Western Digital SSD Blue, 2TB, M2 2280, PCI Express 3.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
665,07 lei
Pret 36 Rate Optimo: 24.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WDS200T3B0C

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Blue, 2TB, M2 2280, PCI Express 3.0 de la Western Digital

SSD WD, Blue, 2TB, M2 2280, PCI Express 3.0, 6 GB/s, R/W speed: up to 3500MBs/3000MBs



Aprindeti imaginatia - Inspirati-va creativitatea

Ramaneti in prezent si creati dincolo de asteptarile dvs. cu WD Blue SN570 NVMe SSD. Aceasta unitate interna puternica ofera o viteza de pana la 5 ori mai mare decat cele mai bune SSD-uri SATA, astfel incat sa va puteti lasa imaginatia sa curga si sa va faceti mai putine griji cu privire la intarzierile sau timpii de incarcare a PC-ului.

 

Dezlantuiti imaginatia - Inspira creativitatea cu un abonament de o luna la Adobe Creative Cloud care ofera acces la unele dintre cele mai bune aplicatii si servicii creative din lume, cum ar fi Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro si InDesign.

Puneti-va la punct performanta - Construiti-va motorul de creatie ideal. Actualizarea sistemului dvs. sau optimizarea urmatoarei constructii personalizate cu factorul de forma subtire M.2 2280. Tot ce va trebuie este un slot NVMe™.

Ramaneti in momentul de fata - Pastrati-va imaginatia in timp ce creati mai rapid, mentinand in acelasi timp un consum redus de energie. Cu viteze de citire de pana la 3.500 MB/s (modelele de 500 GB - 2TB), sistemul dvs. poate functiona de pana la 5 ori mai rapid decat cele mai bune SSD-uri SATA, astfel incat sa puteti ramane in momentul creativ.

 

Un standard pentru fiabilitate - Pretuim continutul dvs. De aceea, caracteristicile de fiabilitate WD Blue va ajuta sa va protejati continutul, astfel incat sa va puteti stresa mai putin cu privire la pierderea lucrarilor dvs. geniale.

Obtineti un plus de liniste sufleteasca - Lucrati cu un plus de incredere si pastrati-va proiectele la punct, deoarece Western Digital SSD Dashboard descarcabil va ajuta sa monitorizati starea de sanatate a unitatii dvs., spatiul disponibil, temperatura si multe altele.

Economisiti spatiu - Adaugati o multime de performante in PC-ul dvs. cu factor de forma mic cu o unitate SSD M.2 2280 PCIe® Gen3 x4 NVMe™ cu o singura fata.

Ramaneti organizat - Efectuati o copie de rezerva a fotografiilor, videoclipurilor si a altor fisiere personale cu software-ul Acronis® True Image™ pentru Western Digital inclus.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip SSD
    • Form factor
      M.2
  • Viteze De Lucru
    • Scriere max.
      3000 MBs
    • Citire max.
      3500 MBs
  • Caracteristici
    • Greutate
      6.5g ± 1g
    • Dimensiuni
      80 mm x 22 mm x 2,38 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.