Mio Camera auto MiVue 785 GPS, ecran tactil de 2,7'', Full HD, G-Shock Sensor, Senzor Sony

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto MiVue 785 GPS, ecran tactil de 2,7'', Full HD, G-Shock Sensor, Senzor Sony de la Mio

Scapati de griji la volan

In ziua de astazi, drumurile sunt periculoase. Supraaglomerate, de mare viteza, pline de soferi neatenti.
Accidentele si inselaciunile prin accidente inscenate sunt in crestere. Aici intervine MiVue 785.

Conduceti cu MiVue, conduceti cu incredere

MiVue 785 asigura o filmare full HD impecabila, cu un unghi de vizualizare de 140° si senzor optic Sony de calitate premium. Fiecare detaliu de pe drum va fi inregistrat – inclusiv placutele de inmatriculare – chiar si pe intuneric. Inregistrarea incepe imediat ce porniti masina. Puteti chiar sa economisiti bani, intrucat unele companii de asigurari ofera acum reduceri daca detineti o camera de bord aprobata.

MiVue 785 este usor de utilizat. Camera va fi functionala in cateva minute. O interfata usor de utilizat, cu meniuri extrem de intuitive si o configurare simpla, elimina orice efort.

 

Siguranta pe primul loc

Doriti sa conduceti in conditii de siguranta. Din acest motiv proiectam dispozitivele MiVue avand in vedere in primul rand siguranta.
MiVue 785 este prevazuta cu sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS). Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS), sistemul de avertizare impotriva oboselii (fatigue warning, FA) si sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System, FCWS) contribuie la siguranta si increderea in timpul calatoriei.

In caz de urgenta, MiVue isi dovedeste utilitatea. Atunci cand senzorul G-Sensor cu 3 axe detecteaza schimbari bruste de directie, acesta va salva imediat un fisier protejat, care nu poate fi suprascris. MiVue 785 include si avertismente gratuite privind camerele de supraveghere, care sunt actualizate lunar pe intreaga durata de viata a dispozitivului.

Calitate superioara

MiVue 785 are o constructie de calitate superioara in comparatie cu alte camere de bord mai ieftine. Este rezistenta, inteligenta si eleganta si nu va arata nepotrivit pe bordul automobilului dumneavoastra. De asemenea, este suficient de mica pentru a incapea in torpedo. Calitatea imaginii si vizibilitatea pe timp de noapte depasesc de departe alte marci.
Sistemul GPS va va depista cu exactitate locatia si informatiile de drum si este complet integrat in camera de bord, fara cutii externe enervante atasate pe aceasta.

Adaptabila la nevoile dumneavoastra

Daca doriti sa adaugati o camera amplasata in spatele autovehiculului, MiVue 785 este perfect compatibila cu camera posterioara MiVue A20.
Daca adaugati o sursa externa de alimentare (de exemplu Smartbox), camera de bord va inregistra in modul parcat.

In cazul unui accident, puteti detasa rapid unitatea si puteti trece pe modul foto pentru a fotografia daunele. Imaginile includ coordonatele GPS, un instrument util in scopul asigurarii.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Camera Single
Ecran 2.7 inch
Rezolutie filmare Full HD
Rezolutie video 1080p
Mediu de stocare Extern
Capacitate de stocare max 128Gb
Unghi de filmare 140 grade
Compresie video H.264
Dimensiuni (W x H x D mm) 87.8 x 52.2 x 31.9
Accesorii incluse

Incarcator auto

Suport parbriz

Altele

Ecran tactil

Mod foto

Senzor G integrat

Mod parcare

Alarma viteza

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.