Scaner Panasonic KV-S1037X-U, format A4, wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

Stoc furnizor limitat
5.276,02 lei
16.230,67 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Scaner Panasonic KV-S1037X-U, format A4, wireless de la Panasonic

Seria de scanere Panasonic A4 de retea KV-S10Y ofera toate performantele actuale ale afacerilor de astazi, combinate cu capacitatea de a se conecta direct la sistemele si retelele critice. Ideal pentru birourile mici si mijlocii, impreuna cu mediul de afaceri, bancile si institutiile financiare, birourile medicale si hotelurile, scanerele ajuta intreprinderile sa faca o trecere la o functionare digitala pe deplin.

  • Capacitatile de retea inseamna ca scanarile se conecteaza direct la sistemele dvs. - fara a fi nevoie de un PC;
  • Conectati-va usor la reteaua dvs. prin intermediul browserului web si scanati catre e-mail, FTP, SMB server, SharePoint sau cloud;
  • Scanarea duplex de mare viteza va economiseste timp (65ppm pentru KV-S1058Y, 45ppm pentru KV-S1028Y);
  • Capacitatea automata de documente de mare capacitate (ADF) este ideala pentru loturile de documente mari;
  • Alimentarea fiabila a hartiei, inclusiv detectarea alimentarii duble si scanarea cu o singura atingere, inseamna mai putine intreruperi pentru dvs.;
  • Scanarea pe mai multe documente va ofera o mai mare flexibilitate - puteti sa scanati pasapoarte, carduri embosate si formate lungi de hartie.

Scanare directa in retea: Scanerele pot fi utilizate in trei moduri de scanare "push", ceea ce inseamna ca pot fi operate cu sau fara un PC sau o conexiune USB. Datorita unei functii de scanare prestabilite, daca utilizatorii inregistreaza in prealabil cerintele de scanare, acestia pot scana direct la un server FTP, un dosar SMB sau un e-mail.

 

Scanare de mare viteza: Modelul KV-S1058Y scaneaza la 65ppm / 130ipm *, iar KV-S1028Y scaneaza la 45ppm / 90ipm *, oferind cea mai mare viteza de scanare a tuturor modelelor Panasonic din aceasta clasa. Acestea ating aceleasi viteze atat pentru documentele 200/300 dpi, cat si pentru documentele binare / color.

* A4 / litera, portret, 200 / 300dpi, binar / culoare.

Capacitate automata de documente de mare capacitate: Scanerele seriei KV-S10Y sunt, de asemenea, echipate cu un alimentator automat de documente de mare capacitate (ADF). ADF-ul le face ideale pentru scanarea loturilor mai mari, a documentelor fata-verso si a hartiei cu o capacitate de pana la 100 originale (80g / m2).

 

Detectarea inteligenta a alimentarii duble: Pentru a minimiza intreruperile in ceea ce priveste performanta de scanare, scanerele din seria KV-S10x8 au o detectie inteligenta de alimentare dubla. Asta inseamna ca pozitiile si lungimile etichetelor, voucherelor si fotografiilor pot fi memorate pentru a dezactiva automat detectarea fluxului dublu pentru documentele in acelasi format.

Dubla transmisie de alimentare (DFS): O alta caracteristica de fiabilitate este DFS. Ori de cate ori scanarea se opreste din cauza unei alimentari duble, utilizatorii pot reporni lucrurile imediat prin simpla apasare a tastei de salt dublu pentru a ignora eroarea. Acest lucru este util in special atunci cand documentele contin o eticheta, note lipicioase sau mai multe dimensiuni de documente.

Scanarea cu mai multe documente: Intelegem ca afacerea dvs. se ocupa de documente in toate formele si dimensiunile - si nu doriti sa aveti neplacerea de a fi nevoita sa scanati fiecare format individual. Astfel, scanerele din seria KV-S10Y pot scana pasapoarte, carduri embosate si hartie lunga, impreuna cu hartie mixta si card de memorie pentru scanarea in sarje.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.