Mio Camera auto MiVue 751, QUAD HD, 140 grade

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto MiVue 751, QUAD HD, 140 grade de la Mio

Inregistrare de 2560*1440p QUAD HD, la 30 cps

Cu tehnologia de ultima generatie H.264 pentru imagini video de calitate superioara in fisiere de dimensiuni mai mici.
   
Unghi larg, de 140°

Pentru a surprinde fiecare detaliu in momentele critice cu tehnologie dinamica cu unghi larg de vizualizare (WDR - wide dynamic range).
   
Avertismente privind camerele de supraveghere

Date gratuite privind camerele de radar fixe, cu actualizari lunare pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
   
Urmarire GPS

Inregistreaza in mod automat informatiile referitoare la condus, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea si directia de deplasare.
   
(ADAS) Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto

Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System, FCWS), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS) si Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert, FA).
 
   

Fiti in siguranta pe sosea cu MiVue 751

Avand in vedere numarul tot mai mare de accidente si de inselatorii prin accidente, este mai important ca oricand sa va protejati in calitate de sofer. MiVue 751 a fost proiectata pentru a va proteja in cazul in care alti soferi nu o vor face.
Puteti chiar sa economisiti bani cu ajutorul camerei de bord, intrucat unele companii de asigurari ofera acum reduceri daca detineti o camera de bord proprie. Configurati camera, asezati-o pe bordul dvs. si sunteti pregatit de plecare. Designul elegant si mic nu va reduce vizibilitatea in timpul utilizarii, iar daca nu va este necesara, poate fi depozitata foarte usor.

Inregistrari video de inalta calitate 2,5K cu unghi larg de vizualizare

Proiectata pentru a surprinde fiecare detaliu, MiVue 751 furnizeaza inregistrari QUAD HD cu un unghi larg de 140° si un obiectiv F1.8. Ziua sau noaptea, camera de inalta calitate inregistreaza totul, inclusiv placute de inmatriculare* si lumini de pozitie.
Calitatea inalta a imaginilor si a inregistrarilor video este esentiala pentru prezentarea evenimentelor in cazul unui accident. MiVue 751 asigura inregistrari care nu pot fi contestate.

Salvati-va calatoriile cu ajutorul caracteristicii de urmarire GPS

MiVue 751 este echipata cu un sistem de urmarire GPS complet integrat care inregistreaza automat informatiile de calatorie si locatia dvs. Informatii importante, precum locatia pe GPS si viteza, sunt inregistrate pe fiecare film. Modulul GPS este complet incorporat in unitate, spre deosebire de multe alte camere de bord existente in prezent pe piata. Ca sa fiti si mai linistit, modulul GPS cuprinde alarme de viteza, ajutandu-va sa respectati limita de viteza.

Caracteristici de siguranta - pentru a sofa fara teama

MiVue 751 este echipata cu caracteristici de siguranta instalate in prealabil, ca sa fiti in siguranta pe sosea. Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto, incluzand Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System) si Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert), sunt integrate, pentru a putea conduce in siguranta si fara incidente.

MiVue 751 include si avertismente privind camerele de supraveghere, care sunt actualizate pe intreaga durata de functionare a dispozitivului. Puteti adauga si locatii noi ale camerelor de supraveghere, care nu au fost introduse inca in baza de date. Cu ajutorul camerei dvs. MiVue 751, va asigurati ca sunteti avertizat permanent si ca respectati limita de viteza.

Creata special pentru dumneavoastra.

Camera MiVue 751 a fost proiectata astfel incat sa o puteti adapta la necesitatile dvs. Este complet compatibila cu camera spate Mio MiVue A20 si poate fi conectata la sursa de alimentare externa Mio MiVue Smartbox, astfel incat sa puteti inregistra chiar si atunci cand sunteti parcat.

CARACTERISTICI GENERALE

Camera Single
Ecran 2.7 inch
Rezolutie filmare Quad HD
Rezolutie video 2560 x 1440
Mediu de stocare Card MicroSD
Capacitate de stocare max 128Gb
Unghi de filmare 140 grade
Compresie video H.264 (MOV)
Difuzor Da
Microfon Da
GPS Da
Dimensiuni (W x H x D mm) 87.8 x 52.2 x 31.9
Accesorii incluse Incarcator auto, Suport parbriz


Altele

Detectarea miscarii
lentile F1.8
Mod foto
Night mode
Mod parcare
Alarma viteza
Senzor G

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.