
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.