Scutece Happy Soft&Delicate Midi, Marimea 3, 70 buc

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
62,96 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5900516605407

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Scutece Happy Soft&Delicate Midi, Marimea 3, 70 buc de la Happy

Pentru ca tu esti curios

Stim ca fiecare parinte poate face lucruri grozave din dragoste pentru copilul lui. Pentru ca ne dorim sa le oferim sprijinul nostru am creat scutece noi, foarte moi, mai subtiri si care se adapteaza mai bine nevoilor bebelusilor.

 

  • Adaptare mai buna la nevoile bebelusului
  • O ajustare si mai buna la dimensiunea bebelusului
  • Confort si mai mare la purtare
  • O alegere si mai sigura pentru copilul tau si pentru planeta

 

Institutul Mamei si Copilului este o unitate stiintifica si de cercetare cunoscuta in Polonia si in strainatate cu aproape 70 de ani de traditie in furnizarea de opinii cu privire la produse pentru bebelusi, copii si femei insarcinate. Logo-ul sau de pe produse inseamna ca acestea au fost verificate minutios de o echipa de experti medicali si stiintifici ai Institutului, in ceea ce priveste siguranta generala, de sanatate si dezvoltare.

Dermatest este un institut dermatologic independent, de renume mondial, ce reuneste oameni de stiinta, dermatologi si alergologi.

 

SCHIMBARE POZITIVA

Ambalajul noilor scutece Bella Baby Happy SOFT&DELICATE este produs in tehnologie zero waste. Deseurile de plastic generate in timpul productiei de ambalaje sunt reutilizate integral in procesul de productie. Scutecele contin celuloza naturala provenita din surse responsabile.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Scutece
Tip scutec Unica folosinta
Marime 3
Colectie Happy
Cantitate pachet 70
Varsta 0-3 luni 3-6 luni 6-9 luni
Interval greutate 5-9 kg
Material Textil
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.