Senzor fereastra/usa PANASONIC KX-HNS101FXW

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Senzori si alarme Smart Home

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor fereastra/usa PANASONIC KX-HNS101FXW de la Panasonic

Senzor fereastra/usa PANASONIC KX-HNS101FXW. Datorita senzorului inteligent acesta detecteaza daca o usa sau fereastra se deschide printr-un sistem magnetic ce nu poate fi inselat. De asemeni declanseaza : lumina, camera video/foto etc. Autonomie extinsa de 2 ani. (W x D x H) Senzor baza: 31 mm x 22 mm x 102, Senzor magnetic: 14 mm x 14 mm x 37 mm . greutate senzor baza: 39 g, Senzor magnetic: 8 gDetecteaza cand se deschide fereastra sau usa. Poate fi folosit pentru a declansa si alte actiuni (de pornire a camerei de supraveghere, aprinderea unei lumini, etc.).

Baterie: CR2 x 1. Dimensiuni (W x D x H) Senzor: :31 mm x 22 mm x 102, Unitate Magnet: 14 mm x 14 mm x 37 mm . Greutate: Senzor 39 g, Magnet 8 g.

In ciuda faptului ca dureaza doar cateva secunde pentru a se potrivi, senzorii pentru usa si fereastra pot oferi o solutie eficienta de securitate pentru casa.


 

Pentru ca acestia se conecteaza wireless la toate celelalte dispozitive prin intermediul Hubului din sistemul Smart Home, senzorul de usa/fereastra poate fi setat pentru a trimite alerte pe smartphone, deschide luminile si declansa o sirena.

Tehnologia sofisticata a retelei va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.