Ceas smartwatch Garmin Instinct 2X, Solar, Graphite

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.092,64 lei
Pret 36 Rate Optimo: 76.71 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

010-02805-00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Garmin Instinct 2X, Solar, Graphite de la GARMIN

ORICE AI FACE, FA CU INCREDERE

Acest ceas inteligent robust, de dimensiuni mari, cu GPS este suficient de rezistent pentru a tine pasul cu tine si suficient de indraznet pentru a se potrivi cu stilul tau. Lentila sa cu vizualizare extinsa, cu incarcare solara mentine o baterie mai mare in functiune pentru mai mult timp, alimentand functii avansate de antrenament, o lanterna incorporata, GNSS cu mai multe benzi, senzori de monitorizare a sanatatii/starii de bine si multe altele.

 

  • Acest ceas este solid, ceea ce inseamna ca te va sustine fara rezerve.
  • Continua sa te bucuri de experiente cu durata nelimitata de viata a bateriei in modul ceas inteligent datorita incarcarii solare.
  • Antreneaza-te in stilul tau, cu aplicatii de sport integrate, direct de la incheietura mainii.
  • Atunci cand se intuneca, lanterna integrata cu LED te ajuta sa mergi mai departe.
  • Notificarile inteligente te ajuta sa nu ratezi lucrurile importante.
  • Intelege-ti corpul mai bine cu o monitorizare a sanatatii 24/7.

CONSTRUIT PENTRU ANDURANTA

Acest ceas ultrarezistent dispune de un afisaj cu incarcare solara si o carcasa robusta de 50 mm din polimer. Acesta este rezistent la apa la 10 ATM si testat conform standardelor militare S.U.A. 810 pentru rezistenta termica, la socuri si la apa.

 

PROIECTAT SA TI SE POTRIVEASCA

Cu un design creat pentru actiune si functiile care sustin stilul tau de viata cu consum ridicat de energie, acest ceas este intotdeauna pregatit pentru aventura. In plus, stilul sau indraznet arata clar intregii lumi ca faci lucrurile in felul tau.

 

BUCURA-TE DE VIATA CU O BATERIE MAI PUTERNICA

Ai mai mult timp la dispozitie decat niciodata datorita incarcarii solare pentru o durata nelimitata de viata a bateriei in modul ceas inteligent. In plus, gestionarea alimentarii iti permite sa prelungesti durata de viata a bateriei controland care setari si senzori consuma energie.

 

Verifica-ti ceasul, incepe aventura.

 

CU INCARCARE SOLARA

Lentila Power Glass™ cu incarcare solara extinde autonomia bateriei, producand cu 50% mai multa energie decat Instinct®  Solar. Prelungeste autonomia bateriei cu posibilitatea incarcarii nelimitate a bateriei cu energie solara in modul ceas inteligent.

   

LANTERNA INTEGRATA

Pentru a te ajuta sa te orientezi in conditii de lumina scazuta, o lanterna multi-LED incorporata ofera intensitati variabile si stroboscop care se potrivesc cadentei tale de alergare, plus un mod cu lumina rosie de siguranta pentru a te ajuta sa supraveghezi imprejurimile in timpul noptii.

   

COMPATIBILITATE FRECVENTA PE MAI MULTE BENZI

Receptioneaza si utilizeaza mai multe frecvente transmise de sistemele de navigare prin satelit, care asigura o precizie imbunatatita a pozitiei utilizatorului, in special in zonele in care semnalele GNSS sunt reflectate, slabe sau, in general, blocate.

   

SENZORI ABC

Aventureaza-te pe urmatorul tau traseu cu senzorii ABC, incluzand un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea conditiilor meteorologice si o busola electronica cu 3 axe.

   

RUTE TRACBACK®

Renunta la presupuneri in timpul calatoriei de intoarcere, utilizand aceasta functie pentru a naviga pe aceeasi ruta inapoi, catre punctul de pornire.

   

PUNCT DE REFERINTA

Monitorizeaza un loc cunoscut din apropierea locatiei tale, cum ar fi masina ta sau capatul traseului, si gaseste cu usurinta drumul inapoi catre acesta.

 

 Du o viata conectata.

 

 

NOTIFICARI INTELIGENTE

Primeste e-mailuri, mesaje text si alerte direct pe ceas atunci cand este asociat cu smartphone-ul compatibil.

   

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarca fete de ceas personalizate, adauga campuri de date si obtine aplicatii si widgeturi din Connect IQ Store pe smartphone-ul tau compatibil.

   

PLATI FARA CONTACT

GARMIN PAY™

Evita cozile de la casele de marcat si selecteaza sisteme de tranzit cu platile fara contact Garmin Pay prin furnizorii participanti.

   

FUNCTII DE SIGURANTA SI MONITORIZARE

Daca nu te simti in siguranta sau daca ceasul simte ca a avut loc un incident, functiile de asistenta si de detectare a incidentelor pot trimite un mesaj cu locatia ta persoanelor de contact pentru situatii de urgenta cand acesta este asociat cu smartphone-ul tau compatibil.

   

VIZUALIZAREA CALENDARULUI

Vezi cu usurinta planurile dintr-o anumita zi pe un ecran dedicat de calendar la asocierea cu smartphone-ul compatibil.

   

SINCRONIZEAZA-L CU APLICATIA GARMIN CONNECT™

Consulta toate informatiile despre sanatate si fitness intr-un singur loc. Aplicatia Garmin Connect pe smartphone-ul compatibil este o comunitate online in dezvoltare, unde cei aflati in deplasare se pot conecta, pot concura si pot partaja.

 

 Antreneaza-te asa cum doresti.

 

 

APLICATII DE SPORT INTEGRATE

Desfasoara orice activitate preferi cu ajutorul profilurilor de activitate preincarcate pentru alergare, ciclism, inot, antrenamente de forta, ciclism in interior, schi, snowboarding, golf, yoga, Pilates si multe altele.

   

CURSA CU OBSTACOLE

Monitorizeaza performantele in timpul evenimentelor pe traseele cu obstacole, cu timpi segmentati inregistrati intre sectiunile de alergare si de obstacole in timpul cursei. Dupa inregistrarea manuala a segmentarilor in timpul primei bucle, te poti concentra exclusiv pe cursa incepand din acel punct, deoarece segmentarile vor fi inregistrate automat. Apoi, revizuieste statisticile dupa cursa.

   

ANTRENAMENTE HIIT

Acest profil de activitate iti monitorizeaza antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata si altele personalizate. Seteaza numarul de runde, intervalele de antrenament/repaus si multe altele.

   

VO2 MAX.

Antreneaza-te mai inteligent cu ajutorul valorii VO2 max., un indicator al modului in care te astepti sa evoluezi. Aceasta ia in considerare chiar si modificarea performantelor care ar putea fi cauzata de caldura sau de altitudine.

   

EXERCITIU SUGERAT ZILNIC

Vezi toata saptamana de exercitii zilnice sugerate, care se adapteaza dupa fiecare alergare sau cursa pentru a corespunde nivelului tau de performanta si recuperare, precum si in functie de cursele care urmeaza in calendarul aplicatiei Garmin Connect de pe smartphone.

   

DURATA DE RECUPERARE

Dupa fiecare exercitiu, durata de recuperare te informeaza cand vei fi pregatit pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta tine cont chiar si de intensitatea antrenamentelor si de factori precum stresul, activitatea zilnica si somnul.

 

Cunoaste-ti corpul.

 

 

PULS MASURAT LA INCHEIETURA MAINII

Obtine date despre puls impreuna cu alerte, daca pulsul se mentine la valori prea ridicate sau prea scazute in timp ce te odihnesti. Estimeaza si intensitatea efortului depus de inima ta in timpul activitatilor.

   

SCOR DE SOMN SI MONITORIZARE AVANSATA A SOMNULUI

Obtine o separare completa intre etapele de somn usor, profund si REM. Vizualizeaza-le intr-un widget dedicat, care include scorul de stres si statistici.

   

RAPORTUL DE DIMINEATA

Primesti o prezentare generala a somnului, a recuperarii si a perspectivei privind antrenamentul imediat ce te trezesti, plus starea HRV si vremea. Poti chiar sa personalizezi raportul pentru a-ti arata ce vrei sa vezi.

   

MONITORIZAREA REZERVEI

DE ENERGIE BODY BATTERY™

Optimizeaza-ti rezervele de energie ale organismului, utilizand datele privind variatia pulsului, nivelul de stres, somnul si alte date pentru a masura cand esti pregatit pentru a fi activ sau cand este posibil sa ai nevoie de odihna

   

PULSE OX

Pentru aclimatizarea la altitudine sau monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox utilizeaza fascicule de lumina la incheietura mainii pentru a estima cat de bine absoarbe corpul tau oxigenul.

   

STARE HRV

Intelege mai bine starea proprie de sanatate, antrenamentele si recuperarea prin variatia pulsului in timp ce dormi, pe baza tehnologiei dezvoltate de echipa noastra Firstbeat Analytics™.

 

DURATA DE VIATA A BATERIEI 

  • Ceas inteligent: 40 de zile nelimitat cu incarcare solara*
  • GPS: 60 de ore; 145 de ore cu incarcare solara**
  • Toate sistemele de satelit: 40 de ore; 65 de ore cu incarcare solara*
  • Toate sistemele de satelit + benzi multiple: 27 de ore; 36 de ore cu incarcare solara*
  • Baterie max. mod GPS: 150 de ore; nelimitat cu incarcare solara**
  • Activitate GPS expeditie: 60 de zile; nelimitat cu incarcare solara*
  • Mod ceas pentru economisirea bateriei: 100 de zile; nelimitat cu incarcare solara*
  • *Incarcare solara, presupunand purtarea pe tot parcursul zilei cu 3 ore pe zi in aer liber in conditii de luminozitate de 50.000 de lucsi
  • **Incarcare solara, daca este purtat in conditii de 50.000 de lucsi
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.