Veioza inteligenta LED Philips Hue Beyond, WiFi, lumina RGB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Veioza inteligenta LED Philips Hue Beyond, WiFi, lumina RGB de la Philips

Veioza inteligenta LED Philips Hue Beyond, WiFi, lumina RGB



Control cu ajutorul dispozitivelor inteligente


Pur si simplu sincronizati luminile cu ajutorul routerului Philips hue bridge. Puteti controla wireless lumina de oriunde din casa ta. Fie ca este vorba de camera de zi, dormitor sau birou, dispozitivul inteligent poate controla orice lumina conectata.

 

Usor de folosit cu aplicatia hue intuitiva


Controleaza luminile printr-o singura miscare cu degetul cu ajutorul aplicatiei intuitive hue. Controleaza separat fiecare lampa, creeaza si salveaza propriile jocuri de lumini sau foloseste combinatii pentru o relaxare maxima.

 Uşor de folosit cu aplicaţia hue intuitivă

Upgradabil


Nuanta Philips este bazata pe ZigBee, o tehnologie cu o putere mica in conditii de siguranta si o fiabilitate crescuta pentru a controla luminile. Update-urile sunt realizate wireless in mod automat.

 

Programeaza luminile sa se aprinda si sa se stinga atunci cand nu esti acasa


Da impresia ca esti acasa atunci cand, de fapt, nu esti. Programeaza alarme sau foloseste cronometre pentru a aprinde sau a stinge luminile la ore fixe sau aleatorii. Cu acces online, poti controla sistemul de iluminat din casa direct prin aplicatia de pe dispozitivul mobil. Activeaza imprejmuirea digitala din aplicatie si lampile tale se aprind sau se sting automat atunci cand intri sau sa iesi din casa. Confortabil si linistitor - oriunde te-ai afla.

 Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

Extinde ecosistemul dvs.


Puteti conecta pana la 50 de becuri la routerul Philips hue bridge. Cu o simpla apasare cu degetul, puteti controla acum orice sursa de iluminat din casa ta.

 

Dubleaza experienta hue

Citeste si lucreaza in armonie cu starea ta de spirit, indiferent ca te simti relaxat, inviorat sau sociabil – totul prin puterea luminii. Hue Beyond are doua surse de lumina independente – una ascendenta si una descendenta – astfel incat sa poti crea o combinatie nelimitata de culori care se potriveste cu starea ta de spirit si sa poti seta lumina functionala pentru munca de birou, ambele in acelasi timp.

 Dublează experienţa hue
Obtine cea mai buna lumina functionala
Obtine cea mai buna lumina functionala pentru orice ai face. Citeste, scrie si terminati-va lucrul cu lumina LED de inalta calitate.
 

Primeste notificari fara a fi deranjat


Poti seta aceasta lampa Philips hue sa te anunte discret atunci cand ai mesaje, actualizari pe retele de socializare si alte comunicari primite prin intermediul dispozitivului mobil, cu un simplu impuls luminos. Discrete pentru a nu te deranja, dar usor de observat pentru a te anunta, notificarile cu lampa ambientala hue reprezinta un mod placut de a tine evidenta mesajelor primite si a actualizarilor.

 Primeşte notificări fără a fi deranjat

Realizati un mix de culori fara sfarsit


Alegeti pentru o singura culoare sau realizati diferite combinatii de culori - datorita celor doua surse de lumina independente, pentru a crea atmosfera perfecta pentru a se potrivi starii tale de spirit, indiferent daca este pentru a va relaxa, energiza sau de a explora.

Specificatii tehnice

Design si finisaj

Material metalic, sticla
Culoare alb


Dimensiunile si greutatea produsului

Inaltime 40,4 cm
Lungime 40,4 cm
Latime 29 cm
Greutate neta 2,670 kg


Dimensiunile si greutatea ambalajului

Inaltime 28 cm
Lungime 42,8 cm
Latime 33,8 cm
Greutate 3,850 kg


Diverse

Conceputa special pentru
Camera de zi si dormitor
Birou de acasa
Stil Modern
Tip Lampa de masa


Caracteristici/accesorii suplimentare incluse

Putere reglabila DA
Comutator pornit/oprit pe articol DA
Cu schimbarea culorii (PowerLED) DA
Adaptata perfect pentru crearea unei ambiante DA
ZigBee Light Link DA
Efect de lumina difuza DA


Specificatii tehnice

Sursa de alimentare retea
Interval 220 V - 240 V
50 - 60 Hz
Tehnologie bec LED, 230 V
Numar de becuri 2
Putere bec inclusa 4,5 W
Culoare lumina alb cald
Unghi fascicul 120°
Corp de iluminat cu intensitate variabila Nu
LED Da
Cod IP
IP20
protectie impotriva corpurilor mai mari de 12,5 mm
fara protectie impotriva apei
Clasa de protectie II - izolatie dubla
Sursa de lumina echivalenta cu un bec traditional de 28 W

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.