Ceas smartwatch Garmin Lily, Cream Gold/Dust Rose, curea silicon

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
886,97 lei
Pret 36 Rate Optimo: 32.51 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

010-02384-13

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Garmin Lily, Cream Gold/Dust Rose, curea silicon de la GARMIN

DURATA DE VIATA A BATERIEI

Ramaneti in miscare mai mult timp cu o durata de viata a bateriei de pana la 5 zile in modul ceas inteligent.

MIC, INTELIGENT SI ELEGANT

Acest ceas inteligent elegant este primul ceas de acest gen conceput de Garmin, cu o carcasa incredibil de mica de 34 mm si o lentila eleganta cu model. Pur si simplu atingeti sau rotiti incheietura mainii pentru a activa ecranul tactil luminos.

MODEL CLASIC SAU SPORT

Alegeti modelul clasic sau modelul sport cu o multitudine de optiuni de culori, metale si bratari interschimbabile, inclusiv piele si silicon, pentru a gasi varianta perfecta pentru tinuta dvs.

 

MONITORIZAREA REZERVEI DE ENERGIE BODY BATTERY™ 

Vezi nivelurile de energie ale corpului pe parcursul zilei, astfel incat sa poti gasi cele mai bune momente pentru activitate si odihna.

   

PULS MASURAT LA INCHEIETURA MAINII 

Ceasul monitorizeaza constant pulsul3 si poate fi setat pentru a va alerta atunci cand acesta este prea ridicat sau prea scazut.

   

MONITORIZAREA STRESULUI 

Afla daca ai o zi calma, echilibrata sau stresanta. Mementourile de relaxare va vor solicita chiar sa efectuati o scurta activitate de respiratie atunci cand va simtiti stresati.

   

MONITORIZARE MENSTRUALA 

Utilizati aplicatia Garmin Connect™ pentru a va monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Inregistrati simptomele, descarcati exercitii si sfaturi educationale privind nutritia si multe altele. Puteti vedea si chiar inregistra detalii la incheietura mainii dvs.

   
MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE Inregistrati consumul zilnic de lichide direct pe ceasul dvs. Puteti inclusiv configura mementouri pentru hidratare, crea obiective si vizualiza istoricul si progresul dvs. in aplicatia Garmin Connect.
   

MONITORIZAREA RESPIRATIEI 

Vizualizeaza modul in care respiri pe parcursul zilei, in timpul somnului si in timpul Exercitii de respiratie si exercitiilor de yoga.

   

SENZOR PULSE OX 

Utilizeaza senzor Pulse Ox4 pentru a verifica saturatia de oxigen din sange in orice moment din zi, sau pentru o parte din noapte, in timpul somnului, pentru a arata cat de bine absoarbe corpul tau oxigen.

   

RESPIRATIE CONSTIENTA

Cand doriti sa va relaxati sau sa va concentrati, puteti incepe o activitate de respiratie, iar acest ceas va va monitoriza stresul si respiratia pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine cum respirati.

   
MONITORIZAREA AVANSATA A SOMNULUI Beneficiaza de o imagine completa a calitatii somnului3 tau, cu detalierea etapelor de somn precum si date Pulse Ox si date despre respiratie.
   

NOTIFICARI INTELIGENTE 

Primiti e-mail-uri, mesaje text si alerte direct pe ceasul dvs. atunci cand este asociat cu un smartphone compatibil. Puteti inclusiv raspunde la mesajele text, daca aveti un telefon Android™.

   

FUNCTII DE SIGURANTA SI MONITORIZARE 

Atunci cand ceasul si telefonul dvs. sunt asociate, puteti trimite o solicitare de asistenta cu locatia dvs. in timp real contactelor dvs. selectate

   

VIZUALIZAREA CALENDARULUI 

Cand este asociat cu smartphone-ul compatibil puteti verifica cu usurinta calendarul direct de la incheietura mainii dvs.

   

RAPORTUL DE DIMINEATA

Treci rapid printr-un rezumat al conditiilor meteo, nivelului de energie Body Battery™, obiectivelor de pasi, fazei ciclului menstrual sau a sarcinii si al primului eveniment din calendar.

   

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT 

Consultati toate informatiile despre sanatate si fitness intr-un singur loc. Aplicatia Garmin Connect este o comunitate online in dezvoltare, unde cei aflati in deplasare se pot conecta, pot concura si pot partaja.

   

MONITORIZAREA CONDITIEI FIZICE

In timpul deplasarilor, Lily monitorizeaza pasii, caloriile arse, minutele de activitate intensa si multe altele.

   

GPS CONECTAT 

Conecteaza-te la functia GPS a smartphone-ului compatibil pentru a beneficia de o monitorizare exacta in timpul plimbarilor in aer liber, curselor si alergarii.

   
APLICATII PENTRU SPORT PREINCARCATE Imbunatatiti-va rutina de exercitii fizice cu profilurile de activitate pentru yoga, Pilates, cardio, exercitii de respirat, antrenament de forta si multe altele.
   

REZISTENTA LA APA 

Acest ceas este potrivit pentru inot facandu-l perfect pentru inot, dus sau o zi la spa.

   

DESIGN MIC SI USOR

Cu o carcasa usoara de doar 34 mm, il veti observa pe incheietura mainii pentru ca arata atat de bine.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.