Scanner Canon DR-C225WII,format A4, tip sheetfed

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Scanner Canon DR-C225WII,format A4, tip sheetfed de la Canon

Scanerul ultrasubtire DR-C225W II dispune de software CaptureOnTouch si o conexiune Wi-Fi integrata pentru scanare de mare viteza pe birouri mici.
 
Design compact si elegant
Dispozitivul perfect pentru birourile mici sau punctele de vanzare ale clientilor, DR-C225W II are un profil subtire ce ii permite sa incapa in cele mai mici spatii. Cu ajutorul software-ului CaptureOnTouch puternic si conexiunii Wi-Fi integrate, dispozitivul ofera cea mai buna economie de spatiu
Un dispozitiv compact pentru spatiile restranse
Economisiti si mai mult spatiu cu scanerul ultrasubtire. Gratie designului inovator al circuitului in forma de J, ocupa putin spatiu pe birou, oferind scanare a documentelor „cu fata in sus” pentru utilizare usoara.
Scanare wireless perfecta
Functia Wi-Fi incorporata permite scanarea simpla pe dispozitive mobile, tablete si PC-uri, ideala pentru utilizare in birou si captura documentelor la punctul de vanzare.

Extrem de subtire, extrem de rapid
Beneficiati de scanare wireless de pana la 50 ipm la 300 dpi si de viteze de pana la 25 ppm pentru scanarea color. Detectarea cu ultrasunete a alimentarii duble asigura, de asemenea, manipularea fiabila a hartiei pentru scanare rapida.

Operare exceptionala
Software-ul CaptureOnTouch simplifica scanarea. Cu operarea printr-o atingere, sarcinile dificile sunt finalizate in cateva secunde, in timp ce modul Complet automat selecteaza setarile optime in mod intuitiv.

Inovaţie pentru utilizare intuitivă
Parcurgeţi procesul de scanare folosind interfaţa cu utilizatorul pas cu pas, bazată pe cu pictograme şi creaţi documente PDF cu posibilitate de căutare pentru clasare uşoară a documentelor.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Scanner documente
Mod scanare Monocrom, Color
Utilizare Home & office
Conectivitate Wi-Fi, Retea
Format general scanner A4
Tip alimentare La retea
Scanare fata/verso automat (Duplex) Automatic
Functii speciale Scanare, Wireless
Sistem de operare compatibil Microsoft Windows 7; Microsoft Windows 8; Microsoft Windows 10; Mac OS
Volum recomandat de scanare (pagini/lzi) 1500
Culoare Negru


SPECIFICATII TEHNICE

Interfata USB 2.0; Wi-Fi


SCANNER

Tip senzor CMOS
Rezolutie scanare (DPI) 600 x 600
Viteza scanare monocrom 25 ppm
Viteza scanare color 25 ppm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.