Xiaomi Ceas smartwatch Redmi Watch 3, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
470,94 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR6851GL

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Redmi Watch 3, Black de la Xiaomi

 

 

Afisaj foarte mare si clar de 1,75"

Usor de vizualizat chiar si in lumina puternica a soarelui

Ecranul AMOLED de 1,75" are un raport ecran/corp de 70%, permitandu-va sa vizualizati totul dintr-o privire, de la notificari de mesaje la date despre antrenament. Luminozitatea maxima a ecranului de 600 nits permite o citire usoara, chiar si in lumina puternica a soarelui.

 

 

Mai mult spatiu pentru a va aranja APP-urile asa cum doriti

Afisajul foarte mare permite o dispunere usor de controlat a tuturor functiilor si o vizualizare mai confortabila.

 

 

Proiectare cu un design inovator

Redmi Watch 3 vine cu 2 optiuni in cutie: negru si fildes si mai multe culori de curele. Cureaua are o bucla de memorie de pozitie inovatoare pe curea. Dupa ce selectati o gaura pentru prima purtare, aceasta va fi memorata si puteti purta ceasul mai usor in viitor.

 

 

200+ fete de ceas elegante

Aspecte diferite in fiecare zi

Aplicatia ofera peste 200 de fete de ceas personalizate, acoperind teme precum sport, minimalist, tehnologie si masini. Exista, de asemenea, o serie de fete de ceas mereu active, care va ofera toate informatiile de care aveti nevoie fara a fi nevoie sa ridicati mana.

 

 

Confortabil pentru a fi purtat toata ziua

Continuand filozofia de design usor a seriei Redmi Watch, corpul ceasului cantareste doar 37 g si este mai confortabil de purtat la incheietura mainii. Cadrul metalic din mijloc va ajuta sa iesiti in evidenta la o simpla miscare a mainii.

 

 

Cip de pozitionare prin satelit independent

Urmarire precisa a fiecarui pas

Un cip GNSS independent, de ultima generatie, este incorporat in ceas pentru o pozitionare rapida si de mare precizie. Cinci sisteme de pozitionare* sunt acceptate pentru a va urmari cu precizie fiecare pas.

 

120+ moduri de antrenament*

Potrivirea ta perfecta de fitness

Redmi Watch 3 accepta peste 120 de moduri de antrenament, inclusiv alergare in aer liber, ciclism, drumetii si inot in piscina. Algoritmii sportivi profesionisti incorporati pot monitoriza cu precizie ritmul cardiac, consumul de calorii si durata antrenamentului, astfel incat sa puteti face exercitii fizice mai stiintifice si mai eficiente.

 

 

Un antrenor de alergare la incheietura mainii tale

Gata pentru cursurile de alergare profesionale

Puteti alege dintre cele 10 cursuri de alergare incorporate, cu intensitati de antrenament diferite, in functie de propria conditie fizica si de experienta dvs. sportiva. Progresati de la incepator la expert!

 

Rezistenta la apa 5ATM

Cu o rezistenta excelenta la apa de 5ATM, puteti purta ceasul in timp ce inotati.

 

 

Monitorizarea oxigenului din sange

Monitorizarea sanatatii dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie

Senzorul de oximetrie optica detecteaza saturatia oxigenului din sange, astfel incat sa puteti vedea nivelul de oxigen din sange ori de cate ori este nevoie.

 

 

Monitor de ritm cardiac de 24 de ore

Ramaneti in alerta la schimbarile ritmului cardiac

Algoritmul complet actualizat al ritmului cardiac poate capta semnalele cu mai multa sensibilitate, astfel incat modificarile ritmului cardiac pot fi urmarite in mod continuu si precis, pazindu-va sanatatea 24 de ore din 24.

 

 

Monitorizarea stiintifica a somnului

Va ajuta sa dormiti mai profund

Cu ajutorul tehnologiilor stiintifice si meticuloase de monitorizare a somnului, Redmi Watch 3 inregistreaza in timp real starea dvs. de somn in diferite stadii, cum ar fi somnul profund, somnul usor si REM, imbunatatind astfel obiceiurile de somn si calitatea somnului dvs.

 

 

Durata de viata a bateriei de 12 zile extra-lunga

Incarcarea magnetica face ca incarcarea sa fie rapida

Algoritmul optimizat al duratei de viata a bateriei si cipul cu consum redus de energie ofera 12 zile de autonomie cu o incarcare completa. Dock-ul portabil de incarcare magnetica face ca incarcarea sa fie un joc de copii. Usor de incarcat si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la durata de viata a bateriei.

 

 

Apeluri vocale prin Bluetooth

puteti raspunde la apeluri prin simpla ridicare a mainii

se poate raspunde la apelurile telefonice de pe ceas cu o simpla atingere. Fie ca lucrati sau faceti exercitii fizice, puteti ridica mana pentru a raspunde la apelurile telefonice, astfel incat sa nu pierdeti nimic important.

 

 

Protectie de securitate 24 de ore pe zi

In caz de urgenta, atingeti de trei ori butonul lateral pentru a apela rapid persoana de contact in caz de urgenta

*Contactul de urgenta trebuie sa fie setat in APP Mi fitness pentru ca aceasta functie sa functioneze. Iar ceasul trebuie sa fie tinut conectat la Bluetooth al smartphone-ului

   

Asistent vocal Alexa

Verificati vremea, setati o alarma, controlati de la distanta aparatele inteligente din casa si multe altele. Toate acestea prin simpla solicitare a lui Alexa.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.