Seagate SSD M2 FireCuda 530 2TB, PCI Express 4.0 x4, M.2 2280

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD M2 FireCuda 530 2TB, PCI Express 4.0 x4, M.2 2280 de la Seagate

Unknown Image

O unitate care functioneaza bine chiar si pentru uz profesional - 2 TB

Acest model de unitate externa ofera 2 TB de spatiu pentru o varietate de continut. Acest spatiu poate gazdui o colectie mare de fotografii sau videoclipuri, precum si un numar mare de fisiere text. Este o alegere populara pentru uz corporativ si individual.

Capacitate nominala Capacitatea reala Numarul de fotografii 1 Numarul de fisiere mp3 2 Ore video FullHD 3
500 GB 466 GB 155 333 133 000 117
1 TB 931 GB 310 333 266 000 233
2 TB 1863 GB 621 000 532 286 466
3 TB 2794 GB 931 333 798 286 699
4 TB 3725 GB 1 241 667 1 064 286 931

fotografie = 3 MB mp3 = 3,5 MB 1 h film FullHD = 4 GB

Unknown Image

Format M.2 2280

Unitatile SSD M.2 au fost proiectate cu solutii minimaliste . Dimensiunea lor seamana cu un card mic si va fi folosit in constructia calculatoarelor cu o carcasa mai mica. Cand decideti sa cumparati un SSD M.2, puteti alege dintre mai multe lungimi. Cu cat unitatea este mai lunga, cu atat mai multe cipuri de memorie puteti instala. Cand alegeti o unitate SSD, ar trebui sa verificati cu atentie daca placa de baza are intrarea corecta. Oferta larga va va permite sa alegeti echipamente de la multi producatori.

Unknown Image
Unknown Image

Memorie TLC pe trei biti

Memoria TLC , sau celula cu trei niveluri, va permite sa stocati pana la trei biti de informatii intr-o singura celula. Acest lucru va face ca capacitatea osului sa creasca, iar dimensiunea osului sa nu se schimbe. Viteza de citire si scriere a datelor este la un nivel decent. Este o solutie relativ ieftina, motiv pentru care acest tip de memorie este foarte popular in randul utilizatorilor. O selectie larga de unitati SSD echipate cu aceasta tehnologie va va permite sa potriviti perfect echipamentul la functiile si aplicatiile asteptate.

Unknown Image
Unknown Image

Tip cheie M

Cheile sunt taieturi speciale care se gasesc pe cardul SSD M.2. Datorita acestui fapt, nu vom conecta unitatea la un conector care se dovedeste a fi incompatibil. Conectorul de margine cu o cheie de tip M poate gestiona SATA si PCIe . Trebuie avut in vedere ca in cazul PCIe, putem conta pe suport care corespunde standardului PCI x 4, adica 2000 MB/s . Conditia este ca sistemul sa poata face fata acestei viteze. Pentru a alege discul potrivit pe care il putem conecta la placa de baza, verificati specificatia tehnica a acestuia.

Unknown Image

Timp lung de functionare a dispozitivului

Fiecare SSD are un timp de rulare specific, nominal. Cu cat este mai lunga, cu atat durabilitatea este mai mare si eficienta suportului este mai lunga. Aceasta unitate are o durata de viata de 1,8 milioane de ore . Aceasta inseamna o eficienta ridicata a transportatorului pentru o perioada foarte lunga de timp. Cand cautati un drive pentru un computer de acasa, de birou sau de gaming, puteti alege acest model.

FireCuda 530 2TB

Unitatea FireCuda® 530 de inalta performanta redefineste viteza - pana la 7.300 MB/s, valorificand intreaga putere a PCIe® Gen4. Construit pentru utilizare intensa si jocuri cu ritm rapid, acest SSD este proiectat sa ofere viteze de transfer de doua ori mai mari decat SSD-urile PCIe Gen3 NVMe si viteze de transfer de 12 ori mai mari decat SSD-urile SATA.

Unknown Image

Reguli de viteza - cea mai rapida unitate FireCuda vreodata

FireCuda 530 domina gama SSD, oferind:

  • Transmiterea datelor la viteze uimitoare de pana la 7300 MB/s
  • Performanta de top, functionare rapida si fara probleme a aplicatiei dvs. de creare de continut
  • Redare video ultrarapida si export de date
  • Performanta receptiva pentru a sprijini o redare mai rapida si o utilizare intensiva - inregistrati, descarcati si salvati de mai multe ori
Unknown Image

Cel mai inalt nivel de performanta

Unitatea FireCuda 530 redefineste viteza oferind de pana la dublul vitezei SSD-urilor PCIe Gen3 NVMe™ si de pana la 12 ori viteza SSD-urilor SATA.

Unknown Image

Putere maxima fara varfuri de temperatura

Vitezele extreme ale NVMe PCIe Gen4 genereaza caldura suplimentara. De aceea, Seagate a colaborat cu EKWB - liderul in sistemele de management termic - pentru a dezvolta un difuzor special pentru FireCuda 530. Unitatea este construita din aluminiu de inalta calitate, cu un strat anodizat, texturat pentru a ajuta la maximizarea performantei de racire. Un distribuitor de caldura incorporat minimizeaza incalzirea motorului pentru a maximiza performanta de varf pe termen lung.

Unknown Image

Format si functie

Designul cu profil redus al distribuitorului de caldura permite instalarea acestuia intr-un spatiu ingust, iar microporii de pe carcasa premium din aluminiu anodizat gri otel imbunatatesc proprietatile de racire.

Unknown Image

Durabilitate neimblanzita

Unitatea este foarte durabila si construita pentru utilizare intensa, oferind:

  • 0,7 scrieri complete pe zi - ceea ce inseamna ca puteti scrie si sterge pana la 70% din capacitatea unitatii in fiecare zi timp de cinci ani
  • 1,8 milioane de ore MTBF asigura fiabilitate
  • Pana la 2.550 TB - Total de teraocteti scrisi pentru durabilitate
Unknown Image

Cele mai noi solutii tehnologice

Profitati la maximum de hardware-ul dvs. - FireCuda 530 este echipat cu un controler E18 aprobat de Seagate si cea mai recenta tehnologie 3D TLC NAND pentru viteza si durabilitate avansate.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Seria
      FireCuda 530
    • Tip SSD
    • Form factor
      M.2
  • Viteze De Lucru
    • Random 4KB scriere
      1000K
    • Random 4KB citire
      1000K
    • Scriere max.
      6900
    • Citire max.
      7300
  • Caracteristici
    • MTBF
      1.800.000
    • Dimensiuni
      80 x 22 x 3.5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.