Scanner EPSON GT-1500 B11B190021

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Scanner EPSON GT-1500 B11B190021 de la Epson

Interfata: USB
Format: A4
Tip: Flatbed



Sporiti productivitatea biroului cu Epson GT-1500, care va ofera performante avansate la un pret accesibil. Este perfect pentru scanarea documentelor dintruna sau mai multe pagini pana la dimensiunea A4, usor de integrat si extrem de flexibil, datorita celor mai noi tehnologii Epson de procesare a imaginii.Modelul Epson GT-1500 este ideal pentru companiile care doresc descentralizarea functiei de scanare in cadrul organizatiei lor. El ofera viteze de scanare ridicate si posibilitati avansate de procesare a imaginilor, pentru scanarea cea mai eficienta a documentelor fara a compromite usurinta utilizarii.


Caracteristici tehnice
 

Scanner Epson GT-1500

Epson GT-1500 - color, A4 color flatbed / 1200x2400dpi / 600x1200dpi prin ADF/48bit, gray scale 16 bit/ ADF standard/ USB 2.0

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.