Sistem Desktop PC Asus Expert Center D700MD cu procesor Intel® Core™ i5-12500 pana la 4.6GHz, 16GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 770, Windows 11 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.856,41 lei
Pret 36 Rate Optimo: 178.02 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

D700MD-512500107X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem Desktop PC Asus Expert Center D700MD cu procesor Intel® Core™ i5-12500 pana la 4.6GHz, 16GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 770, Windows 11 Pro de la ASUS

ASUS ExpertCenter D7 Mini Tower este un PC desktop de inalta performanta, cu securitate si administrare de nivel corporatist, conceput pentru afaceri. Designul sau compact, modern si versatil gazduieste diferite spatii de lucru si scenarii de utilizare. Construit pentru a rezista, indeplineste standardele militare americane MIL-STD-810H si ofera un sasiu foarte extensibil, asigurand fiabilitate pe termen lung si upgrade-uri viitoare usoare pentru profesionisti.

 

 

 

Performante exceptionale, indiferent de sarcini

Pentru a usura toate sarcinile tale de afaceri, ExpertCenter D7 Mini Tower este alimentat de un procesor Intel® Core™ de a 12-a generatie cu cea mai recenta memorie DDR4. Pana la trei ecrane pot fi utilizate simultan fara a adauga o placa grafica suplimentara. De asemenea, accepta placi grafice de calitate profesionala pentru cei care necesita performante grafice avansate pentru sarcini vizuale solicitante.

 

 

Putere compacta

Oferind o noua interpretare computerului de afaceri, ExpertCenter D7 Mini Tower raspunde nevoii tot mai mari de sisteme desktop compacte, care sunt atat elegante, cat si versatile, permitandu-i sa se potriveasca tuturor tipurilor de medii de birou. In plus, pentru a oferi performante stabile cu zgomot minim intr-un profil compact, este proiectat cu un sistem de racire optimizat - cu un ventilator adaptiv avansat, care este pregatit pentru tot felul de scenarii de utilizare diferite.

 

 

 

 

Maximiza-ti spatiul de lucru

ExpertCenter D7 Mini Tower este cu 37% mai mic decat un computer tower traditional, ajutandu-te sa iti maximizezi spatiul de lucru de pe birou. Iar designul sau elegant si elegant va oferi afacerii tale un aspect cu adevarat profesional.

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Odata cu cresterea nevoii de lucru de la distanta si a conferintelor video, am implementat tehnologia de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Aceasta tehnologie foloseste procese de invatare automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. In modul Multi-prezentator, caracteristica ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si poate normaliza toate vocile individuale din diferite pozitii pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza tot zgomotul ambiental, in afara de vorbirea umana, astfel incat vei auzi ce spun toti ceilalti.

 

 

Pregatit pentru lumea afacerilor

O gama completa de porturi I/O este gata sa te conecteze la o gama larga de periferice de afaceri. Are sapte porturi USB montate in fata, inclusiv un port USB Type-C® (USB-C®) pentru acces rapid si usor. Porturile in serie si cele paralele flexibile de pe sasiu lasa mai multe sloturi PCI Express® disponibile pentru upgrade-uri suplimentare. Un cititor Smart Card si un cititor SD card sunt optionale pentru tranzactii usoare, transfer de date rapid sau alte sarcini legate de afaceri.

 

 

Usor de utilizat si de gestionat

Ca in cazul tuturor desktop-urilor ExpertCenter, detaliile inteligente de design axate pe afaceri abunda, pentru a te ajuta sa faci upgrade si sa iti gestionezi computerele fara efort.

 

 

Puterea de a face mai mult

Un aspect intern inteligent ofera spatiu maxim pentru extindere intr-un factor de forma compact. Carcasa interna din otel permite ExpertCenter D7 Mini Tower sa gazduiasca pana la patru dispozitive de stocare, in timp ce sloturile PCIe permit adaugarea usoara a placilor grafice, a panoului de conectivitate WiFi si a porturilor suplimentare. ExpertCenter D7 Mini Tower este usor de configurat astazi si gata pentru orice ai putea avea nevoie in viitor.

   

Mai putina caldura, mai multa productivitate

Pentru a asigura o performanta stabila in sasiul compact, ExpertCenter D7 Mini Tower foloseste un sistem inovator de racire cu mai multe canale. Acesta cuprinde camere de aer dedicate, izolate, care permit canale independente de aerisire pentru principalele generatoare termice ale PC-ului - CPU, GPU si sursa de alimentare. ExpertCenter D7 Mini Tower include, de asemenea, aplicatia exclusiva MyASUS pentru a optimiza functionarea procesorului si a ventilatoarelor sistemului, moderand automat vitezele si oprindu-le complet atunci cand este posibil, obtinand echilibrul perfect intre performanta maxima si zgomot minim.

 

Construit pentru a rezista

Pentru a minimiza costul total de proprietate (TCO) pentru afacerea ta, ExpertCenter D7 Mini Tower este conceput pentru a oferi utilizatorilor 100% asigurare pentru utilizarea pe termen lung. Pentru a atinge acest obiectiv, sunt folosite componente de top la nivel mondial - oferind o calitate de incredere si o rezistenta exceptionala.

 

 

Placile de baza #1 in lume

Sistemele desktop ExpertCenter folosesc placi de baza ASUS — placile de baza numarul 1 din lume2 — care sunt renumite pentru ca ofera protectie completa a a componentelor hardware-ul, stabilitate 24/7 prin teste extinse si performanta constanta.

   

Indice MTBF de top

Sistemele desktop ExpertCenter sunt proiectate cu condensatori 100% solizi pentru performanta sporita si longevitate crescuta, cu o durata de viata de pana la 2 ori mai mare decat condensatoarele traditionale cu procesorul la sarcina maxima si de 6 ori mai mare in regim de utilizare normala3. Acest lucru iti maximizeaza investitia si minimizeaza nevoia de intretinere – toate contribuind la un cost total de proprietate (TCO) mai mic.

 

Gata de actiune

PC-urile din seria Expert sunt solid construite si testate in conformitate cu cele mai exigente cerinte ale industriei, inclusiv standardele militare americane MIL-STD-810H si testarea interna stricta ASUS. Inevitabilele socuri minore si accidentele zilnice de la locul de munca nu iti vor pune in pericol datele pretioase.

 

 

Solutii sigure si securizate

ASUS intelege ca securitatea IT trebuie sa evolueze pentru a servi cu succes ca prima linie de aparare impotriva piedicilor din lumea afacerilor. Sistemele desktop ExpertCenter dispun de functii de securitate sofisticate pentru a-ti mentine afacerea si viitorul in siguranta.

 

Trusted Platform Module (TPM)

Stocheaza parole si chei de criptare pentru o securitate sporita.

 

Slot Kensington si slot Padlock

Previn furtul fizic al PC-ului din locatii nesupravegheate.

 

Control citire/scriere USB

Activeaza / dezactiveaza folosirea dispozitivelor USB sau a driverelor optice.

 

Protejeaza mediul inconjurator

Angajate sa creeze un viitor sustenabil, computerele din seria Expert adopta cerinte stricte de mediu in toate etapele ciclului de viata ale produsului si optimizeaza consumul de energie pentru a reduce costurile de operare pe termen lung.

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
      i5
    • Model Procesor
      12500
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.6
    • Numar Nuclee
      6
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
    • Producator placa video
    • Tip memorie video
    • Serie placa video
      UHD
    • Model placa video
      UHD 770
  • Placa de baza
    • Chipset placa de baza
      Intel B660
  • Porturi fata
    • USB 2.0 fata
      2 x
    • USB 3.2
      4 x
  • Porturi spate
    • USB 2.0
      4 x
    • VGA
      1 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • DisplayPort
      2 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
  • Altele
    • Carcasa
      MiniTower
    • Tastatura
      Da
    • Mouse
      Da
    • Sursa
      500 W
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.