Camera auto DVR XBlitz Genesis 4k, prindere de parbriz, 4K Ultra HD, GPS, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Camera auto DVR XBlitz Genesis 4k, prindere de parbriz, 4K Ultra HD, GPS, Negru de la Xblitz

- Chipset procesor: Hi3559; senzor imagine SONY Starvis IMX335; obiectiv 6G - pentru imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.
- ecran tactil LCD 3.0” (640 x 360); rezolutie video: 4K (3840 x 2160) / 30 fps.; 2K (2560 x 1440p) / 30fps inregistrari salvate in format .MP4
- functii: Night mode; Parking Mode; Loop recording; Wide angle of view 170° - f/1.8; Motion detection; senzor de miscare (G - Senzor) : porneste/opreste inregistrarea in functie de miscarea detectata; in caz de impact sau accident, senzorul de soc blocheaza si salveaza automat fisierele
- microfon incorporat
- capacitate baterie Li-ion reincarcabila: 280 mAh - autonomie lucru: max. 5 min.(rol de salvare a setarilor si pentru a efectua power off corect dupa ce este indepartat contactul)
- conectivitate: modul GPS incorporat; slot card: MicroSD Clasa 10+, maxim 128 GB (nu este inclus card memorie);
- dimensiuni / greutate: 36 x 86 x 54 mm / 91 g
- continut cutie vanzare produs: - camera DVR Xblitz Genesis 4k; suport de montare cu port alimentare Mini USB, pe parbriz (cu banda dublu adeziva), incarcator auto, manual utilizare.

Rezolutie de 4K

Camera DVR XBlitz Genesis 4k rezolutia de inregistrare este de 4K, datorita careia veti vedea detalii ale traseului, cum ar fi numerele de inmatriculare ale vehiculelor care trec pe langa dvs..

O modalitate usoara si convenabila de a ajusta setarile preferate ale dispozitivului

INREGISTRARE in bucla

Functia de inregistrare in bucla va permite sa inregistrati imaginea intr-o bucla. Aceasta inseamna ca fisierele vechi sunt suprascrise automat cu altele noi si nu trebuie sa va ganditi la stergerea regulata a datelor de pe dispozitiv. Totul se intampla de la sine!

Unghi larg de vedere

Aparatul inregistreaza imaginea la un unghi de 170 de grade, ceea ce va va permite sa observati liber drumul pe ambele benzi

Datorita acestei functii, camera de bord va incepe automat inregistrarea imaginii de indata ce detecteaza miscare in campul vizual al dispozitivului. Datorita acestui lucru, puteti verifica cu usurinta daca cineva s-a apropiat de vehicul in timpul absentei dumneavoastra.

Dispozitivul inregistreaza intr-o bucla, suprascriind fisierele vechi cu altele noi. Cu toate acestea, in cazul unor evenimente neprevazute, cum ar fi o coliziune sau o franare brusca, video recorderul va proteja datele cheie impotriva suprascrierii si veti obtine dovezi in caz.

PARKING MODE

Datorita acestei functii, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la masina lasata intr-o parcare sau pe marginea drumului. Daca este detectat un soc, camera se va porni automat si va incepe inregistrarea evenimentului. Masina ta va fi protejata chiar si atunci cand nu esti prin preajma.

CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Camera video de bord
Tip camera Single
Conectivitate USB
Functii

Microfon incorporat

Wide angle

Senzor G

Parking mode

Night Vision

Motion detection

GPS integrat

Culoare Negru

PROCESOR & MEMORIE

Tip slot memorie: Micro SD
Capacitate maxima card de memorie 128 GB

DISPLAY & ACUMULATOR

Tip display Touchscreen LCD
Diagonala display 3 inch
Rezolutie display 640 x 360
Capacitate acumulator 280 mAh

CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Inregistrare video 2K 4K
Rezolutie video 3840 x 2160
Unghi de filmare 170 °
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.