Scaung gaming ASUS ROG DESTRIER ERGO, design Cyborg, panou acustic detasabil, plasa respirabila

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.997,42 lei
Pret 36 Rate Optimo: 183.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90GC0120-MSG010

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Scaung gaming ASUS ROG DESTRIER ERGO, design Cyborg, panou acustic detasabil, plasa respirabila de la ASUS

Scaun de gaming ROG Destrier Ergo cu estetica futurista de cyborg, reglaje versatile ale scaunului pentru o postura perfecta, mod de sustinere mobila a bratului pentru jocuri si panou acustic pentru mai putina distragere a atentiei si o experienta de joc mai captivanta.

 

  • Design de inspiratie cyborg: Designul exoscheletic adauga un stil futurist oricarei configuratii de gaming.
  • Se potriveste perfect: Reglabilitatea extrema asigura cel mai bun suport si confort posibil pentru jocuri si nu numai.
  • Realizat pentru gaming: Modul special ridica cotierele cu pana la 14 cm pentru a ridica bratele in pozitia ideala pentru jocurile mobile; in plus, cotierele pot fi rotite la 360°.
  • Mai putin zgomot, imersiune mai profunda: Scaun de gaming ROG Destrier Ergo cu estetica futurista de cyborg, reglaje versatile ale scaunului pentru o postura perfecta, mod de sustinere a bratelor pentru jocuri mobile si panou acustic pentru mai putina distragere a atentiei si o imersiune mai profunda in jocuri.
  • Confectionat din materiale premium: Construit cu un cadru puternic din aluminiu, plasa respirabila si spuma PU confortabila pentru a oferi suport si confort sublim.

 

GOT YOUR BACK!

Scaunul de gaming ROG Destrier Ergo este complet invaluitor, cu un stil asemanator esteticii futuriste a unui cyborg si este proiectat cu niveluri exceptionale de ajustare pentru a asigura un confort maxim in timpul jocului. Dispune de suport lombar pentru cap si de cotiere luxuriante captusite cu brate, care au un mod special de inaltare doar pentru jocurile mobile. Exista chiar si un panou acustic detasabil care va protejeaza de distrageri pentru o imersiune captivanta in jocuri. Ridicati scaunul de gaming Destrier Ergo si pregatiti-va de lupta - pentru ca noi va acoperim spatele!

 

 

Design inspirat de Cyborg

Scaunul de gaming ROG Destrier Ergo are aspectul unui exoschelet cibernetic, adaugand o nota futurista oricarei configuratii de gaming.

 

 

Se potriveste perfect

Scaunul de gaming ROG Destrier Ergo este extrem de ajustabil, astfel incat fiecare aspect al acestuia se muleaza perfect pe corpul tau.

 

 

Creat pentru mobile gaming

Un mod special conceput special pentru jocurile mobile permite ridicarea cotierei cu pana la 14 cm, ridicand bratele la inaltimea ideala pentru jocurile de mana - in timp ce rotatia de 360° permite o reglare fina infinita pentru un confort total.

 

 

Reducere imbunatatita a zgomotului si imersiune mai profunda

Panoul acustic detasabil blocheaza distragerile din lateral pentru o imersiune mai profunda in jocuri.

 

 

Fabricat din materiale premium

Scaunul de gaming ROG Destrier Ergo este proiectat atat pentru rezistenta, cat si pentru confort, cu un cadru solid din aluminiu, un leagan din plasa respirabila si o captuseala moale din spuma PU - toate acestea contribuind la un aspect si o senzatie de ansamblu care sunt dincolo de orice indoiala.

 

 

 

CARCTERISTICI GENERALE

Manevrare Manual
Material Plastic Poliuretan Mesh
Material structura Metal
Greutate 24.65 Kg
Lungime 570 mm 720 mm
Adancime 500 mm 840 mm
Inaltime 1340 mm 1440 mm
Culoare Negru

CARACTERSTICI TEHNICE

Greutate maxima 150 Kg
Inaltime ajustabila 100 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.