Smartwatch Garmin vivoactive 5, GPS, 42mm, curea silicon, Slate/Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.349,64 lei
Pret 36 Rate Optimo: 49.47 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

010-02862-10

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Smartwatch Garmin vivoactive 5, GPS, 42mm, curea silicon, Slate/Black de la GARMIN

 

 

 

 

Cu peste 30 de aplicatii pentru sport, antrenamente si garmin coach, antreneaza-te organizat si eficient

 

 

Obtine un scor de somn si indrumari personalizate pentru cat somn ai nevoie – cu sfaturi despre cum sa iti imbunatatesti calitatea somnului

 

 

Vívoactive 5 poate urmari impingerile si ofera antrenamente incorporate pentru utilizatorii de scaune cu rotile

 

 

 

Cunoaste-te cu adevarat

Conceput special cu functii avansate de monitorizare a sanatatii si a conditiei fizice, vívoactive 5 este mai mult decat un ceas inteligent, este un antrenor personal la incheietura mainii, care este acolo sa-ti sustina fiecare obiectiv.

 

 

Monitorizarea rezervei de energie Body Battery

Vezi nivelurile de energie pe tot parcursul zilei, astfel incat sa stii cand ai energie si esti gata sa faci miscare sau cand esti epuizat si ai nevoie sa te refaci cu un somn odihnitor. Si obtine si mai multe detalii si statistici personale despre cum somnul, reprizele scurte de somn, activitatile zilnice si mai ales nivelul ridicat de stres iti influenteaza rezerva de energie.

Consilier de somn

Primeste un scor de somn si  despre cat somn ai nevoie si cum poti face imbunatatiri. Urmareste chiar si diferitele stadii ale somnului si  si vezi mai multe valori cheie din timpul somnului, precum starea HRV, pentru a-ti intelege mai bine starea de sanatate.

 

 

Aplicatii de sport integrate

Monitorizeaza toate modurile in care faci miscare cu peste 30 de aplicatii preincarcate pentru GPS si sport in interior, inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, inot in bazin, activitati pentru utilizatorii de scaun cu rotile si multe altele.

Beneficiile antrenamentului si timpul de recuperare

Intelege mai bine cum iti afecteaza organismul fiecare antrenament si de cat timp ai nevoie pentru a te reface pentru a participa la orice competitie de fitness.





Raportul de dimineata

Primeste o prezentare generala a somnului, recuperarii, calendarului zilnic, starii HRV si multe altele, imediat ce te trezesti. Poti chiar sa personalizezi raportul pentru a-ti arata ce vrei sa vezi.

Notificari inteligente si mesaje text

Primeste e-mailuri, mesaje text si alerte direct pe ceas cand este asociat cu un iPhone sau un smartphone Android. Cu un telefon Android, raspunde la mesaje text folosind tastatura de pe ceas si vezi fotografiile primite direct pe ecranul ceasului.



 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.