Ceas smartwatch Xiaomi Watch S1 Pro GL, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.622,09 lei
Pret 36 Rate Optimo: 59.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR6417GL

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Xiaomi Watch S1 Pro GL, Silver de la Xiaomi

Premium si simplu

Ceasul este pur si simplu rafinat, cu cea mai ingusta margine de pana acum la ceasurile Xiaomi si un ecran mai mare sub aceleasi dimensiuni. Cu o luminozitate si un contrast imbunatatite pentru un afisaj mai detaliat, acesta este cel mai avansat ecran de ceas produs de Xiaomi pana in prezent.

   

Cu sticla de safir

Vizibil rafinat si atragator pentru ochi

Sticla de safir este neteda si stralucitoare, aducand un sentiment de eleganta in orice ocazie. De asemenea, este extrem de rezistent la zgarieturi in timpul purtarii zilnice.

   

Corpul ceasului din otel inoxidabil

Ceasul este prevazut cu o rama aerodinamica pentru o fixare mai stransa in jurul incheieturii. Dupa procesul de lustruire in mai multe etape, iese la iveala suprafata stralucitoare si neteda unica a otelului inoxidabil.

   

Sticla de safir, acoperire de tip ceramic

Arata rafinat din orice unghi

Fereastra pentru senzorul de frecventa cardiaca din sticla de cristal de safir este atat mai dura, cat si mai rezistenta la zgarieturi. Fereastra este inconjurata de un capac posterior lucios cu acoperire asemanatoare ceramicii, care se simte moale si confortabil de purtat.

   

Design fara suruburi si unibody

Simplu si complet

Designul delicat si extrem de simplu al capacului posterior fara suruburi reduce porozitatea, astfel incat nu exista aproape niciun loc pentru murdarie. Curatati-o fara efort doar cu o stergere delicata.

   

Coroana inteligenta premium

Rotatie lina si precisa

Inspirata de ceasurile mecanice clasice, coroana CNC este fin sculptata, ceea ce o face foarte distinctiva. Experimentati noi interactiuni prin rotirea usoara a coroanei si simtiti feedback-urile detaliate de la ceasul dvs. datorita motorului liniar.

   

Curea din piele lustruita manual

Confortabil pentru a purta, moale si confortabil de potrivit

Cureaua este confectionata din materiale selectionate din piele de vitel moale, cu stratul interior captusit pentru o forma mai buna. Formeaza o potrivire mai buna cu pielea dumneavoastra, cu cusaturi delicate realizate manual pentru o nota de maiestrie

   

Fete de ceas elegante

Adopta un stil nou in orice moment

   

Conectare inteligenta pe mai multe ecrane

Setarile smartphone-ului, cum ar fi imperecherea rapida a ferestrei pop-up, notificarile de mesaje, modul "nu deranjati" si programul, pot fi sincronizate cu ceasul dvs. in cel mai scurt timp.

   

Apeluri mai clare prin intermediul ceasului dvs.

Apelurile prin Bluetooth® va elibereaza complet mainile. Cu algoritmul de reducere a zgomotului de apel AI dezvoltat de Xiaomi, vocea dvs. poate fi auzita clar chiar si in medii zgomotoase.

   

Monitorizare de inalta frecventa la incheietura mainii

Pentru un management mai cuprinzator si mai avansat al sanatatii

  • Monitorizarea ritmului cardiac

Sustineti monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei, trimitand alerte atunci cand sunt detectate ritmuri cardiace prea mari sau prea mici.

  • Urmarirea somnului

Vizualizati calitatea somnului dumneavoastra pentru o saptamana cu o singura privire la ceasul de mana

  • Monitorizarea stresului

Monitorizare aprofundata a stresului pe tot parcursul zilei, inregistrand detalii despre starea ta de stres cu memento-uri pentru a te relaxa, astfel incat sa te recuperezi mai repede.

   

Monitorizarea oxigenului din sange

Cu ajutorul unei tehnologii de detectare mai sofisticate, va puteti seta propriul prag de oxigen din sange.Ceasul va va trimite avertismente daca detecteaza ca nivelul de oxigen din sange a scazut sub prag pentru o anumita perioada de timp, actionand ca un gardian pentru sanatatea oxigenului din sange.

   

GPS dual-band

Cinci sisteme de pozitionare prin satelit

Inregistrari precise ale traseelor de antrenament

Cipul GPS independent cu banda dubla suporta cinci sisteme principale de pozitionare prin satelit pentru o pozitionare precisa, de asemenea, cuplat cu functia de banda dubla. Acum, pozitionarea locatiei la incheietura mainii este mai rapida, iar traseele de antrenament sunt inregistrate cu mai multa acuratete.

   

Monitorizarea precisa a distantei 3D pentru alpinism

Urmariti cu noile dvs. inaltimi record

Pentru sporturile cu schimbari de altitudine, cum ar fi alpinismul, algoritmul de exercitii pentru o monitorizare precisa este ajustat si optimizat pentru a numara fiecare pas pe care il urci.

   

Cip puternic, performanta puternica

Eficienta mai mare, consum mai mic de energie

Avand o tehnologie avansata de procesare a cipurilor pe 12 nm si fiind sustinut de algoritmul de ajustare a performantei de la Xiaomi, ceasul a reusit sa isi imbunatateasca performanta si sa isi reduca consumul de energie, prelungind durata de viata a bateriei si fiind compatibil cu MIUI Watch OS pentru o performanta fara probleme.

   

NFC convenabil

Atingeti pur si simplu Xiaomi Watch S1 Pro de un terminal de plata Mastercard® pentru plati fara numerar, fara contact*.

   

Rezistenta imbunatatita la apa

Impreuna cu o curea din fluororubber, va puteti spala pe maini si inota fara sa va scoateti ceasul. Ceasul este mai rezistent la apa decat credeti.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Detalii smart
Sistem inchidere Catarama
Dimensiune carcasa (mm) 46 mm
Grosime carcasa 11.28 mm
Ambalaj Da
Sistem de operare MIUI

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Barbati Femei
Stil Casual
Sistem de operare compatibil iOS | Android
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Maro
Material carcasa Otel inoxidabil
Culoare carcasa Argintiu
Conectivitate Bluetooth
Continut pachet

1 x Smartwatch

1 x Incarcator

Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display AMOLED
Dimensiune display 1.47 inch
Stil display Rotund
Tip baterie Li-Ion NP-W126
Capacitate baterie 500 mAh
Autonomie 336 h
Tip incarcare Magnetic

FUNCTII

Activitate monitorizata

Ritm cardiac

Bataile inimii

Nivel oxigen sange

Accelerometrul

Functii

GPS

NFC

Rezistenta la apa 5 atm
Senzori

Senzor de ritm cardiac

GPS

Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.