Xiaomi Kit Senzori Mi Smart Sensor, Wi-Fi, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Kit Senzori Mi Smart Sensor, Wi-Fi, Alb de la Xiaomi

- portal multifuncional cu prezena unui senzor de micare, pentru ferestre / ui i nodul principal- aplicatia Mi Smart House: lumin de veghe, notificri inteligente, sonerie wireless, care pot fi combinate diferit, cu alte dispozitive inteligente.- senzorul pentru ferestre / ui const ntr-un senzor principal i magnet, care sunt instalai aproape unul de cellalt i fixnd poziia iniial a ferestrelor sau uilor- destinat doar pentru utilizare n interior, cat si s informeze cu privire la starea dispozitivelor, i nu pentru sigurana special a zonei supravegheate- greutate 480 g.- baterie CR2450; durata baterie: pana 2 ani, in functie de frecventa utilizarii- senzori- detectie de pana la 7m- conectivitate Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n - 2.4GHz- input 100-240V AC, 50/60Hz- temperatura de operare: 0C 40C- continut pachet de vanzare: 1 senzor multifunctional tip gateway, 2 senzori miscare, 2 pentru usi/ferestre, 1 telecomanda.



Kit senzori Xiaomi Mi Smart Sensor

 
Senzorul multifunctional de tip gateway indeplineste rolul de hub, conecteaza toate celelalte dispozitive care vor monitoriza si controla locuinta ta, asigurand mediul si securitatea. El se introduce in priza, functioneaza ca un receiver, se concteaza direct la Wi-Fi si permite adaugarea si gestionarea altor gadgeturi smart de la Xiaomi.
De asemenea poate functiona ca alarma de trezire, i se poate personaliza soneria, dar si paleta de culori de iluminat dintr-o gama de 16 milioane de culori.

 
Cei doi senzori de miscare pot fi amplasati oriunde si vor percepe miscarile oamenilor sau ale animalelor din casa, chiar si la unghiuri de 170 grade.
 

 
Senzorii pentru usi si ferestre ofera informatii in timp real, nu au nevoie de instalare complicata, se monteaza extrem de simplu si emit avertizari ori de cate ori se deschide o fereastra sau o usa la care sunt senzori; primesti informatii in timp real pe telefonul tau mobil.
 

 
Senzorul tip telecomanda activeaza sau inactiveaza functia wifi si poate opri sau porni activitatea altor aparate Xiaomi conectate in retea.
 

 
Xiaomi Mi Smart Senzor Set integreaza conceptul de smart home pentru siguranta casei tale.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.