Camera auto DVR Mio MiVue Mirror R30, Extreme HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Camera auto DVR Mio MiVue Mirror R30, Extreme HD de la Mio

Camera auto DVR Mio MiVue Mirror R30, Extreme HD

Martorul dumneavoastra personal

 

Faceti cunostinta cu noul produs Mio MiVue Mirror R30, o camera video auto unica, special proiectata pentru a se potrivi pe oglinda retrovizoare. Cu R30 Mirror (Oglinda), puteti inregistra fiecare minut al calatoriei, pastrand in acelasi timp bordul masinii clar.

Design-ul subtire si compact va asigura ca abia veti observa ca aveti o camera video in masina. Este sigura si discret ascunsa in spatele oglinzii retrovizoare. Si, desigur, nu pierdeti functionalitatea oglinzii actuale; Mirror R30 se monteaza usor peste oglinda si o inlocuieste cu o oglinda proprie. Daca doriti sa vedeti inregistrarea, aveti posibilitatea sa apasati butonul de pornire, pentru a deschide ecranul, si apasati OK. Daca doriti sa-l opriti din nou, pentru a utiliza oglinda retrovizoare, trebuie doar sa apasati butonul de pornire din nou.

In timp ce conduceti, camera, cu filmare Extreme HD, inregistreaza calatoria dumneavoastra, functionand ca martorul dvs. ocular la drum. Deci, in cazul unui accident, veti avea intotdeauna inregistrari clare, ca de cristal, cu ceea ce s-a intamplat. Sau, atunci cand va veti bucura de o calatorie prin peisaje frumoase, de neuitat, veti puteti impartasi experienta dumneavoastra cu prietenii si familia.

Noua MiVue Mirror R30 este solutia ideala pentru toti cei care apreciaza siguranta de a avea o camera video auto, ca un martor ocular personal la drum, dar carora le place sa-si pastreze bordul masinii clar.

inregistrare Extreme HD

 

2304 x 1296 la 30 cadre pe secunda - cu cea mai recenta tehnologie H.264 pentru videoclipuri de inalta calitate, la o dimensiune a fisierului mai mica

Unghi de vizualizare de 130º

Camera cu unghi larg de 130°, unghi de vizualizare fara punct mort

Sistem de avertizare parasire banda de circulatie (LDWS)

 

nu va parasiti necontrolat banda de circulatie

G-Sensor cu 3 axe

 

inregistreaza directia si forta, inclusiv in timpul impactului, a intoarcerilor si a acceleratiei

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.