Side By Side Samsung RS68A8522S9/EF, 609 l, Clasa D, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Non-Plumbing, SpaceMax, Compresor Digital Inverter, Dozator apa, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Side By Side Samsung RS68A8522S9/EF, 609 l, Clasa D, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Non-Plumbing, SpaceMax, Compresor Digital Inverter, Dozator apa, Inox de la Samsung

  • The RS8000NC with Spacemax technology can store more foods than before.
    Tehnologia SpaceMax™
  •  
  • Alege 5 moduri de conversie, la cerere
    Smart Conversion™
  •  
  • Optimizează temperatura și umiditatea prin răcire independentă
    Twin Cooling Plus™
  •  
  • Răcire rapidă și gheață când vrei tu
    Power Cool / Power Freeze

Mai mult spațiu și prospețime

 
Mai mult spațiu și prospețime

Design compact la exterior, capacitate mai mare în interior

Tehnologia SpaceMax™

Depozitezi mai multe alimente într-un interior foarte spațios de 609 litri*. Tehnologia originală SpaceMax™ folosește o izolație specială de înaltă eficiență care permite pereților să fie mult mai subțiri, fără a compromite eficiența energetică. Deci, creează mult mai mult spațiu de stocare în interior, fără a crește dimensiunile exterioare.

Design compact la exterior, capacitate mai mare în interior

*Capacitatea este diferită pentru fiecare model.

Alege 5 moduri de conversie, la cerere

Smart Conversion™

Bucură-te de de metoda supremă de stocare flexibilă cu funcția Smart Conversion™. Folosind tehnologia Twin Cooling, poți comuta între 5 moduri. Pur și simplu convertești congelatorul într-un frigider, pentru a stoca mai multe alimente proaspete. Oprești frigiderul sau congelatorul* pentru a economisi energie. Sau folosești congelatorul ca un frigider mic.

Optimizează temperatura și umiditatea prin răcire independentă

Twin Cooling Plus™

De 2 ori* mai multă prospețime. Sistemul Twin Cooling Plus™ optimizează temperatura și umiditatea în frigider și congelator contribuind la menținerea alimentelor mai proaspete, pentru mai mult timp. Răcește separat frigiderul și congelatorul, așa că nu te confrunți niciodată cu mirosuri nedorite.

Optimizează temperatura și umiditatea prin răcire independentă

*Pe baza testelor interne, comparativ cu un sistem convențional de răcire.

Design elegant și armonios

Built-in Look

Oferă-i casei tale un aspect modern și elegant. Side by Side-ul Samsung se potrivește și se va alinia perfect cu electrocasnicele și dulapurile tale din bucătărie. Iar designul său minimalist include uși plate, mânere încastrate, un afișaj ascuns, un raft plat pentru vin, precum și sertare și cutii pentru alimente în nuanțe de gri.*

Design elegant și armonios

*Opțional. Disponibil numai pentru anumite modele.

Mai puțin spațiu irosit, mai mult loc pentru depozitat alimente

Flat Duct

Obține mai mult spațiu fără a compromite performanța. Spre deosebire de frigiderele convenționale, peretele de pe spatele frigiderului este subțire și complet plat, ceea ce minimizează spațiul neutilizat și creează mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor. Dar se răcește și se ventilează la fel de eficient, astfel încât totul rămâne proaspăt și gustos.

Mai puțin spațiu irosit, mai mult loc pentru depozitat alimente

Accesibilitate perfectă

Display minimalist, acces ușor

Controlul facil îmbunătățește designul minimalist, deoarece comenzile sunt ascunse discret în interior, dar ușor accesibile când deschideți ușa. Comenzile sunt la îndemâna brațului, chiar și de pe un scaun cu rotile, și pot fi utilizate cu o singură mână, asigurând o accesibilitate mai bună pentru persoanele cu dizabilități.

 
Accesibilitate perfectă

Mai puțină energie și zgomot

Tehnologia Digital Inverter

Bucură-te de mai puțin zgomot și de o eficiență energetică mai mare. Spre deosebire de compresoarele convenționale, compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza, ca răspuns la nivelul de răcire. Deci, este mai silențios decât o bibliotecă, producând doar 37dB (B). De asemenea, respectă noile reglementări energetice, economisindu-ți banii.

 
Mai puțină energie și zgomot

Prospețime de durată

Răcire de precizie pentru prospețime maximă

Păstrează prospețimea, aroma și textura alimentelor pentru mai mult timp. Sistemele de răcire independente, din fiecare compartiment, răcesc uniform fiecare colț. Izolația avansată reduce orice fluctuație, oricât de cald sau de rece ar fi afară. De asemenea, compresorul Digital Inverter detectează și controlează cu precizie temperatura.

 
Prospețime de durată

Mai multă gheață, mai mult spațiu

Indoor Ice Maker

Creează mai mult spațiu, pentru a stoca mai multe alimente, dar având în continuare suficientă gheață cu Indoor Ice Maker. Întrucât este încorporat în ușă, îți oferă spațiu de stocare suplimentar, eliberând spațiul din raftul congelatorului. În același timp, produce și stochează destulă gheață iar prin capacul său transparent din plastic poți vedea cu ușurință câtă a mai rămas.

 
Mai multă gheață, mai mult spațiu

Instalezi oriunde

Dozator de apă și gheață fără racordare

Instalează frigiderul oriunde, fără instalații sanitare care consumă timp sau țevi care nu sunt estetice. Are un rezervor de apă mare, fără BPA*, pentru dozatorul de apă și de gheață, fără instalare. Deci, poate fi așezat în aproape orice locație. Și nu este nevoie să schimbi regulat filtrul de apă, economisind timp și bani.

*Bisfenolul A (BPA) se găsește în materialele plastice din policarbonat și în rășinile epoxidice, care sunt adesea folosite în recipiente pentru alimente și băuturi, fiind corelat cu posibile efecte negative asupra sănătății.

 
Instalezi oriunde

Răcire rapidă și gheață când vrei tu

Power Cool / Power Freeze

Frigiderele noastre produc aer foarte rece, foarte rapid. La o apăsare de buton, Power Cool răcește rapid alimentele și băuturile, iar Power Freeze congelează alimente sau produce gheață pentru orice cocktail vrei să faci.

Răcire rapidă și gheață când vrei tu
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D

Opiniile clientilor despre Side By Side Samsung RS68A8522S9/EF, 609 l, Clasa D, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Non-Plumbing, SpaceMax, Compresor Digital Inverter, Dozator apa, Inox

Rating general:
1
5
4
3
2
1 (1)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Ionel - Scor: 1/5 | acum 1 an
Side By Side Samsung RS68A8522S9/EF, 609 l, Clasa D, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Non-Plumbing, SpaceMax, Compresor Digital Inverter, Dozator apa, Inox

Încă nu am pus produsul în funcțiune. Am ales produsul pe baza specificațiilor tehnice și pentru faptul că este din clasa energetică D. Sper ca alegerea să fie bună.
Nu sunt mulțumit de expediția și livrarea produsului, deoarece ușa de la congelator era îndoită.
Prin urmare nota 1 este pentru MAGAZIN, nu pentru produs.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.