Ceas Smartwatch Garmin, Instinct 2 Dezl Edition

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas Smartwatch Garmin, Instinct 2 Dezl Edition de la GARMIN

 

Instinct 2 - dēzl Edition este un smartwatch robust, conceput special pentru soferii profesionisti de camion care isi doresc masuratori de sanatate care pot fi urmarite, antrenamente pentru pauze scurte si cronometre pentru pauze zilnice, concepute pentru un stil de viata sanatos pe sosea. Intelegeti-va mai bine corpul cu monitorizarea sanatatii pe tot parcursul zilei caracteristici care va monitorizeaza ritmul cardiac, somnul, pulsul Ox2, respiratia si multe altele. Asociati acest ceas cu aplicatia dēzl™ de pe smartphone-ul dvs. compatibil pentru tutoriale de antrenament care se incadreaza in timpul pauzelor standard si treceti mai usor pe la casele de marcat cu platile fara contact Garmin Pay™.

 

CONCEPUT PENTRU SOFERII CAMIOANE - Acest ceas robust este rezistent la apa pana la 100 de metri si este rezistent la caldura si socuri. Bateria extra-lunga dureaza pana la 28 de zile in modul smartwatch; pana la 30 de ore in modul GPS. Cu afisaj din sticla rezistenta la zgarieturi, extra-durabila si banda de confort din silicon rezistenta la transpiratie, acest dispozitiv este construit pentru a rezista la viata pe drum.

URMARIREA SANATATII - In timp ce sunteti in afara cabinei, ceasul inteligent Instinct 2 - editia dēzl urmareste pasii, caloriile arse, minutele de intensitate si mai mult.

EXERCITII - Profitati de antrenamentele concepute pentru a se incadra in timpul pauzelor standard si pentru a se adapta la stilul de viata pe distante lungi. In plus, vizualizati tutoriale detaliate de antrenament pe smartphone-ul dvs. prin intermediul aplicatiei dēzl.

PLANIFICAREA USOARA A PAUZELOR - Tineti evidenta zilei cu ajutorul cronometrelor de planificare a pauzelor usor de utilizat. Ceasul dvs. va poate ajuta sa tineti evidenta timpului petrecut condus, in pauza si oprit, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa o faceti dvs.

FUNCTIONEAZA CU DĒZL SAT NAVS - Asociaza-ti ceasul cu un sistem de navigatie prin satelit dēzl LGV pentru camioane din seria dēzl LGV pentru a sincroniza cronometrele de planificare a pauzelor si pentru a vizualiza parametrii de sanatate si sugestii de wellness pe ecranul mare de navigatie, precum si pe ceasul de la incheietura mainii.

BUNASTARE 24/7 - Tehnologia optica imbunatatita a ritmului cardiac masoara intensitatea activitatilor dvs. de fitness si va anunta daca ritmul cardiac ramane prea ridicat sau prea scazut in timp ce va aflati in repaus. Include un senzor Pulse Ox pentru monitorizarea altitudinii si a somnului, urmarirea stresului/hidratarii/respiratiei si multe altele.

GARMIN PAY™ PLATI FARA CONTACT - Treceti cu usurinta de cozile de la casele de marcat cu solutia de plata fara contact Garmin Pay prin intermediul furnizorilor participanti.

CONNECT IQ™ STORE - Descarcati fete de ceas personalizate, adaugati campuri de date si obtineti aplicatii si widgeturi din aplicatia Connect IQ Store de pe smartphone compatibil.

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT™ APP - Vedeti informatiile dvs. de sanatate si fitness intr-un singur loc. Aplicatia Garmin Connect este o comunitate online infloritoare in care oamenii in miscare se pot conecta, compara si impartasi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Sport
Sistem inchidere Catarama
Aplicatii Garmin Connect™ CONNECT IQ dēzl™
Dimensiune carcasa (mm) 45
Latime curea/bratara (mm) 22
Greutate 52 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Unisex
Stil Sport
Sistem de operare compatibil Android iOS
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Dezl Edition
Material carcasa Polimer ranforsat cu fibre
Culoare carcasa Negru
Continut pachet 1 x Smartwatch

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display Monocrom
Dimensiune display 0.9 inch
Stil display Rotund
Conectivitate Bluetooth ANT+
Tip baterie Li - Ion
Autonomie 672 h
Tip incarcare Magnetic

FUNCTII

Activitate monitorizata

Pasi

Respiratia

Puls

Somn

Nivel stres

Oxigen sange

Varsta de fitness

Starea de sanatate

Functii

Garmin Pay

Notificari Smart

Compatibil cu DĒZL TRUCK SAT NAVS

Monitorizare pauze

Rezistenta la apa 10 atm
Senzori

GPS

Ritm

Cardiac

Tehnologie Smart
Serie Instinct 2
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.