Western Digital SSD RED SA500, 2.5", 1TB, SATA III

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
457,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.76 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WDS100T1R0A

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD RED SA500, 2.5", 1TB, SATA III de la Western Digital

SSD WD, RED SA500 SATA SSD, 2.5", 1TB, SATA III, R/W: 560/530MB/s

Imbunatatiti performanta si reactia sistemului dumneavoastra NAS cu SSD WD Red ™ SA500 NAS SATA SSD. Sistemul dumneavoastra NAS este pornit, facand esentiala o unitate de incredere. Spre deosebire de SSD-urile standard, SSD-urile WD Red NAS SATA sunt proiectate si testate special pentru utilizarea 24/7. Rezistenta si cache-ul eficient le fac ideale pentru aplicatii solicitante.

     
Spre deosebire de SSD-urile standard, SSD-urile WD Red NAS SATA sunt proiectate si testate special pentru utilizarea 24/7. Aceasta durabilitate, impreuna cu memorarea in cache eficienta a fisierelor mari fac ca aceste unitati sa fie ideale pentru bazele de date OLTP, medii cu utilizatori multipli, redare foto, editare video 4k si 8k si alte aplicatii solicitante. Cu factorii de capacitate de 2,5 ”si M.2 si capacitatile de la 500 GB pana la 4TB * (numai 2,5”), SSD SSD WD Red SA500 NAS SATA va permite sa optimizati sistemul NAS existent sau urmator pentru performante superioare si rezistenta.
 
imagine ssd wd red sa500 1tb sata iii 2.5
   
Accesati rapid fisierele maride stocare
WD Red ™ SA500 NAS SATA SSD este optimizat pentru caching in sistemele NAS pentru a accesa rapid continutul cel mai frecvent utilizat.
 
Ofera-i SSD-ului cele mai grele sarcini
WD Red ™ SSD poate face fata sarcinilor grele de citire si scriere solicitate de NAS, oferindu-ti fiabilitatea de care ai nevoie intr-un mediu 24/7.
 
Lucreaza mai eficient
Construit special pentru NAS, cu dovedit Western Digital® 3D NAND, SSD WD Red ™ ofera performante SATA maxime pentru a-ti spori productivitatea si eficacitatea acasa sau la birou.
 
Utilizati-l pentru aplicatiile dumneavoastra solicitante
Unitatea reduce latenta si imbunatateste sensibilitatea pentru bazele de date OLTP, mediile cu utilizatori multipli, redarea de fotografii, editarea video 4K si 8K si multe altele.
 
Personalizati-va sistemul NAS
SSD WD Red ™ are factori de forma de 2,5” si M.2, astfel incat sa puteti actualiza sistemul NAS existent sau sa proiectati unul nou de la zero.
 
Construiti cu flexibilitate
Personalizati NAS-ul pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra de stocare cele mai solicitante, cu capacitati cuprinse intre 500 GB si 4TB * (numai 2,5 ”).
Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Form factor
      2.5 inch
  • Viteze De Lucru
    • Scriere max.
      530 MB/s
    • Citire max.
      560 MB/s
  • Caracteristici
    • Greutate
      37.4
    • Dimensiuni
      100.2 x 69.85 x 7

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.