Smartwatch Garmin Swim 2, GPS, EU, Silicon, Whitestone

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.176,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 43.13 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

010-02247-11

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Smartwatch Garmin Swim 2, GPS, EU, Silicon, Whitestone de la GARMIN

Caracteristici:
  • Monitorizeaza pulsul masurat la incheietura mainii in timpul activitatilor de inot;
  • Modul inot in bazin: inregistreaza distanta, ritmul, numarul de miscari, tipul miscarilor si scorul SWOLF (monitorizeaza eficienta inotului);
  • Modul inot in aer liber: utilizeaza functia GPS incorporata pentru inotul in lacuri, oceane sau rauri; inregistreaza distanta, ritmul, numarul de miscari, scorul SWOLF, viteza miscarilor si distanta per miscare;
  • Ofera functii avansate pentru mentinerea ritmului, inregistrarea in jurnal a exercitiilor si altele;
  • Include analiza gratuita online, crearea de exercitii personalizate, posibilitatea de stocare a datelor si partajarea acestora in comunitatea online Garmin Connect™;
  • Durata de viata a bateriei: pana la 7 zile in modul ceas inteligent, 13 ore in modul GPS cu inregistrarea optica a pulsului (OHR) si 72 de ore in modul pentru bazin cu OHR.
 
Inotati oriunde, antrenati-va oriunde cu Garmin Swim 2, ceasul inteligent pentru inot cu GPS. Utilizati-l in bazin sau in aer liber pentru a va monitoriza in apa pulsul masurat la incheietura mainii si pentru a va asigura ca sunteti eficient inregistrand distanta, ritmul, numarul de miscari, tipul miscarilor si distanta per miscare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in apa.
 
Puls masurat la incheietura mainii sub apa
Garmin Swim 2 cu tehnologia de monitorizare a pulsului Elevate™ masoara pulsul la incheietura mainii 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, inclusiv in timpul activitatilor de inot. Monitorizati-va pulsul in timp real in timp ce inotati, urmariti-va valorile medii si maxime din timpul perioadelor de odihna, apoi analizati-va pulsul dupa sesiunea de inot in Garmin Connect.
 
Pentru inotul in bazin si in aer liber
Oriunde exista apa, acest ceas lucreaza pentru a va monitoriza antrenamentul. Utilizand functia GPS incorporata, va puteti antrena in lacuri, oceane si rauri in timp ce inregistrati distanta, ritmul, numarul de miscari, viteza miscarilor, distanta si scorul SWOLF pentru a monitoriza eficienta inotului. Daca preferati inotul in bazin, profitati de toate acestea si de functiile avansate pentru inotul in bazin, inclusiv de noua functie de monitorizare automata a perioadelor de odihna, care monitorizeaza in mod automat intervalele de odihna si de inot – fara a apasa vreun buton.
 
Functii avansate de inot
Antrenamentul avansat are nevoie de functii avansate, de aceea am adaugat si mai multe la ceasul inteligent Garmin Swim 2. Viteza critica de inot aproximeaza viteza dumneavoastra limita anaerobica si o puteti utiliza pentru a va ghida antrenamentul si pentru a va monitoriza progresul. Alertele de ritm la intoarcere va ajuta sa va concentrati pe tinta si sa va atingeti obiectivele. Inregistrarea in jurnal a exercitiilor va permite sa monitorizati durata si distanta unor exercitii cum ar fi miscarile de picioare, inotul cu un singur brat sau apucarea apei si exercitiile de propulsie. Iar cand aveti nevoie de o pauza, Garmin Swim 2 va permite sa va monitorizati perioadele de odihna cu doua tipuri de cronometre pentru durata de odihna.
 
Proiectat pentru apa
Garmin Swim 2 a fost proiectat astfel incat sa nu va incetineasca niciodata in apa – este subtire si usor. Afisajul Garmin Chroma Display™ complet color si permanent activ poate fi citit cu usurinta chiar si in lumina directa a soarelui. Interfata sa usor de utilizat prin intermediul a cinci butoane va permite sa incepeti exercitiile cu usurinta, sa vizualizati diverse date, sa inregistrati in jurnal exercitiile sau sa modificati setarile fara a va face griji ca ar putea fi afectat de apa.
   
Ramaneti conectati
Monitorizati-va inotul fara a lasa de o parte nici o functie inteligenta importanta. Odata asociat cu smartphone-ul dumneavoastra compatibil, puteti ramane conectat cu ajutorul notificarilor inteligente si al incarcarii automate a datelor in comunitatea Garmin Connect online. Aceasta aplicatie va permite sa vedeti rezultatele detaliate ale masuratorilor si sa va monitorizati progresul in timp. De asemenea puteti partaja datele antrenamentelor dvs. cu antrenorii dvs., cu colegii de antrenament sau cu prietenii si familia.
   
Poate fi purtat 24 de ore pe zi, 7 ore pe saptamana
Dincolo de functiile specifice pentru inot, ceasul inteligent Garmin Swim 2 asigura inclusiv monitorizarea starii generale de bine si a nivelului de fitness, fiind perfect pentru a fi purtat pe durata intregii zile. Functii precum monitorizarea nivelului de stres de pe parcursul intregii zile si monitorizarea avansata a somnului ajuta inotatorii sa isi gestioneze starea generala de sanatate, oferindu-le detalii esentiale care pot fi utilizate pentru a maximiza eficienta antrenamentelor. Utilizati acest ceas inteligent pentru a va stabili obiective de deplasare, a va monitoriza numarul de pasi si nivelul de energie al organismului, pentru a face exercitii de respiratie ghidate si a va monitoriza antrenamentele desfasurate pe uscat – inclusiv cele de ciclism si alergare.
   


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Detalii Autonomie mod smartwatch: pana la 7 zile
Dimensiune carcasa (mm) 42
Grosime carcasa 11.4 mm
Lungime bratara 129 - 197 mm
Greutate 36 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Unisex
Stil Sport
Sistem de operare compatibil Android Iphone
Brand compatibil Garmin
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Whitestone
Culoare carcasa Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display Transflectiv Sunlight-visible, transflective memory-in-pixel (MIP)
Dimensiune display 26.3 mm
Stil display Rotund
Conectivitate Da
Autonomie 72 h

FUNCTII

Activitate monitorizata Pasi Distanta parcursa Monitorizare miscare Calorii arse Monitorizarea somnului Nivel stres Energie baterie Move IQ Activitate intensa Obiectiv automat
Functii Ceas Timer Cronometru Temporizator Rezistenta la apa Ceas desteptator Ora de vara automata Activitate 60 minute
Rezistenta la apa 5 atm
Senzori GPS Accelerometer GLONASS Galileo Monitor cardiac
Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.