Mini PC Asus NUC 13 Pro Kit NUC13ANKi5 cu procesor Intel® Core™ i5-1340P pana la 4.60 GHz, fara RAM, fara stocare, Intel® Iris® Xe Graphics eligible, No OS, No cord, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.569,70 lei
Pret 36 Rate Optimo: 94.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90AB3ANK-MR6100

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mini PC Asus NUC 13 Pro Kit NUC13ANKi5 cu procesor Intel® Core™ i5-1340P pana la 4.60 GHz, fara RAM, fara stocare, Intel® Iris® Xe Graphics eligible, No OS, No cord, Black de la ASUS

 

Dimensiunea potrivita pentru afacerile moderne

Mini PC-urile, kiturile si placile Intel® NUC 13 Pro ofera combinatia de dimensiuni, performanta si fiabilitate de care aveti nevoie pentru a conduce afacerile moderne. Procesoarele Intel® Core™ din a 13-a generatie ofera performante de dimensiuni uriase intr-un factor de forma 4x4.

De asemenea, companiile pot profita de ciclul de viata de cinci ani pentru anumite SKU-uri, plus optiuni care includ doua porturi USB 2.0 suplimentare si un al doilea port Intel® Ethernet pe anumite SKU-uri (cu accesoriu vandut separat).

 

   

Procesoare Intel® Core™ din a 13-a generatie

Cele mai noi procesoare Intel Core ofera o arhitectura extrem de flexibila si instrumente de top din industrie pentru o personalizare maxima a performantei.

 

   

Suita de software Intel® NUC Pro

Fiti la curent cu toate dispozitivele dvs. Instrumentele de supraveghere, precum Application Monitor, Player Failover si Advanced Features, faciliteaza administrarea dispozitivelor Intel NUC. Suita de software Intel® NUC Pro Software Suite va ajuta sa va asigurati ca aplicatiile de semnalizare digitala raman in functiune si permite redundanta playerului, indiferent de pachetul CMS.

 

   

Grafica remarcabila

Dimensiunile reduse si tehnologiile grafice stralucitoare fac din sistemele Intel® NUC o alegere ideala pentru colaborare, semnalizare digitala si multe altele. Alegeti dintre sistemele Intel NUC 13 Pro cu grafica Intel® Iris® Xe sau cu grafica Intel® UHD.

 

   


NUC 13 Pro: Dimensiunea potrivita pentru afacerile moderne

  • Obtineti cele mai bune performante in afaceri cu procesoarele Intel® Core™ din a 13-a generatie, cu pana la 14 nuclee (6P+8E) si pana la 64GB memorie dual-channel
  • Companiile obtin memoria rapida de care au nevoie cu pana la 64GB SODIMM DDR4-3200 dual-channel
  • Conexiunile prin cablu si wireless sunt extrem de rapide cu un port Ethernet Intel® de pana la 2.5 Gbps si Intel® Wi-Fi 6E (Gig+)
  • Porturile duale HDMI 2.1 si Thunderbolt™4 ofera companiilor flexibilitate de a conecta monitoare extinse pana la 4K

 

Performanta pentru afaceri.

Economie de spatiu.

Mini PC-urile, kiturile si placile NUC 13 Pro ofera combinatia de dimensiune, performanta si fiabilitate de care aveti nevoie pentru a conduce afacerile moderne.

Totul incepe cu procesoarele Intel Core din a 13-a generatie, care ofera performante uriase intr-un factor de forma 4x4, cu pana la 14 nuclee de procesor (6P+8E) si pana la 64GB memorie DDR4 dual-channel. Anumite modele vin si cu Intel vPro® Enterprise (in functie de configuratie), care ofera securitate cuprinzatoare, stabilitate la nivel de intreprindere si management de la distanta bazat pe hardware.

Suita de software NUC Pro (NPSS) ajuta sa va asigurati ca aplicatiile de semnalizare digitala continua sa ruleze in timpul oricaror defectiuni neasteptate ale sistemului. Companiile beneficiaza de functii avansate, inclusiv controlul alimentarii, ceas hardware cu alarma, KVM hardware, redirectionare de pornire, firewall extensiv, gestionabilitate bazata pe cloud, depanare PC de la distanta si controlul sistemului neasistat.

Pentru a oferi o baza ecologica pentru afaceri, Mini PC-urile si kit-urile NUC 13 Pro sunt actualizabile, reparabile si reutilizabile. Fiecare sistem este calificat pentru functionare 24x7.

 

 

Imbunatatiti cresterea afacerii prin combinatia perfecta de dimensiune, performanta si fiabilitate. NUC 13 Pro este gata de lucru!

 

 

Mini PC-urile, Kit-urile si Placile NUC 13 Pro ofera combinatia perfecta de dimensiune, performanta si fiabilitate pentru a conduce afacerile moderne.

Factorul de forma 4x4 ofera performante extraordinare cu procesoarele Intel® Core™ din a 13-a generatie, iar optional Intel vPro® Enterprise ofera securitate completa, stabilitate la nivel de intreprindere si management de la distanta bazat pe hardware.

 

 

Bucurati-va de productivitate in fiecare zi cu procesoarele Intel® Core™ din a 13-a generatie care ofera viteza si inteligenta de neegalat, permitand productivitate impresionanta, creare de continut si experiente de joc cu cea mai buna conectivitate.

Constructia hibrida cu arhitectura de performanta Intel, o combinatie cu nuclee de performanta puternice (P-cores) pentru sarcini solicitante si nuclee eficiente mai mici (E-cores) pentru activitati uzuale.

 

Construit pentru afaceri

Caracteristicile la nivel de afaceri includ controlul alimentarii de la distanta, ceas hardware cu alarma, KVM hardware, redirectionare de pornire, firewall extensiv, gestionabilitate bazata pe cloud, depanare PC de la distanta si controlul sistemului neasistat.

 

 

Programul Intel® Stable IT Platform

Profitati de stabilitatea hardware si de validarea la nivel de intreprindere a componentelor hardware cheie. Acest proces formal ajuta la reducerea numarului de schimbari pe care o organizatie le-ar avea pe durata de viata a unui dispozitiv. Programul Intel SIPP urmareste sa nu fie schimbate driverele hardware sau firmware-ul timp de cel putin 15 luni sau pana la lansarea produsului de generatie urmatoare.

   

Securitate cuprinzatoare

Amenintarile in evolutie necesita caracteristici de securitate complete, concepute la cele mai stricte standarde. Intel® Hardware Shield ofera protectie integrata pentru computer, bazata pe hardware, care include securitatea sub sistemul de operare, protectia aplicatiilor si a datelor, precum si detectarea avansata a amenintarilor.

   

Management complet de la distanta

In lumea de astazi a muncii la domiciliu, biroul este peste tot. Cu computerele care ruleaza pe Intel vPro® (in functie de configuratie), IT-ul poate fi peste tot.

   

Durabilitate

Pentru a oferi o baza ecologica pentru afaceri, Mini PC-urile si kiturile NUC 13 Pro sunt actualizabile, reparabile si reutilizabile.

Fiecare sistem este calificat pentru functionare 24x7.

   

 

Formatul potrivit pentru nevoile voastre

Mini PC-urile, kiturile si placile NUC 13 Pro ofera performanta de care aveti nevoie pentru aplicatiile desktop, dispozitivele integrate si multe altele. Alegeti formatul NUC 13 Pro care se potriveste nevoilor dvs. Puteti alege un sistem 4x4 gata de utilizare, un kit cu tot ce aveti nevoie pentru a realiza propriul sistem si o placa NUC 13 Pro pentru personalizare si upgrade.

 

Mini PC-uri

Mini PC-urile NUC 13 Pro sunt gata de utilizare din cutie si sunt disponibile cu Windows 11.

   

Kit-uri

Kit-urile NUC 13 Pro sunt usor de personalizat cu sistemul de operare, memorie si spatiu de stocare pentru a satisface o gama larga de nevoi de afaceri si birouri de acasa.

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
      i5
    • Model Procesor
      1340P
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.6
    • Numar Nuclee
      4P + 8E
  • Memorie
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Placa Video
    • Producator placa video
    • Tip memorie video
    • Serie placa video
      iris
    • Model placa video
      xe
  • Placa de baza
    • Chipset placa de baza
      Intel
  • Porturi spate
    • USB 3.2
      3 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      2 x
    • DisplayPort
      2 x
    • Thunderbolt
      2 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000/2500 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.3
  • Altele
    • Carcasa
      UCFF

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.