Scanner Canon DRC225II, dimensiune A4, tip sheetfed

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.160,09 lei
Pret 36 Rate Optimo: 79.18 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3258C003AA

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Scanner Canon DRC225II, dimensiune A4, tip sheetfed de la Canon

Scanner Canon DRC225II, dimensiune A4, tip sheetfed, viteza de scanare 25ppm alb-negru si color,50IPM, Duplex, rezolutie optica 600dpi, senzor CIS, software inclus: ISIS /TWAIN Driver (Windows 2000/XP Pro/XP Home/Vista/7/8/10), CaptureOnTouch, Nuance eCopy PDF Pro Office, CardIris Plug-in: SharePoint, GoogleDocs, SugarSync, Dropbox, OneDrive, EMC Captiva Cloud Runtime controls ADF 30 coli, interfata: USB 2.0/3.0, butoane, volum de scanare recomandat 1500 scans/zi, consumabil: ROLLER KIT.

Eleganta si subtire, DR-C225 II este facuta pentru spatii restranse. Software-ul CaptureOnTouch pentru o capacitate de utilizare si mai buna este o solutie veritabila de scanare.

Design compact si elegant

Dispozitivul perfect pentru birourile sau departamentele mici, DR-C225 II are un profil subtire ce ii permite sa incapa in cele mai mici spatii. Cu ajutorul software-ului CaptureOnTouch puternic si integrarii directe cu retelele cloud, dispozitivul ofera cea mai buna economie de spatiu.

Un dispozitiv compact pentru spatiile restranse

Economisiti si mai mult spatiu cu acest scaner ultrasubtire. Gratie designului inovator al circuitului in forma de J, ocupa putin spatiu pe birou, oferind scanare a documentelor „cu fata in sus” pentru utilizare usoara.

Extrem de subtire, extrem de rapid

Beneficiati de scanare duplex rapida de pana la 50 ipm la 300 dpi si de viteze de pana la 25 ppm pentru scanarea color. Detectarea cu ultrasunete a alimentarii duble asigura, de asemenea, manipularea fiabila a hartiei pentru scanare rapida.

Operare exceptionala

Software-ul CaptureOnTouch simplifica scanarea. Cu operarea printr-o atingere, sarcinile dificile sunt finalizate in cateva secunde, in timp ce modul Complet automat selecteaza setarile optime in mod intuitiv.

Inovatie pentru utilizare intuitiva

Parcurgeti procesul de scanare folosind interfata cu utilizatorul pas cu pas, bazata pe pictograme si creati documente PDF cu posibilitate de cautare pentru clasare usoara a documentelor.

Software excelent

Rezolvati orice sarcina cu o gama flexibila de software incorporat. Mariti productivitatea nu doar cu CaptureOnTouch, dar si cu eCopy PDF Pro Office si Cardiris.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Scanner documente
Mod scanare Monocrom Color
Utilizare Home & office
Conectivitate USB Retea
Format general scanner A4
Tip alimentare La retea
Scanare fata/verso automat (Duplex) Manual
Functii speciale Scanare Detectare alimentare dubla (senzor cu ultrasunete/dupa lungime)
Volum recomandat de scanare (pagini/lzi) 1500
Continut pachet 1 x Cablu alimentare 1 x Cablu USB 1 x Scaner 1 x Adaptor cablu alimentare
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere consumata 12.7 W
Interfata USB 2.0 High Speed (compatibil cu USB 3.0)

SCANNER

Tip scanner Sheet-Fed
Tip senzor CMOS CIS
Rezolutie scanare (DPI) 600 x 600
Viteza scanare monocrom 25 ppm
Viteza scanare color 25 ppm
Suprafata maxima de scanare (mm) 216 x 356

SPECIFICATII HARTIE

Capacitate tava hartie 45
Greutate hartie 52 - 209 g/mp
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.