Side by Side Haier HCR7918EIMB, No Frost, 601 l, H 177 cm, Clasa E, Dozator apa, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Side by Side Haier HCR7918EIMB, No Frost, 601 l, H 177 cm, Clasa E, Dozator apa, negru de la Haier

Combina frigorifica HCR7918EIMB cu 4 usi de la HAIER reprezinta solutia care corespunde celor mai sofisticate preferinte. Imbina in mod ideal ultimele tehnologii inovative cu sisteme adaptate oricaror nevoi personale. Calitatea premium a materialelor si finisajele top class sunt prezentate intr-un design ultramodern.

 

HAIER a creat o serie de caracteristici exclusive si revolutionare ca raspuns la cea mai simpla nevoie a consumatorilor: pastrarea alimentelor mai proaspete si mai gustoase un timp mai indelungat.

 

Tehnologia TOTAL NO FROST impiedica formarea de gheata in interiorul combinei frigorifice si spre deosebire de tehnologia statica reduce formarea de mucegai si bacterii pe alimente cu pana la 94 %.

 

HAIER AIR SURROUND imprastie circular si omogen aerul in interiorul frigiderului, astfel se evita propagarea aerului direct pe alimente fapt ce cauzeaza pierderea in greutate si uscarea acestora. Alimentele vor avea acelasi gust si aceeasi consistenta, in proportie de 99%, chiar si dupa 7 zile.

 

Compresorul cu motor INVERTER al combinei frigorifice reduce semnificativ consumul de energie si vibratiile in timpul functionarii. Un produs silentios pentru racirea foarte eficienta a alimentelor.

 

In compartimentul MY ZONE poti seta foarte usor temperatura intre +3°C si -5°C, printr-o simpla atingere de buton, in functie de felul alimentelor depozitate.

 

HUMIDITY ZONE a combinei frigorifice HAIER mentine fructele si legumele mai proaspete de doua ori mai mult timp. Acest lucru este posibil datorita noii tehnologii HCS (Humidity Control Systems): o membrana gestioneaza si mentine umiditatea, in interiorul compartimentului, la un nivel de 90% si care permite aerului rece sa circule in continuare

Tehnologia ABT PRO, patentata de HAIER, elimina pana la 99.99% din bacterii. Aerul este trecut printr-un catalizator. Acesta purifica aerul prin descompunerea bacteriilor si moleculelor de miros in dioxid de carbon si apa fara contaminare. Produsele isi mentin aroma initiala, calitatile si proprietatile un timp mai indelungat.

Sistemul revolutionar de iluminat DAYLIGHT LED asigura iluminarea perfecta in interior, astfel incat fiecare colt al fiecarui raft sa fie vizibil, din fata in spate, in orice moment. Iluminarea se realizeaza progresiv din momentul deschiderii usii.

 

Produsele din gama CUBE de la Haier ofera cele mai bune tehnologii de racire si un spatiu mare de depozitare. Garanteaza conservarea perfecta cu durata mai indelungata a alimentelor datorita zonelor speciale de depozitare precum si a altor solutii inovative prezente atat in frigider cat si in congelator.

 

Volumul de 323 litri al frigiderului, rafturile din sticla securizata (din care 2 reglabile) asigura un spatiu mai mult decat suficient pentru racirea si pastrarea alimentelor. Rafturile in consola permit schimbarea mai practica si mai rapida a pozitiei acestora (nu mai este necesara scoaterea completa a rafturilor din frigider). Cele 3 rafturi de pe usa completeaza utilitatea si diversitatea spatiului.

Autonomia in cazul unei pene de curent este de 9 de ore.

 

Functia SUPER COOLING permite atingerea rapida a temperaturii minime de racire in compartimentul frigiderului. Cand functia este activata, temperatura din interiorul frigiderului este de 1° C, astfel alimentele si bauturile pot fi racite mai rapid.

In interiorul frigiderului se afla un suport pentru depozitarea si racirea sticlelor de vin. Practic si mobil poate depozita pana la 6 sticle de 750 ml.

Congelatorul are un volum de 278 litri si o capacitate de congelare de 6kg / 24h.

Cu functia SUPER FREEZING procesul de congelare a alimentelor abia introduse, este accelerat. Mentine valoarea nutritiva a alimentelor prin congelarea rapida a acestora.

 

SWITCH ZONE este zona din congelator care poate functiona si ca frigider. Un spatiu flexibil, cu temperatura intre -20°C si +5°C, de care poti beneficia oricand doresti.

Combina frigorifica Haier Cube seria 7 este prevazuta cu sistemul ABSOLUTE ICE. Modulul aparatului de gheata are propriul sistem de racire (separat atat de frigider, cat si de congelator). Aerul rece este pur, fara contaminare, astfel gheata este pura si fara miros.

Finisaje de top si detalii care fac diferenta: culoarea negru perlat, finisaj antiamprenta, luminile led albastre de pe usi si afisajul integrat. Manere imprimate laser, rafturile in consola, filtrul pentru apa si suportul pentru vinuri sunt alte avantaje ce completeaza calitatea premium a combinei Haier.

Toate acestea pot fi usor de comandat de la display-ul de comanda cu afisaj LED pozitionat extern, in partea stanga, fapt ce asigura o vizibilitate maxima. HAIER s-a gandit si la vacante: in modul HOLIDAYS va ramane activa doar racirea congelatorului iar frigiderul va fi doar ventilat. In acest mod economia de energie electrica este semnificativa.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 4
Suprafata Inox anti amprenta
Tip display Touchscreen
Dozator apa Da
Sistem de racire No Frost

Frigider

Congelator

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 38 dB
Volum net total 601 l
Functii

Iluminare LED

Mod vacanta

Dispenser gheata

My Zone Humidity Control

Dozator apa

Super Freezing

Super Cooling

Mod Daylight

Switch Zone

Tehnologie

Compresor Inverter

Total No Frost

Haier Air Surround

Haier ABT

Semnalare audio Usa deschisa
Conectare la apa Da
Culoare Brushed Black

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 357 kWh
Consum zilnic energie 0.97 kWh
Clasa climatica SN-N-ST
Autonomie fara curent 9 h

FRIGIDER

Volum net frigider 323 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Compartimente speciale

Compartiment legume & fructe

Pentru sticle

Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 278 l
Numar compartimente 6
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 6 Kg
Productie cuburi de gheata / 24h 1.1 Kg

DIMENSIUNI

Latime 90.8 cm
Adancime 75 cm
Inaltime 177.5 cm
Greutate 160 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      601
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.