Dell Sistem server PowerEdge Rack R640 ; Intel Xeon Silver 4214 2.2G, 12C/24T, 9.6GT/s, 16.5M Cache, Turbo, HT (85W) DDR4-2400; 2.5 Chassis with up to 8 Hard Drives and 3PCIe slots; Standard Bezel; Riser Config 4, 2x16 LP; 32GB RDIMM, 3200MT/s, Dual Rank; No A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem server PowerEdge Rack R640 ; Intel Xeon Silver 4214 2.2G, 12C/24T, 9.6GT/s, 16.5M Cache, Turbo, HT (85W) DDR4-2400; 2.5 Chassis with up to 8 Hard Drives and 3PCIe slots; Standard Bezel; Riser Config 4, 2x16 LP; 32GB RDIMM, 3200MT/s, Dual Rank; No A de la Dell

PowerEdge Rack R640 Server; Intel Xeon Silver 4214 2.2G, 12C/24T, 9.6GT/s, 16.5M Cache, Turbo, HT (85W) DDR4-2400; 2.5 Chassis with up to 8 Hard Drives and 3PCIe slots; Standard Bezel; Riser Config 4, 2x16 LP; 32GB RDIMM, 3200MT/s, Dual Rank; No Additional Processor; iDRAC9, Express; 480GB SSD SATA Read Intensive 6Gbps 512 2.5in Hot-plug AG Drive, 1 DWPD, 876 TBW; PERC H730P RAID Controller, 2GB NV Cache; No Internal Optical Drive ; Dual, Hot Plug,Redundant Power Supply (1+1), 750W; 2 x C13 to C14, PDU Style, 10 AMP,6.5 Feet (2m), Power Cord; 5 Standard Fans for R640; Trusted Platform Module 2.0; QLogic FastLinQ 41264 Dual Port 10GbE SFP+ & Dual Port 1GbE BASE-T, rNDC; No Operating System; ReadyRails Sliding Rails Without Cable Management Arm; 3Years ProSupport and Next Business Day Onsite

Performanta si densitate fara compromisuri pentru productivitate si scara mare pentru centre de date
Modelul PowerEdge R640 este platforma ideala dual-socket pentru operatiuni de calcul si stocare in centre de date de mare densitate pentru extindere pe orizontala. Beneficiati de flexibilitatea unitatilor de 2,5" sau 3,5", de performantele interfetei NVMe si de inteligenta integrata pentru a asigura performante in aplicatii pe o platforma securizata. Cu ajutorul diagnosticelor integrate si a software-ului SupportAssist, modelul R640 ofera durata de functionare continua maxima intr-un mediu fara griji.
 
Lucrari ideale:
 
Stocare de mare densitate definita prin software
Furnizori de servicii: nivel de aplicatie
Medii cloud private de mare densitate
Virtualizare
HPC
 
 
Va sustineti transformarea cu portofoliul Dell EMC PowerEdge
Evolutia centrelor de date incepe cu platforme moderne care se pot extinde cu usurinta si care sunt optimizate pentru performantele aplicatiilor. Modelul PowerEdge R640 este construit pe o arhitectura de sistem extensibila si ofera optiuni si flexibilitate care raspund cu usurinta la cerintele de performanta.
 
 
Cu modelul Dell EMC Ready Node pentru ScaleIO simplificati implementarea si va extindeti cu usurinta de la 3 noduri la peste 1000 de noduri pentru stocare definita prin software.
Maximizati performantele de stocare cu pana la 8 unitati NVMe.
Extindeti resursele de calcul cu procesoarele scalabile Intel(r) Xeon(r) de a 2-a generatie si adaptati performantele pe baza cerintelor lucrarii dvs unice.
 
 
Automatizati productivitatea cu functii de gestionare inteligente, integrate
Functiile de automatizare si gestionare inteligenta oferite de Dell EMC va ajuta sa petreceti mai putin timp cu intretinerea de rutina, putand sa va concentrati pe obiectivele prioritare.
 
 
Maximizati perioada de functionare cu ajutorul diagnosticelor proactive si al remediilor automatizate, care sporesc productivitatea cu pana la 90 %.
Profitati de consolele de administrare existente, cu integrare usoara pentru VMware(r) vSphere(r), Microsoft(r) System Center si Nagios(r).
Imbunatatiti productivitatea cu Dell EMC iDRAC9 fara agent, pentru o administrare automatizata si eficienta.
Simplificati implementarea folosind consola OpenManage si profilurile de server de generatie urmatoare pentru a configura si pregati complet serverele, rapid si scalabil.
 
 
Protejati-va centrul de date cu solutii complete de protectie
Dell EMC va ofera o arhitectura completa, rezistenta la atacurile cibernetice, cu functii de securitate integrate in fiecare server pentru protectia datelor.
 
 
Protejati configuratiile si firmware-ul serverelor impotriva modificarilor rau-intentionate cu noua functie de blocare a configuratiei.
Utilizati functia de stergere a sistemului local de stocare pentru a proteja confidentialitatea datelor atunci cand reprofilati sau retrageti serverele.
Automatizati actualizarile care verifica dependentele fisierelor si ordinea corecta de actualizare inainte de implementarea actualizarilor respective, independent de sistemul de operare/hipervizor.
Preluati controlul asupra consolelor de firmware cu ajutorul functiei integrate de autentificare, conceputa sa permita numai rularea actualizarilor corect configurate.
Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
    • Model Procesor
    • Frecventa procesor (GHz)
      2200 (pana la 3200)
    • Numar de procesoare instalate
      1
      Numar procesoare suportate: 2
  • Placa de baza
    • Numar de procesoare suportate
      2
    • Sloturi de memorie
      16
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      32
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      32
  • Stocare
    • Capacitate HDD (GB)
      480
    • Viteza de rotatie HDD
  • Altele

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.