Scanner Panasonic KV-N1058X-U, format A4, wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Scanner Panasonic KV-N1058X-U, format A4, wireless de la Panasonic

Ecran tactil color mare

Operare simpla si intuitiva cu un ecran tactil.
Ecranul tactil color de 5 inch montat pe scaner le permite utilizatorilor sa ajusteze setarile si sa efectueze operatiile de scanare mai usor si mai rapid. Folosind o setare prestabilita de scanare, operatia de scanare se poate face cu 2 clicuri.
 
Caracteristicile avansate de securitate ale retelei pastreaza datele scanate in siguranta si protejate fata de persoane neautorizate. Tehnologia de criptare care accepta comunicarea SFTP si SSL / TLS le permite utilizatorilor sa trimita in siguranta datele scanate. Caracteristicile utilizatorului de autentificare si control al accesului ofera un nivel ridicat de securitate pentru mai multi utilizatori.
 
Mai multe optiuni de scanare cu conexiune wireless si prin cablu.
Acelasi scanner poate fi utilizat de mai multi utilizatori pe mai multe dispozitive prin conexiuni wireless sau prin cablu, facand lucrarile de scanare mai usoare si la indemana oricui.
 
Ce este minunat la scanarea LAN fara fir?

Fiind capabil sa va conectati la o retea LAN fara fir, acum puteti permite utilizatorilor sa efectueze operatii de scanare chiar si in spatii mici, fara a conecta scanerul la PC utilizand cablul USB.

Datele scanate pot fi stocate intr-un folder partajat Windows (folder SMB) pe PC conectat la LAN

Datele scanate pot fi transferate ca fisiere catre un server FTP fara a utiliza un PC. Ideal pentru partajarea de fisiere mari care sunt prea mari pentru a fi atasate la Email.

Datele scanate pot fi trimise prin e-mail ca fisiere atasate.

Datele scanate pot fi trimise prin e-mail ca fisiere atasate. Pana la 20 MB in total (inclusiv antetul si mesajul de e-mail) a datelor scanate pot fi transferate simultan la serverul de e-mail.

Performanta excelenta mentine productivitatea biroului ridicata.

Acest scaner poate converti rapid un numar mare de documente in date electronice, astfel incat acesta asigura o utilizare fara probleme chiar si in birouri cu multi utilizatori. Scanarea documentelor in date face posibila consolidarea informatiilor, ceea ce imbunatateste eficienta muncii si  reduce costul manipularii documentelor si a spatiului necesar pentru a le stoca.
 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Scanner documente
Mod scanare Color
Utilizare Business
Conectivitate Wi-Fi
Format general scanner A4
Tip alimentare USB
Scanare fata/verso automat (Duplex) Automatic
Alimentator automat de documente (ADF) Da
Volum recomandat de scanare (pagini/lzi) 8000
Culoare Alb/Negru

SCANNER

Tip scanner Portabil
Tip senzor CIS
Rezolutie scanare (DPI) 100 x 600
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.