Lampa portabila inteligenta LED Philips Hue Go, WiFi, 300lm, lumina RGB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Lampa portabila inteligenta LED Philips Hue Go, WiFi, 300lm, lumina RGB de la Philips

Lampa portabila inteligenta LED Philips Hue Go, WiFi, 300lm, lumina RGB



 
Lumina puternica oriunde mergi

Utilizeaza lampa portabila in activitatea ta zilnica si deplaseaza-te oriunde doresti. Philips Hue Go este cea mai versatila lampa din locuinta ta, cu o lumina generata de pana la 300 lumeni. Cand este conectata la priza, utilizeaz-o pentru a-ti colora peretii cu pana la 16 milioane de culori sau alege din orice nuanta de alb, de la cald la rece, de la luminozitate puternica la lumina estompata. Detaseaz-o de la priza si Hue Go devine un articol portabil pe care il poti lua cu tine pentru a crea ambianta si a aduce cea mai buna lumina pentru activitatile tale.
 
Gestionarea inteligenta a bateriei

Ilumineaza spatiile in modalitati noi, creative si te vei bucura in continuare de toate functiile de conectivitate ale Philips hue. Philips Hue Go este alimentata de o baterie interna reincarcabila, care poate dura pana la 3 ore dupa o incarcare de 1,5 ore. Pur si simplu deconecteaza Hue Go de la priza si poarta-o oriunde prin casa. De asemenea, in modul portabil, Hue Go poate fi complet controlata cu dispozitivul tau inteligent. Gestionarea inteligenta, incorporata, a bateriei garanteaza o utilizare maxima.
   
Diversificata

Controleaza Philips Hue Go comod si usor, chiar si fara a avea dispozitivul inteligent la indemana. Activeaza setarile de lumina direct apasand comanda inteligenta de pe lampa. Alege din 7 efecte de lumina diferite: lumina alba calda functionala, lumina de zi rece energizanta si 5 efecte de lumina dinamice naturale, care se potrivesc momentelor tale speciale.

CARACTERISTICI GENERALE

Alimentare Acumulator
Tehnologie Smart
Culoare Alb
Tip Iluminat special
Material Plastic
Categorie produs Iluminat interior
Camera Camera de zi
Dormitor
Birou
Living
Numar surse iluminare 1
Tip intrerupator Da
Clasa de protectie IP20
Tip bec LED
Bec Inclus Da
Compatibil variator Da
Dimensiuni (L x l x h) mm 210 x 210 x 114

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.