HP Server ProLiant DL380 Gen10, Intel Xeon 4210, No HDD, 32GB RAM, 8xSFF, 500W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Server ProLiant DL380 Gen10, Intel Xeon 4210, No HDD, 32GB RAM, 8xSFF, 500W de la HP

HPE DL380 Gen10 4210 1P 32G NC 8SFF Svr

Care sunt principalele probleme in data center-ul tau ... stocare, calcul, expansiune? Cel mai bine vândut server de la HPE tocmai s-a îmbunătățit. Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 oferă cele mai recente standarde de securitate, performanță și extensibilitate. Sustinut de o garanție globală, este ideal pentru orice mediu de data center. Standardizat pe cea mai de încredere platformă de calcul a industriei. Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 este conceput pentru a reduce costurile și complexitatea prin familia de procesoare Intel® Xeon® care aduc o creștere a performanței de până la 60% și o creștere cu 27% a core-urilor, precum și memoria DDR4 SmartMemory HPE 2933 MT / s care suportă 3,0 TB . Acesta suportă 12 Gb / s SAS și până la 20 de unități NVMe plus o gamă largă de opțiuni de calcul. HPE DC Permanent Memory, oferă niveluri de performanță fără precedent pentru bazele de date și volumul de lucru analitic. Rulați totul, de la aplicațiile cele mai de bază la cele critice, și desfășurați cu încredere.

Ce mai e nou:
  • Sprijinirea familiei de procesoare Intel® Xeon® Scalable de a doua generație, cu o performanță mai mare cu până la 11% pe fata de primă generație și cu viteze de memorie de până la 2933 MT / s.
  • Memoria HPE DC Persistent Memory, oferă flexibilitatea de a se desfășura ca o memorie densă sau storage rapid și permite o capacitate de memorie per socket de până la 4,5 TB.
  • Funcții de securitate îmbunătățite iLO 5 cum ar fi Server Configuration Lock, iLO Security Dashboard si Workload Performance Advisor.
  • HPE InfoSight oferă un instrument de analiză bazat pe cloud care prezice și previne problemele înainte ca afacerea dvs. să fie afectată.

Caracteristici:

Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 dispune de un șasiu adaptabil, care include opțiuni modulare de configurare , cu până la 30 SFF, până la 19 LFF sau până la 20 de unitati NVMe, împreună cu opțiunea de suport pentru până la trei opțiuni pentru GPU.

HPE DC Persistent Memory funcționează cu DRAM pentru a asigura o memorie rapidă, de mare capacitate si eficientă, și un spațiu de stocare pentru a transforma încărcările și analizele de date , permițând rapid stocarea, mutarea și procesarea lor.

În combinație cu controllerul integrat SATA HPE Dynamic Smart Array S100i pentru boot, date și nevoi media, controlerele HPE Smart Array reproiectate vă oferă flexibilitatea de a alege cel mai potrivit controler de 12 Gb / s pentru mediul dvs. și de a funcționa atât în ​​SAS și modul HBA.

Împreună cu cele 4x1GbE încorporate, aveți la dispoziție o gamă de adaptoare standard HPE FlexibleLOM sau PCIe care oferă o gamă largă de lățimi de bandă de rețea (1GbE până la 40GbE) , astfel încât să vă puteți adapta și să vă dezvoltați în funcție de nevoile afacerii în schimbare.

Sprijinind o gamă largă de medii de operare de la Azure la Docker la ClearOS în plus față de OS-urile tradiționale.

Funcțiile noi includ Server Configuration Lock care asigură tranzitul securizat și blochează configurația hardware a serverelor, iLO Security Dashboard ajută la detectarea și abordarea posibilelor vulnerabilități de securitate, iar Workload Advisor vă oferă recomandări de acordare a serverului pentru o performanță mai bună a serverului.

Cu verificarea Firmware Runtime, firmware-ul serverului este verificat la fiecare 24 de ore, verificând validitatea și credibilitatea firmware-ului de sistem. Secure Recovery permite firmware-ului serverului să revină la ultima stare cunoscută sau la setările din fabrică după detectarea codului compromis.

Sunt disponibile opțiuni de securitate suplimentare cu modulul Trusted Platform Module (TPM) pentru a împiedica accesul neautorizat la server și depozitarea sigură a artefactelor utilizate pentru autentificarea platformelor de server în timp ce kitul de detecție a intruziunilor înregistrează și avertizează atunci când hota serverului este eliminată.

HPE îmbunătățește performanța pentru servere si o duce la nivelul următor. Workload Advisor adaugă recomandări de reglare în timp real, bazate pe analiza utilizării resurselor serverului și se bazează pe caracteristicile de tuning existente, cum ar fi Matchloading și Jitter Smoothing.

Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 suportă tehnologia standard, care utilizează cele mai recente familii scalabile de procesoare Intel® Xeon® cu până la 28 nuclee, 12 Gb SAS și 3,0 TB de memorie HPE DDR4 SmartMemory.

Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 suportă până la trei GPU-uri cu o lățime dublă sau cinci simple, pentru accelerarea volumului de lucru.

Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 vine cu un set complet de servicii HPE Technology Services, oferind încredere, reducând riscurile și ajutând clienții să realizeze agilitate și stabilitate.

Serviciile HPE Pointnext simplifică toate etapele călătoriei IT. Consultanții și profesioniștii în domeniul serviciilor de transformare înțeleg provocările clienților și proiectează o soluție optimă. Serviciile profesionale permit implementarea rapidă a soluțiilor și serviciile operaționale asigură suport permanent.

O suită de instrumente încorporate și descărcabile este disponibilă pentru gestionarea ciclului de viață al serverului, inclusiv interfața Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), Provisioning Intelligent; HPE iLO 5 pentru monitorizare și gestionare; HPE iLO Amplifier Pack, Manager de actualizare inteligentă (SUM) și Service Pack pentru ProLiant (SPP).

Soluțiile de investiții IT de la Hewlett Packard Enterprise vă ajută să vă transformați într-o afacere digitală cu economie IT care se aliniază la obiectivele dvs. de afaceri.P20174-B2
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.