Smartwatch ZTE Watch GT, oximetru SpO2, GPS, bratara silicon, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
364,56 lei
Pret 36 Rate Optimo: 13.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZTE Watch GT Black

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Smartwatch ZTE Watch GT, oximetru SpO2, GPS, bratara silicon, Negru de la ZTE

 

Look-uri colorate de care te vei indragosti

 

 

Forma supla, aerisita

Cu forma sa diafana si raport ecran-corp mai mai mare cu 13 %, delimitata de o rama subtire, acest ceas iti ofera tinuta perfecta.

Fundaluri de ceas uluitoare din care poti alege 10,000+ de imagini de fundal exclusiviste, inclusiv fascinantul fundal Always On Display - un moment de pauza este tot ce ai nevoie pentru a experimenta ceva nou.

 

Fete de ceas personalizate

Creaza-ti propriile fundaluri, completate cu functii, stiluri, culori si alte elemente, pentru a-ti pune in valoare latura creativa. Poti crea, de asemenea, widget-uri personalizate pentru a comuta direct intre diferite aplicatii.

 

Sala de sport la incheietura mainii

 

 

 

Gestionarea numarului de calorii

Noua aplicatie Stay Fit 6 sustinuta de tehnologia HUAWEI TruSeen™M 5.5+ te ajuta sa tii evidenta numarului de calorii pe care le consumi, cu parametri de nivel inalt, cum ar fi aportul caloric in timp real, calorille active, caloriile in repaus si deficitul caloric.

 

 

Urmeaza-ti inima

Monitorizare precisa a ritmului cardiac in timpul antrenamentelor 

Nu rata nicio bataie cu monitorizarea ritmului cardiac HUAWEI TruSeen™ 5.5+ si obtine mesaje vocale sau cu vibratie ori de cate ori bataile inimii tale ies din intervalul dorit. Functia de monitorizare a ritmului cardiac isi pastreaza precizia chiar si in medii reci.

   

Detectarea imbunatatita a rutelor 

O retea inteligenta de antene de satelit sporeste precizia semnalelor GNSS HUAWEI WATCH GT 4 46 mm cu 30 %, pentru a te mentine pe ruta corecta pe strazi, in parcuri sau in complexe rezidentiale. lar cu ajutorul unui algoritm de pozitionare inteligent prin fuzine, ceasul devine din ce in ce mai precis cu cat alergi mai mult

 

Ai grija de starea ta de sanatate

 

 

Dispozitiv de monitorizare a semnelor vitale Sistemul HUAWEI TruSeen ™ 5.5+ monitorizeaza ritmul cardiac, Sp02, somnul si stresul cu o precizie brici, astfel incat stii permanent care iti sunt semnele vitale.

 

 

Dormi adanc noapte de noapte 

Dormi linistit, datorita sistemului de monitorizare HUAWEI TruSleep™M 3.0, care iti monitorizeaza fiecare secunda a somnului si detecteaza respiratia anormala in timpul acestuia.

 

Atentie speciala pentru sanatatea femeilor 

Obtine dintr-o singura privire estimarea perioadei menstruale, a ovulatiei si a perioadelor fertile, bazata pe date fiziologice si pe un algoritm de invatare aprofundat. 

   

Monitorizarea ritmului cardiac 

Tehnologia HUAWEI TruSeen ™ 5.5 + sporeste precizia citirilor ritmului cardiac in timpul antrenamentelor intense, utilizand opt senzori fotoelectrici, doua grupe de surse de lumina, un algoritm Al mai bun si lentila din sticla curbata. 

   

Monitorizare SpO 

Masuratorile TruSeen SpO2 arata ca acest ceas este facut sa aiba grija de tine!

   

Managementul stresului

Ai la indemana un supraveghetor al stresului pregatit intotdeauna sa monitorizeze si sa gestioneze orice incercare sau obstacol de zi cu zi, oferind exercitii de respiratie care te vor ajuta sa iti eliberezi mintea.

 

Smart Life

Smart Life fara griji

 

 

Asculta fara limite

HUAWEI WATCH GT 4 permite redarea independenta a muzicii. Seteaza liste de redare in aplicatia pentru telefon si potriveste-le cu antrenamente specifice - pentru a intra in ritm chiar si atunci cand nu ai telefonul la indemana!

 

   

Ia-ti viata in propriile maini

Gestioneaza-ti programul si urmareste-ti sarcinile din aplicatia Calendar a ceasului, pentru a ramane productiv, eficient si profesionist. 

   

Comunica in modul cel mai confortabil cu putinta

Vezi mesajele SMS pe ceas si alege sa raspunzi cu un mesaj text rapid prestabilit sau un emoji. Traieste comunicarea fara intreruperi printr-o simpla miscare a incheieturii mainii.

 

 

Alimentare rapida

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm are o autonomie a bateriei uimitoare de 14 zile cu bateria incarcata complet, iar HUAWEI WATCH GT 41 mm de 7 zile.

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.