Smartwatch Xiaomi Watch 2, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.214,57 lei
Pret 36 Rate Optimo: 44.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR8035GL

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Smartwatch Xiaomi Watch 2, Black de la Xiaomi

 

Google Wear OS

Experimentati o viata mai inteligenta cu Xiaomi Watch 2 si Google Wear OS. Bucurati-va de aplicatiile Google incorporate si de o gama larga de aplicatii terte practice si distractive pentru o performanta optimizata si ultra-usoara.

   

Google Play

Mai multe aplicatii acceptate

Suporta peste 200 de aplicatii populare de la terti, acoperind aproape toate aspectele vietii tale.

   

Google Wallet

Platiti cu stil

Lasati portofelul acasa si atingeti-va pur si simplu ceasul pentru a efectua plati in miscare. Sprijinit deja in multe tari si regiuni din intreaga lume, este ca si cum ai avea un portofel la incheietura mainii.

   

Google Maps

Cu Google Maps, va puteti bucura de indicatii de navigatie vocala direct de la ceasul dumneavoastra.

   

Google Assistant

Cu ajutorul Asistentului Google, puteti finaliza sarcinile zilnice, trimite mesaje, va puteti controla dispozitivele inteligente de acasa prin comenzi vocale si multe altele.

   

Performanta mai buna cu un consum mai mic de energie

Arhitectura duala a nucleelor mari si mici asigura o comutare autonoma de inalta performanta si un consum redus de energie, ceea ce aduce o durata lunga de viata a bateriei, o capacitate de stocare mare si o experienta mai fluida a flagship-ului.

   

2G + 32G

Stocare foarte mare

Cu memorie LPDDR4X si eMMC, Xiaomi Watch 2 ofera performante impresionante de stocare si spatiu comparabil cu cel al unui smartphone. Descarcati oricate fete de ceas si aplicatii de la terti doriti, ca sa nu mai vorbim de toate melodiile preferate pentru a da un impuls antrenamentelor dvs.

   

Durata de viata a bateriei de pana la 65 de ore

Incarcare magnetica

Cu bateria sa de mare capacitate de 495 mAh si arhitectura hibrida Qualcomm, Xiaomi Watch 2 va ofera o putere care dureaza.

   

160+ moduri de sport

Suporta mai mult de 160 de moduri de sport cu un model de algoritm profesional optimizat care va ofera date de antrenament mai precise, astfel incat antrenamentele dvs. sa fie mai stiintifice si mai productive.

   

Modul de schi profesionist

Afisare clara a datelor de performanta si urmarire a locatiei

Cu noul mod profesional de schi, puteti capta si inregistra distanta si viteza medie pentru fiecare alunecare.

Vedeti mai multe pe pagina de rezultate si chiar recoltati "Harta traseelor de schi".

   

Precizie de pozitionare imbunatatita

Integrat cu Google Maps, Xiaomi Watch 2 exceleaza in navigarea in medii complexe, cum ar fi cladirile inalte si jungla, oferind informatii clare despre distanta de deplasare, ritm si traseu.

   

5ATM rezistenta la apa

Nu va fie teama sa va udati. Poarta-l in timpul alergarilor in ploaie sau in timp ce inoti pentru date mai precise despre exercitii fizice.

   

Recent modernizat

Monitorizare PPG cu 12 canale

Xiaomi Watch 2 dispune de monitorizare PPG cu 12 canale pentru a urmari mai rapid si cu mai multa precizie ritmul cardiac, saturatia oxigenului in sange si nivelul de stres. Ofera, de asemenea, capacitati anti-interferente mai puternice pentru a identifica tiparele de somn cu o precizie imbunatatita.

   

Monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei

Modurile multiple de monitorizare a ritmului cardiac si alertele in cazul unui ritm cardiac anormal ajuta la protejarea sanatatii inimii tale.

   

Monitorizarea saturatiei de oxigen in sange pe toata durata zilei

Trimiteti alerte prin vibratii atunci cand saturatia de oxigen din sange este prea scazuta.

   

Managementul sanatatii femeilor

Urmareste inregistrarile menstruatiei pe telefon si prezice ciclul menstrual

   

Monitorizarea stresului pe toata durata zilei

Monitorizare mai aprofundata a presiunii pe tot parcursul zilei si afisare mai detaliata a starii.

   

Monitorizarea stiintifica a somnului

Inregistreaza-ti ciclul de somn pentru sfaturi specifice privind imbunatatirea somnului tau.

   

Care este animalul tau de somn?

Dormi cu ceasul la incheietura mainii timp de sapte nopti consecutive pentru o analiza si mai precisa a somnului cu ajutorul aplicatiei Mi Fitness. Pe baza obiceiurilor tale de somn, vei fi asociat cu un "animal de somn" pentru a te ajuta sa vizualizezi stilul tau de somn

   

Cereti ajutor in caz de urgenta

In cazul unui disconfort fizic brusc, al unor amenintari la adresa sigurantei personale sau al altor situatii imprevizibile, apasati butonul inferior de 3 ori la rand pentru a forma instantaneu un numar de contact de urgenta.

   

Cereti ajutor in urma unei caderi accidentale

In cazul unei caderi accidentale, Xiaomi Watch 2 poate apela automat contactele de urgenta si trimite locatia dvs. prin SMS.

   

Date despre sanatate la indemana dumneavoastra

Cu ajutorul algoritmului dezvoltat independent de Xiaomi si a aplicatiei Mi Fitness, Xiaomi Watch 2 va poate monitoriza sanatatea cu o mai mare acuratete. De asemenea, suporta o gama larga de aplicatii de antrenament preferate de utilizatorii din intreaga lume, inclusiv Strava si Suunto.

   

Ecran AMOLED de 1,43"

Luminati o perspectiva mai inteligenta

Ecranul AMOLED Retina Display de mari dimensiuni ofera o vizualizare foarte clara pentru mai multe detalii dintr-o privire.

   

Corp din aliaj de aluminiu usor

Design aerodinamic

Xiaomi Watch 2 se mandreste cu un corp din aliaj de aluminiu usor, disponibil in doua optiuni de culori elegante, pentru o estetica moderna, de inalta tehnologie. Dispunerea clasica, cu butoane pe ambele parti, se potriveste perfect cu curele si cadrane de ceas de diferite stiluri, facandu-l potrivit pentru orice ocazie.

   

Aspect versatil

Pentru fiecare personalitate

Rasfatati-va cu multitudinea de optiuni de curele confectionate din materiale unice, fiecare oferind o senzatie rafinata care intruchipeaza bunul gust.

Amestecati-le si asortati-le cu diverse fete de ceas pentru a va pune in evidenta stilul distinct.

   

Fete de ceas multifunctionale

Personalizati dupa cum doriti

Personalizati-va ceasul cu fetele de ceas multifunctionale incorporate, practice si atragatoare pentru ochi, precum si cu nenumarate optiuni de la terti.

   

Telecomanda camerei

Previzualizare la incheietura mainii

Suporta fotografierea, filmarea si previzualizarea de la distanta. Nu este nevoie sa cereti ajutorul altora - puteti chiar sa faceti fotografii in timp real cu temporizator pentru 3s si 5s.

   

Raspundeti la apeluri de la incheietura mainii

Ramaneti mereu conectat

Sincronizati notificarile telefonului dvs. prin Bluetooth®. Raspundeti cu usurinta la apeluri de pe ceas cu ajutorul microfonului si difuzorului incorporat.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.